Τόνια Σωτηροπούλου: Γιατί ”ζηλεύει” την κολλητή της;

Μπορεί μαζί της να κάνει συνέχεια πλάκες και γκριμάτσες, όμως υπάρχουν και φορές που η κολλητή φίλη της Τόνιας Σωτηροπούλου, Σοφία Μαντούβαλου, “εκνευρίζει” την γνωστή ηθοποιό. Όχι, δεν είναι κάτι που κάνει για να την πειράξει, αλλά το σώμα της, το οποίο η Τόνια Σωτηροπούλου θεωρεί άψογο.

Η ηθοποιός βρήκε σήμερα μια καλοκαιρινή φωτογραφία της καλής της φίλης κι ένιωσε ξανά τον θαυμασμό για εκείνη. Αποφάσισε λοιπόν να την χρησιμοποιήσει σαν κίνητρο για να έχει κι εκείνη την τέλεια σιλουέτα το επόμενο καλοκαίρι.


Παρόλο που δεν ξέρουμε γιατί μπορεί να χρειάζεται βελτίωση μια σιλουέτα όπως αυτή της Τόνιας Σωτηροπούλου η ίδια έγραψε: “Αυτή τη φωτογραφία θα την κολλήσω στο ψυγείο μου για να αποτελεί τον στόχο μου για το φετινό καλοκαίρι! Το άτομο το καλοκαίρι μεταμορφώνεται! Με κάνεις να κλαίω και να μην θέλω να ξαναφάω ποτέ, ακόμα και ο αέρας που αναπνέω νομίζω ότι έχει θερμίδες”.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Σοφία Μαντούβαλου γίνεται αποδέκτης των χιουμοριστικών σχολίων της ηθοποιού. Πριν από μερικές ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου είχε δημοσιεύσει μία ακόμα φωτογραφία της κολλητής της γράφοντας: “Χαρίζεται το άτομο της φωτογραφίας”!

Το σίγουρο είναι πως οι δύο φίλες περνούν πολύ καλά μαζί και δεν φοβούνται να αυτοσαρκάζονται!

Read More

And More