Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει με ποιο τρόπο έχασε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της!

Για το πρώτο τεύχος του The BODY, του νέου περιοδικού που υπογράφει ως διευθύντρια σύνταξης, φωτογραφήθηκε η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου. Λάτρης της ευεξίας, της άσκησης και της υγιεινής διατροφής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει ότι υπήρχαν περιπτώσεις στη ζωή της που είδε το σώμα της να αλλάζει πολύ.

“Στις εγκυμοσύνες μου είχα πάρει 20 κιλά. Τα έχασα με πολύ κόπο, προσπάθεια αλλά και σχετική στέρηση” αποκαλύπτει η παρουσιάστρια, ωστόσο παραδέχεται ότι κάνει και ατασθαλίες στη διατροφή της. “Εννοείται! Και παστίτσιο θα φάω! ” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η ίδια θυμάται μία ακόμα περίσταση που πάχυνε αρκετά: “Όταν ήμουν στο λύκειο, είχα πάρει 7 – 8 κιλά. Είχα πάει σε μία κατασκήνωση στην Ελβετία με το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών κι εκεί επικράτησε η ψυχολογία του τύπου “θα τρώνε όλοι οι άλλοι κι εγώ θα μένω νηστική;”. Και λίγο τα λιπαρά βούτυρα, οι μαρμελάδες και οι σοκολάτες, το αποτέλεσμα ήταν να μη με γνωρίσουν οι γονείς μου στο αεροδρόμιο. Ήμουν σαν πρησμένη μπάλα”.

Τέλος αναφέρθηκε στην πιο τρυφερή στιγμή που έχει μοιραστεί με τον σύζυγό της Γιάννη Ακά με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και 22 περίπου χρόνια.

“Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί, δεν είπε “έγινα μπαμπάς” αλλά “το κορίτσι μου έγινε μανούλα” – αυτό ήταν πολύ τρυφερό εκ μέρους του” αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Περισσότερα στο The BODY Ιανουαρίου.

Read More

And More