ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά αρκετά καλά για εσένα. Τώρα θα μπορέσεις να λύσεις αρκετές υποθέσεις που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές και μην τις φοβάσαι πλέον. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο και η ανάδρομη Αφροδίτη θα επιστρέψει στο ζώδιο του Λέοντα, προτίμησε να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία σε ενδιαφέρουν, δώσε προτεραιότητα σε προσωπικές σου υποθέσεις και μην αναλώνεσαι με επαγγελματικά θέματα, γιατί πολύ γρήγορα θα χάσεις την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσεις να βελτιώσεις καταστάσεις που στο παρελθόν κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου. Έκφρασε άφοβα όσα νιώθεις στο σύντροφό σου και μην περιμένεις να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα για να του δείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι single, να ξέρεις πως θα σου κάνει καλό να αρχίσεις να βγαίνεις έξω και σύντομα θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιον που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές. Θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αν δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματά τους. Ορισμένα οικονομικά ζητήματα θα σε αγχώσουν, γι’ αυτό μην αντιμετωπίζεις επιπόλαια ευκαιρίες που θα έχεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα θα μπορέσουν να πάνε καλύτερα την εβδομάδα αυτή για εσένα με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Λέοντα την ίδια μέρα. Θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν σημαντικά στο μέλλον και θα βάλεις τώρα τις βάσεις για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Κάποια ζητήματα με φιλικά σου πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μην κάνεις πράγματα που θα σε απομακρύνουν από τους δικούς σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμη και διαλλακτική στις μεταξύ σας συζητήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου. Κάποιες εντάσεις που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, θα σε προβληματίσουν έντονα και ίσως φέρουν στις επιφάνεια πράγματα και καταστάσεις που δεν θέλεις να θυμάσαι, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ! Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Βγες έξω να διασκεδάσεις και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν αρκετά καλά και τώρα αισθάνεσαι αρκετά ασφαλής για τη θέση που έχεις. Αυτήν την εβδομάδα, με τη βοήθεια των συναδέλφων σου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που σε βασάνιζαν για καιρό. Διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις που σε κρατούσαν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους και θα ικανοποιηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αρκετά ανανεωμένη και ευδιάθετη. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, τα ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν στην καθημερινότητά σου θα σε βοηθήσουν ώστε να δεις πολλά πράγματα με άλλο μάτι. Ομαδικές εργασίες θα ευνοηθούν αρκετά και αν τις αξιοποιήσεις κατάλληλα θα σου χρησιμεύσουν να τελειώνεις μια και καλή με ζητήματα που σε έχουν κουράσει, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την κοινωνικότητά σου στα ύψη, θα γίνεις το επίκεντρο της παρέας και θα ανανεώσεις την πεσμένη σου διάθεση.

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Μην αφήσεις την καθημερινότητα να σε απομακρύνει από κοντά του και άσε στην άκρη τα προβλήματα που σε αγχώνουν σε άλλους τομείς της ζωής σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το ιδανικό ταίρι, προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε πράγματα που αφορούν στη ζωή σου και ισχυροποίησε τις προσπάθειές σου, τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν ερωτικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να βάλεις μια τάξη και να οργανώσεις λίγο καλύτερα τις δουλειές σου. Μην πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο και μείνε πιστή στο πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να κρατήσεις τα πράγματα σε μια ισορροπία. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να τα επιλύσεις τελειωτικά αυτές τις μέρες. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, οργάνωσε τις κινήσεις σου χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα και προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις, γιατί θα αποδειχθεί πολύ κακός σύμβουλος στις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις. Κάνε πράγματα που επιθυμείς και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με άτομα που εμπιστεύεσαι και αγαπάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου που θα σου φέρουν επιπρόσθετο προβληματισμό. Σκέψου με μεγάλη προσοχή πριν ανακοινώσεις το οτιδήποτε στον σύντροφό σου. Οι singles να θυμάστε πως τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό, διασκεδάστε και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα σίγουρα κάτι καλό θα σας φέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις σε ζητήματα που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις, αλλά έχε το νου σου να συγκρατηθείς και να τα σταθεροποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία μικρή αύξηση των εσόδων σου και καλό είναι να τη διατηρήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα την έχεις ανάγκη.

