Σ. Βολάνης: ”Είμαι αλκοολικός και σε φάση απεξάρτησης”!

Ο Σώτης Βολάνης είναι ένας τραγουδιστής που αγαπήθηκε πολύ από τουςλάτρεις του λαΐκού ρεπερτορίου. Μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με τα τραγούδια ”Πού να σε βρω”, ”Καθρέφτης” και άλλα, εξαφανίστηκε από το προσκήνιο αφήνοντας το κοινό με την απορία της απουσίας του.

Πλεόν εμφανώς πιο συνειδητοποιημένος και ώριμος, εμφανίζεται στην εκπομπή ”Ζάμανφου” και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια: ”Είμαι αλκοολικός. Είμαι σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ”. Το κοινό μένει άναυδο και ο Σώτης συνεχίζει την εξομολόγησή του λέγοντας: ”αποφάσισα να δώσω τη μάχη μου, να παλέψω και να γλιτώσω από αυτή τη μάστιγα”.

Ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να παλέψει με το αλκοόλ και να νικήσει. Γιατί όμως πάνω στο απόγειο της καριέρας του κατέληξε στο στάδιο του αλκοολισμού; ” Ο λόγος που το έριξα στο ποτό είναι γιατί είμαι εσωστρεφής και δεν εκφράζω τα συναισθήματά μου. Είμαι τόσο ντροπαλός όσο δεν φαντάζεστε… Τώρα όμως έχω αποφασίσει να σβήσω όλα τα παλιά που με πληγώνουν και να κάνω μια νέα αρχή”, δηλώνει ο Σώτης.

Ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να βγει πάλι δυναμικά στις πίστες με ένα τραγούδι που του έγραψε ο φίλος του, Νίκος Καρβέλας. Οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια αφού ο Σώτης υποσχέθηκε να μην ξαναβάλει γουλιά αλκοόλ στο στόμα του. Καλή επιτυχία Σώτη.

Read More

And More