Ζαννής Φραντζέσκος: Ο χλιδάτος γάμος του πασίγνωστου επιχειρηματία στη λίμνη Κόμο! Φωτογραφίες

Ένα μυθικό γάμο οργάνωσε για την γυναίκα της ζωής του, την Βερόνικα Πάστρα που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους, ο Ζαννής Φραντζέσκος. Ο επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης ίσως του γνωστότερου bar restaurant στην Ψαρού της Μυκόνου. Εκείνος και η σύντροφός του ένωσαν τις ζωές του σε μία παραμυθένια τελετή στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας.


H έπαυλη που φιλοξένησε την γαμήλια τελετή και την δεξίωση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το Thema people που δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την πολυτελή δεξίωση του ζευγαριού, ο χώρος που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι είναι η βίλα του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, που διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 90.000 ευρώ τη βραδιά.


Η νύφη Βερόνικα Πάστρα με την αδελφή της Όλγα και φίλες τους πριν την τελετή.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού σύμφωνα με την εφημερίδα, έμαθαν για τον γάμο τους τελευταία στιγμή, μέσα από ένα sms που τους ειδοποιούσε και τους ενημέρωνε για τα αεροπορικά εισιτήρια που είχαν ήδη εκδοθεί.

Το ίδιο συνέβη και με την εγκυμονούσα νύφη για την οποία το μυστήριο ήταν έκπληξη, αφού ο Ζαννής Φραντζέσκος τα είχε οργανώσει όλα μόνος του. Σύμφωνα με το Thema people, φτάνοντας στη λίμνη Κόμο κατά τη διάρκεια ταξιδιού αναψυχής τους στην Ιταλία ο επιχειρηματίας την οδήγησε στο μικρό ιδιωτικό νησί όπου βρίσκεται η έπαυλη του Ρίτσαρντ Μπράνσον κι εκεί τους περίμεναν ήδη οι φίλοι και οι συγγενείς τους.


Η νύφη χαλαρώνοντας στο καθιστικό της βίλας πριν τον γάμο.

Όλα ήταν έτοιμα, από τον στολισμό μέχρι το νυφικό φόρεμα που θα φορούσε η Βερόνικα Πάστρα. Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο γαμήλιο πάρτι τους τραγούδησε ο Ντανί Μπριγιάν, ο Γάλλος ποπ σταρ που είχε ταξιδέψει εκεί ειδικά για την περίσταση.

Οι νεόνυμφοι αν και γνωρίζονται αρκετά χρόνια είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο. Μετά την τελετή του γάμου τους που έλαβε χώρα στις 2 Μαϊου οι δυο τους ετοιμάζονται να υποδεχθούν και το νέο μέλος της οικογένειάς τους που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.


Η Βερόνικα Πάστρα με τον πατέρα της Σάκη και τον αδερφό της Νίκο έφτασαν με βάρκα στο εκκλησάκι που τελέστηκε ο γάμος της με τον Ζαννή Φραντζέσκο.

Read More

And More