Βίκυ Καγιά: Χαμόγελα ευτυχίας 3 μήνες πριν γίνει μαμά στα παρασκήνια του νέου φιλανθρωπικού project της!

Η Βίκυ Καγιά με κάθε ευκαιρία δείχνει την ευαισθησία της σε κοινωνικά ζητήματα, συμμετέχοντας συχνά σε project με φιλανθρωπικό σκοπό. Η εγκυμοσύνη της ωστόσο την έχει κάνει περισσότερο ευαίσθητη σε θέματα που έχουν να κάνουν μικρά παιδιά και νεογνά και σε αυτά είναι στραμμένες οι νέες της φιλανθρωπικές δράσεις.

Παράλληλα με την οργάνωση του baby shower που θα γίνει για τον ερχομό της κόρης της και που θα ενισχύσει τους σκοπούς δύο ιδρυμάτων για άπορα παιδιά εγκατελειμένα ή που μεγαλώνουν σε άπορες οικογένειες, η Βίκυ Καγιά συνεργάζεται με γνωστή εταιρεία υποδυμάτων για να βοηθήσει νεογνά που το έχουν ανάγκη.

Γι΄αυτό τον σκοπό φωτογραφήθηκε για την εταιρεία με τις νέα προϊόντα της καλοκαιρινής κολεξιόν. Μάλιστα η εγκυμονούσα Βίκυ Καγια μοιράστηκε backstage στιγμιότυπα όπου το χαμόγελο της προδίδει ότι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/0xNrLpmVlE/

“Όλα αυτά τα χρόνια που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα ασχολούμαι με την κοινωνική προσφορά, και σε προσωπικό επίπεδο και με τη σχολή, και σε αυτή την πανέμορφη στιγμή της ζωής μας και η μικρή και εγώ θέλω να μαζέψουμε δώρα για τα παιδάκια που έχουν ανάγκη”, δήλωσε σχετικά με τις φιλανθρωπικές δράσεις της η εγκυμονούσα Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Read More

And More