Χριστίνα Πολίτη: Νέα σελίδα στην ζωή της στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη;

Πολύ κοντά έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Πολίτη με τον Γιώργο Κιμούλη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret των Παραπολιτικών που υπογράφει η Σάσα Σταμάτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο τους βρίσκονται στην αρχή μιας όμορφης και τρυφερής φιλίας. Χαρακτηριστικό είναι σύμφωνα με το Secret πως η Χριστίνα Πολίτη παρακολούθησε την παράσταση Βασιλιάς Ληρ στην οποία πρωταγωνίστησε ο ηθοποιός όχι μόνο στην πρεμιέρα αλλά και στην τελευταία παρουσίασή της.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/08-06/politi2.jpg
Η Χριστίνα Πολίτη με την Άννα Βίσση, τον Χρύσανθο Πανά και την σύζυγό του Έλενα Συράκα στην τελευταία παράσταση του Βασιλιά Ληρ

Οι δυο τους βγαίνουν συχνά μαζί, αποφεύγοντας τα κοσμικά στέκια και τον φωτογραφικό φακό, ενώ είναι γνωστό πως και οι δύο προτιμούν να τηρούν σιγή ιχθύος για ό,τι αφορά τα προσωπικά τους.


Στην πρεμιέρα του “Βασιλιά Ληρ”.

Ο Άρης Καβατζίκης ωστόσο, με τον οποίο η κοσμικογράφος διατηρεί στενή φιλική σχέση, μαζί με την ομάδα του Πρωινό Αντ1. Ο ίδιος όταν τον κάλεσαν να απαντήσει αν ισχύει ότι η κοσμικογράφος και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι απάντησε χαρακτηριστικά: “Καμιά φορά όταν κάποιοι άνθρωποι είναι πάρα πάρα πολύ φίλοι μας και μοιραζόμαστε μυστικά… δεν μπορείς να γράψεις πρώτος για κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως που τους έχω συναντήσει και μαζί εχώ να πω ότι κάνουν απίστευρα ωραίες συζητήσεις. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι φοβερός άνθρωπος στην κουβέντα και την Χριστίνα πρώτη φορά την βλέπω έτσι ευτυχισμένη”.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Read More

And More