Σπάνια εμφάνιση για τη σύζυγο του αξέχαστου Θύμιου Καρακατσάνη, Ρούλα!

Τον ερχόμενο Ιούνιο συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού Θύμιου Καρακατσάνη. Βράχος στο πλευρό του ηθοποιού είχε σταθεί επί 44 χρόνια η σύζυγός του, συγγραφέας Ρούλα Καρακατσάνη. Σχεδόν τρία χρόνια μετά η σύντροφος της ζωής του χαμογελά ξανά και συνεχίζει την διακριτική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, το βράδυ της Τετάρτης, στο θεάτρο Αλκμήνη. Εκεί έγινε η πρεμιέρα της παράστασης “Zyklon ή το πεπρωμένο” του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου με πρωταγωνιστές τους Ιωάννα Παγιατάκη και Κωνσταντίνο Γαβαλά.


Η Ρούλα Καρακατσάνη και ο Μάνος Ιωνάς.


Οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης στο φινάλε της πρεμιέρας.

Η Ρούλα Καρακατσάνη έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον αξέχαστο ηθοποιό, την Αλεξάνδρα και την Ιωάννα. Η πρώτη έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και είναι ηθοποιός ενώ η δεύτερη είναι ζωγράφος. Η αγάπη και η ενασχόληση με τις τέχνες λοιπόν, είναι γραμμένη στο DNA ολόκληρης της οικογένειας.

Η συγγραφέας Ρούλα Καρακατσάνη έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της ανάμεσα στις τέχνες για το θέατρο, αφού αποτέλεσε το “δεύτερο σπίτι” του αγαπημένου της συζύγου και της ίδιας που στεκόταν πάντοτε στο πλευρό του. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που επιλέγει θεατρικές παραστάσεις για την ψυχαγωγία της.

Δες ποιοι ακόμη επώνυμοι παρακολούθησαν την χθεσινή πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη
.


Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη.


Τάκης Τζαμαργιάς – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Θωμάς Χαρέλας – Ελένη Γκασούκα.


Ο Κωστής Μαραβέγιας με την πρωταγωνίστρια Ιωάννα Παγιατάκη.

Read More

And More