Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η κρίση με άλλαξε. Έχω καθημερινές αγωνίες για θέματα επιβίωσης

Διανύει τον δέκατο χρόνο μιας επιτυχημένης πορείας με την εκπομπή “Πάμε πακέτο” και έχει καταφέρει να το κάνει χωρίς να στερηθεί κάτι από την προσωπική της ζωή. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι στην πιο ήρεμη φάση της ζωής της, νιώθει πλήρης και γεμάτη θετική ενέργεια και φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Την μεταδίδει και στον κόσμο και δεν πτοείται όσες κριτικές και να δεχτεί. Η παρουσιάστρια του Alpha διατηρεί μια ισορροπημένη προσωπική ζωή κρατώντας την οικογένειά της μακριά από τα φώτα αλλά παράλληλα μοιράζεται με το κοινό της πολλά από τα μυστικά της. Κάποια από αυτά τα εκμυστηρεύεται και στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Σάπικα και το χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού “mediterranean COSMOS”.



Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στην μέρα σου ποιο θα ήταν αυτό;

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τη μέρα μου. Εάν μπορούσα να αλλάξω κάτι, απλώς θα το είχα κάνει.

Στην εμφάνισή σου;
Θα ήθελα να είχα άλλους δέκα πόντους. Για το βόλεϊ και το beach βόλεϊ και μόνο. Δεν έχω κάποιον άλλο στόχο. Μόνο στο φιλέ μου χρειάζεται. Βέβαια, δεν ξέρω εάν θα είχα την ταχύτητα που έχω, εάν ήμουν πιο ψηλή. Και εάν γινόταν, θα ήθελα να έχω λιγότερα νεύρα.

Προσωπικά, σε άλλαξε η κρίση;
Φυσικά και με άλλαξε η κρίση. Πάρα πολύ. Αρχικά, έχω καθημερινές αγωνίες για θέματα επιβίωσης. Κάνω πολύ λιγότερα προσωπικά έξοδα από αυτά που έκανα. Παλιότερα, μπορεί να πετούσα μερικά ρούχα, τώρα πλέον τα μαζεύω και τα πηγαίνω στη “Μέλισσα”.



Πότε θυμάσαι τον εαυτό σου πιο ευτυχισμένο;

Τώρα είμαι πιο ήρεμη και ισορροπημένη. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί να σου το προσφέρει. Γιατί σου δίνει και μια πιο φιλοσοφημένη προσέγγιση των πραγμάτων. Όταν είχα τα παιδιά μου πιο μικρά, θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη απ’ ότι είμαι τώρα. Γιατί ήταν γύρω από την “ποδιά” μου, στη “φτερούγα” μου. Όμως, εγώ είχα τόσο άγχος για τη μικρή, απλή καθημερινότητά τους -να μαγειρέψω το φαγητό, να διαβάσουν σωστά, να τους δώσω τις πρώτες βοήθειες γιατί ήταν και τα δυο αγόρια μες στο σπίτι και χτυπούσαν συνέχεια! Είχα τρελό άγχος, για να μπορέσω να συνειδητοποιήσω πόσο ευτυχισμένη ήμουν. Τώρα, είμαι πιο ήρεμη μεν, αλλά τα παιδιά μου δε βρίσκονται στη “φτερούγα” μου. Αυτή είναι, ωστόσο, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Όταν δεν είσαι καλά τι κάνεις για το ξεπεράσεις;
Μιλάω με την μαμά μου ή με τα παιδιά μου. Πρέπει να μιλάς μ’ αυτόν που σε νιώθει πιο καλά και σαν τη μαμά σου κανείς δεν μπορεί να σε νιώσει. Έχω και μια φίλη, με την οποία έχω μεγάλη επαφή. Με μια όμως. Δεν μπορώ να τα πω όλα με όλες. Όλες τις αγαπάω, τις λατρεύω, περνάμε ωραία, ακούω τα προβλήματά τους, αλλά μία είναι αυτή που με νιώθει, είναι η αδερφή ψυχή μου.

Τι κάνετε σταθερά ως οικογένεια τα Χριστούγεννα;
Μαζευόμαστε στον Άγιο Αθανάσιο σταθερά, μαζί με τον αδερφό μου και τα παιδιά του. Κάνουμε, επίσης, οικογενειακά ταξίδια. Το καλοκαίρι, για παράδειγμα, είχαμε πάει στην Ικαρία. Μου άρεσε πάρα πολύ η Ικαρία, έχει τρομερή ενέργεια και οι κάτοικοί της έχουν μια πολύ καλή διάθεση για τα πράγματα. Αυτό που πιστεύω ότι είναι και το μυστικό της μακροζωίας τους.

Read More

And More