ΛΕΩΝ
Πολλά θα είναι τα καλά που θα συμβούν την εβδομάδα αυτή με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου την ίδια μέρα. Αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου θα σε ανανεώσουν και πρόσωπα από το οικογενειακό και το φιλικό σου περιβάλλον θα είναι στο πλευρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλύτερη σε συναισθηματικό επίπεδο και οι πιθανότητες να βελτιωθούν τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι πολλές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα μέσα σου, όσον αφορά αυτά που νιώθεις για τον σύντροφό σου. Κάνε τη σχέση σου μαζί του καλύτερη αλλά και δυνατότερη για να απαλλαγείς μια καλή από τις ερινύες του παρελθόντος, που συνεχώς σε γυρνούν πίσω. Όσο για τις signles, τα άστρα σας ευνοούν και σας βοηθούν να γνωρίσετε καινούριο κόσμο. Στο χέρι σας είναι να διώξετε τη μοναξιά σας και να βρείτε κάποιον να σας συντροφεύει.

Επαγγελματικές
Αυξημένες θα είναι οι απαιτήσεις που θα έχουν οι ανώτεροί σου από εσένα στο χώρο της εργασίας σου και εσύ με την σειρά σου, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Πιθανόν κάποιοι να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες που θα είναι δύσκολο να τις αντιληφθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις, οι οποίες σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, οι αλλαγές που επιθυμούσες να κάνεις θα πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία και εσύ θα έχεις τη διάθεση και την ανάλογη δυναμικότητα για να κυνηγήσεις πιο αποτελεσματικά τους στόχους σου. Σχέδια που αφορούν στο μέλλον σου θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε στηρίξουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου και να μην είσαι τόσο αρνητική απέναντι του. Μίλησε για πράγματα που σε απασχολούν και μην γίνεσαι απόμακρη και εριστική. Όσο για τις singles, τα άστρα σας βοηθούν να κάνετε νέες γνωριμίες. Είναι πιθανό κάποια από αυτές να σας οδηγήσει σε μια σχέση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα για αρκετό καιρό και οι δυνατότητές σου είναι πολλές αυτό το διάστημα για να τα καταφέρεις. Αν κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά, η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. Στα οικονομικά σου δώσε ιδιαίτερη βαρύτητα και μην κάνεις πράγματα τα οποία θα σε πιέσουν μελλοντικά. Προφύλαξε τον εαυτό σου από παγίδες και από άτομα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ
Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα είναι πολλά και μεγάλης σοβαρότητας. Απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις μελλοντικά. Η εσωτερική σου διάθεση θα παρουσιάσει διακυμάνσεις εξαιτίας της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, καλά θα κάνεις να τα προσέξεις. Μην κάνεις επιπολαιότητες και υπερβολές, γιατί θα το πληρώσεις άσχημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πολλά πράγματα που σε ενοχλούσαν στη σχέση σου θα μπορέσουν να ξεπεραστούν σιγά-σιγά αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις δραστικές κινήσεις. Κάνε πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου και μοιράσου μαζί του τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου. Αν είσαι single, με τη νέα θέση της Αφροδίτης, του κυβερνήτη σου, από την Παρασκευή και μετά στον Λέοντα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και είναι βέβαιο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να είσαι οργανωμένη και πειθαρχημένγη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορούν να σε πιέσουν αργότερα, αλλά ακολούθησε ένα πρόγραμμα για να καταφέρεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Τις οικονομικές υποθέσεις καλύτερα να τις εξετάσεις με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε έξοδα, που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί οργάνωση για να κάνεις όσα επιθυμείς. Μην οξύνεις τα πράγματα και μη διαφωνείς. Προσπάθησε να διορθώσεις καταστάσεις και σε καμία περίπτωση μην πιεστείς για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. Επίσης, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και υπομονή σε συζητήσεις που θα έχεις με κοντινά σου πρόσωπα, διαφορετικά θα έχεις κακά ξεμπερδέματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις από τα προβλήματα που σε ταλανίζουν. Προσπάθησε ουσιαστικά να κάνεις καλύτερη τη σχέση με το σύντροφό σου. Οι singles, με τη γοητεία σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και μην κολλάτε στην ιδέα της δέσμευσης! Όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Οργάνωσε τις κινήσεις σου με προσοχή μέσα στην εβδομάδα και προγραμμάτισε μεθοδικά όσες υποχρεώσεις έχεις. Στα οικονομικά περιόρισε τα έξοδά σου και μην ανοίγεις νέα μέτωπα. Από την Κυριακή και μετά, που ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα έχεις βελτιώσεις στην εισροή των εσόδων σου, αλλά και σε επαγγελματικές υποθέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές που έχεις κατά νου, καθώς αν κινηθείς με μεθοδικότητα και προσοχή θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Η ικανοποίηση που θα λάβεις θα είναι πολύ μεγάλη και το ηθικό σου θα ανανεωθεί σημαντικά, βάζοντας πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα, τόσο για τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες όσο και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές
