Θοδωρής Μισόκαλος: Η φωτογραφία του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram που “προδίδει”… επανασύνδεση με την πρώην του!

Μπορεί η απόσταση να τους οδήγησε να πάρουν πρόσφατα την απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, αλλά οι φωτογραφίες και τα σχόλια που ανταλλάσει ο Θοδωρής Μισόκαλος με την Χαριτίνη Ηλιάδου είναι γεμάτα συναισθήματα.

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη δεν σταματά να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Χαριτίνης Ηλιάδου εκφράζοντας τον έρωτά του για εκείνη.”Κάτι σε παράδεισο, κάτι σε πριγκίπισσα, κάτι σε έρωτα” έγραψε ο Θοδωρής Μισόκαλος στην σελίδα της Χαριτίνης Ηλιάδου στο Facebook όταν εκείνη ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία από πρόσφατο ταξίδι της στην Κροατία.

Ακόμα πιο πρόσφατα ο Θοδωρής Μισόκαλος δημοσίευσε μέσω Instagram μία φωτογραφία του μαζί της στην οποία ήταν η σειρά εκείνης να σχολιάσει: “Μόνο αγάπη”΄.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια όταν στις αρχές του μήνα αποφάσισε να χωρίσει λόγω της απόστασης που τους χώριζε καθώς εκείνη ζούσε μόνιμα στην Κύπρο όπου άλλωστε είχε γνωρίσει τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη κατά την διάκεια των σπουδών του στη Μεγαλόνησο. Ωστόσο όπως “προδίδουν” οι πιο πάνω φωτογραφίες και τα σχόλιά τους, ίσως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Read More

And More