Βάσω Κολλιδά: Το ταξίδι στη Ρώμη και οι ευτυχισμένες στιγμές με τον γιο της στην πισίνα!

Το πιο διαφορετικό καλοκαίρι της ζωής της περνά η Βάσω Κολλιδά, αφού είναι το πρώτο που διανύει ως νέα μητέρα. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, προσπαθεί να γεμίζει την καθημερινότητά της με όμορφες στιγμές παρέα με τον γιο της με τον οποίο κάνουν πολλές διαφορετικές δραστηριότητες.

Μία από αυτές είναι το κολύμπι που κάνουν μαζί σε πισίνα ύπό την καθοδήγηση ειδικών. Η Βάσω Κολλιδά έχει γραφτεί σε ένα πρόγραμμα μαζί με άλλες μητέρες και προσπαθεί να μάθει τον μικρό της Γιώργο -όπως θα βαφτιστεί τον Αύγουστο το παιδί- κολύμβηση. Μια φωτογραφία της από την πισίνα, μοιράστηκε η προπονήτρια της ίδιας και του Γιώργου της, Βάσω Μαυρέλου.

Παράλληλα η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να βγαίνουν βόλτες στις παραλίες της Αττικής με το μωρό τους και να απολαμβάνουν τον καλό καιρό όλοι μαζί.


Ωστόσο η παρουσιάστρια δεν υποδέχτηκε τον Ιούνιο στην Ελλάδα, αλλά στη Ρώμη όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram. Η Βάσω Κολλιδά, ταξίδεψε στην γειτονική Ιταλία από όπου έστειλε την Τρίτη την καλημέρα της στους διαδικτυακούς της φίλους σχολιάζοντας πόσο ευτυχισμένη νιώθει.


Και έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, η Βάσω Κολλιδά έχει κάθε λόγο να νιώθει έτσι!

Read More

And More