Τα τραγούδια του Αυγούστου! Κομμάτια που μιλούν για τον πιο αγαπημένο μήνα

Αύγουστος: ο μήνας που φτάνει στο απόγειο του το καλοκαίρι… Ο μήνας που τα ξεχνάμε όλα, ερωτευόμαστε, γελάμε χωρίς καμία έγνοια και δραπετεύουμε μακριά από σκέψεις και προβλήματα. Ο φετινός Αύγουστος μας “απαιτεί” από εμάς να αφήσουμε για λίγο μακριά τις ανησυχίες μας και να τον χαρούμε! Είναι αναμφισβήτητα ο πιο ερωτικός μήνας και στο όνομά του πολλοί καλλιτέχνες γνώρισαν μεγάλη επιτυχία αφού για χάρη του γράφτηκαν πολλά τραγούδια.

Εδώ, σου έχουμε μερικά από τα πιο τρυφερά κομμάτια που δόξασαν μέσα από τους στίχους τους, τον αγαπημένο μας μήνα και επειδή άνθρωποι είμαστε και δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα, μπορείς και εσύ να στείλεις τη δική σου ιδέα με σχόλιο εδώ ή με mention στο @tlifegr (στο facebook, στο instagram ή στο twitter) και βάζοντας #SongsAboutAugust.

Το πιο γνωστό και το πιο αγαπημένο τραγούδι του Αυγούστου, παρόλο που οι στίχοι του σε γεμίζουν με μελαγχολία. Ένα διαχρονικό μουσικό ποήμα.

Δημήτρης Μητροπάνος και Ο Αύγουστος που μου χρωστάς…

Αλλά και οι αγαπημένοι μας Onirama έχουν τραγουδήσει για τον Αύγουστο!

Αλλά και ο Παντελής Θαλασσινός με τη μοναδική φωνή του έχει τραγουδήσει για τον Αύγουστο

Μπορεί να μην αναφέρει μέσα στον στίχο τον Αύγουστο αλλά τα δίδυμα φεγγάρια και η μελωδία σίγουρα θα μας θυμίζει μια αυγουστιάτικη νύχτα με πανσέληνο

Και ένα κομμάτι αφιερωμένο σε όσους δεν κάνουν διακοπές και θα περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αθήνα

Και κάτι πιο αλέγκρο και πιο νεανικό…

Και λίγο ρέγκε η φάση… από Locomondo!

Ας βγούμε όμως και λίγο έξω από τα συνορά μας,

Ένα κομμάτι από την ξένη δισκογραφία που “κρύβει” λίγο Αύγουστο στους στίχους του

Read More

And More