Με το ταμπεραμέντο και τη γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να τονώσεις με ενέσεις αισιοδοξίας και χαράς το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Με τον ερωτισμό που θα εκδηλώσεις, θα είναι εύκολο να περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Οι singles του ζωδίου φροντίστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Νέες γνωριμίες μέσα στην εβδομάδα θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να ξαναχαμογελάσετε!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να πετύχεις σημαντικά πράγματα. Είναι κατάλληλο το διάστημα αυτό να επιχειρήσεις παράτολμα εγχειρήματα και να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι, είτε πρόκειται για ένα βήμα πιο πάνω στην ιεραρχία είτε για περισσότερες οικονομικές απολαβές. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις αρκετές γραφειοκρατικές καταστάσεις που σε πίεζαν και να απαλλαγείς από το βάρος τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σε ανάδρομη πορεία από τον Σκορπιό μέχρι την Κυριακή, θα χρειαστεί να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά μπροστά σου και σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα αργότερα. Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, έχε το νου σου να μην αφήσεις κάποιους να σε εξαπατήσουν με όλα όσα θα σου τάξουν. Δείξε πολύ μεγάλη προσοχή σε νέα άτομα που θα εισβάλουν τώρα στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή και μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις στην εσωτερική σου ταραχή να γίνει αφορμή να ξεσπάσουν καυγάδες μέσα στο σπίτι και πρόσεχε τώρα για να… έχεις μετά! Οι singles του ζωδίου προσέξτε τη συμπεριφορά σας στις νέες γνωριμίες που θα έχετε. Μη βιαστείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, αν δεν είστε ακόμη έτοιμες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου να έχεις το νου σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Τα οικονομικά ζητήματα καλά θα κάνεις επίσης να τα προσέξεις. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην τις αναβάλλεις άλλο για το μέλλον, γιατί θα πιεστείς ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι θετική για εσένα. Θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα και θα κινηθείς πιο ελεύθερα. Οργάνωσε με προσοχή τις κινήσεις σου, ώστε να προλάβεις να κάνεις όλα όσα επιθυμείς. Ευχάριστα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα. Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, τόλμησε να κάνεις αλλαγές που σκέφτεσαι και μην φοβάσαι το αύριο!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις πίεση για κάποια πράγματα, γι’ αυτό μη διστάσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας και σας απομακρύνουν. Όσο για τις singles, με τη γοητεία και το ταμπεραμέντο σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν και θα ίσως πάρετε τώρα την απόφαση να δεσμευτείτε με κάποια από αυτές!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα τα σχέδιά σου θα πάρουν τώρα “φωτιά” και θα εκτιμηθούν δεόντως από συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι συνετή. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα ώστε να κάνεις όσα θέλεις χωρίς πίεση και άγχος.

ΙΧΘΕΙΣ
Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει αυτήν την εβδομάδα να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, αν δεν είσαι σίγουρη γι’ αυτά που θέλεις και μπορείς να αναλάβεις. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα θα είναι καλύτερα ακόμη κι αν δεν είσαι σε φόρμα να διαπραγματευτείς παλιές σου εκκρεμότητες. Τώρα η αισιοδοξία σου θα αναθερμάνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις υπέροχα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα μπορέσουν να βελτιωθούν, αν κι εσύ προσέξεις κάποια πράγματα και δείξεις την ανάλογη διάθεση. Άφησε τους εγωισμούς και δείξε ενδιαφέρον απέναντι στον σύντροφό σου. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που συμπαθείτε. Προσέξτε τις επιλογές σας και μην ενδίδετε κατευθείαν στα πάθη σας!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στην εργασία σου θα μπορέσουν να βελτιωθούν αν αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Σχέδια για το μέλλον θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ και καλό θα είναι να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί τους. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη. Απόφυγε τις σπατάλες για να μη πιεστείς μελλοντικά και έρθεις στη δυσάρεστη θέση να ζητάς ακόμη μία φορά δανεικά.

Read More

And More