ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο και με την άμμο ακόμα στα πόδια μας μπαίνουμε στον Σεπτέμβρη. Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι κέφια έχει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά δυναμική σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Με την ενεργητικότητα και τη θέλησή σου θα καταφέρεις πολλά. Θα νιώσεις την ανάγκη να ρισκάρεις για να πετύχεις. Αρκετά σημαντικές θα είναι αυτές οι ημέρες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικά
Αν είσαι δεσμευμένη, θα απολαύσεις μία πολύ ευχάριστη εβδομάδα με το ταίρι σου. Προς το Σαββατοκύριακο έχε περισσότερο το νου σου σε αυτά που λες και υπόσχεσαι, γιατί πολύ πιθανό να παρουσιαστούν εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι single και περιμένεις τον μεγάλο έρωτα ή αυτόν που θα σου κλέψει την καρδιά τώρα μάλλον είναι η στιγμή να κάνεις τη γνωριμία.

Επαγγελματικά
Η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου. Ομαδικές εργασίες θα ευνοηθούν σημαντικά. Χρήματα που δεν περιμένεις θα έρθουν να αυξήσουν τα έσοδά σου. Διάφορες συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε ενισχύσουν σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι κόποι που έκανες το προηγούμενο διάστημα αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα επανέλθει σε ορθή πορεία στο Λέοντα για αυτό δεν έχεις λόγους να φοβάσαι τίποτα. Οι βάσεις που έχεις βάλει σε κάποια ζητήματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, είναι γερές. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικά
Πρόσεξε αυτό το διάστημα τα λόγια και τις κινήσεις σου, γιατί κάποια ζητήματα εργασίας θα επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου. Θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποια πράγματα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου. Αν είσαι single, μια γνωριμία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποδειχτεί μοιραία για τη ζωή σου.

Επαγγελματικά
Σημαντικά βήματα θα μπορέσεις να κάνεις στην εργασία σου μέσα από νέες γνωριμίες και συνεργασίες που θα κλείσεις. Θα μπορέσεις να αναδειχθείς και να προωθήσεις τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική. Πιθανόν να σου στήσουν παγίδες τρίτα άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Να είσαι συνετή και μετρημένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου στο χώρο της δουλειά σου. Δείξε δυναμισμό. Προβλήματα από το παρελθόν πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Θα χρειαστεί να προγραμματιστείς καλύτερα για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα με το ταίρι σου λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι την Κυριακή. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και στη συμπεριφορά σου. Με σύμμαχο την καλή σου διάθεση θα νιώσεις έτοιμη να δημιουργήσεις μια νέα δυνατή σχέση, με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά
Θα πρέπει να επικεντρωθείς την εβδομάδα αυτή στην προώθηση των δικών σου σχεδίων. Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου, για να επιτύχεις. Σταθερότητα θα χαρακτηρίζει τα οικονομικά σου. Κάποια γεγονότα πιθανόν να σε αγχώσουν για λίγο, αλλά θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλά θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια πράγματα. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία και ψυχραιμία. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου εν βρασμώ ψυχής. Θα πρέπει να είσαι υπομονετική για να μην έχεις προβλήματα.

Αισθηματικά
Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ καλά. Η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται ιδιαίτερα και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους. Αν είσαι single, θα έχεις συναντήσεις οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Ένας νέος έρωτας σου κλείνει το μάτι και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψεις. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις στα θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν. Θα έχεις την τάση να κάνεις κάποια μικροέξοδα, τα οποία όμως δεν θα σε ζημιώσουν.

ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να σκεφτείς μερικά πράγματα με σοβαρότητα και προσοχή. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου αν δεν είσαι σίγουρη τόσο γι’ αυτό που θέλεις όσο και για τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν. Απόφυγε να επηρεαστείς από τρίτους. Μπορείς με το δυναμισμό σου να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε πίεζαν και σε άγχωναν μέχρι τώρα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου για να κάνεις ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου.

Αισθηματικά
Κάποια προβλήματα με το σύντροφό σου δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις για λίγο. Καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου. Αν είσαι single, η τύχη θα είναι με το μέρος σου το Σαββατοκύριακο. Μια νέα γνωριμία θα έρθει να αλλάξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να είσαι συγκεντρωμένη. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ωθήσει να κινηθείς δυναμικά και να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις. Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν. Κάνε συνετή διαχείριση για να μην έχεις προβλήματα και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το δυναμισμό που θα σε διακρίνει κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί είτε προσωπικοί. Την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις πλανητικές όψεις, μην πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και στάσου στο πλευρό τους, αν σε χρειαστούν. Από εκεί και μετά, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικά
Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα μέχρι την Κυριακή στο Λέοντα, καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική στη σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου θα επηρεάσουν πολύ την ψυχολογία σου. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στο χέρι σου θα είναι να προχωρήσεις σε μία νέα σχέση.

Επαγγελματικά
Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις μια τάξη σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Δείξε προσοχή σε προτάσεις που θα έχεις για καινούριες συνεργασίες. Κάποια προβλήματα στα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να δείξεις σύνεση και προσοχή για να τα καταφέρεις και να μην εκτεθείς.

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχει πιθανότητα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας με την Αφροδίτη να παραμένει για τελευταίες ημέρες σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Λέοντα, να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις αισθηματικές σου σχέσεις. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Είναι σημαντικό για εσένα να προγραμματίσεις όσο καλύτερα μπορείς τα μελλοντικά σου βήματα. Διώξε όποιες ανασφάλειες και φοβίες έχεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις με αυτήν την τακτική, θα είναι να θολώσεις το μυαλό σου.

Αισθηματικά
Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό αυτό το διάστημα. Καλό θα είναι να μην γίνεσαι επικριτική και να μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζες στο παρελθόν θα ξεπεραστούν και θα μπορέσεις να κάνεις μια καινούρια αρχή στη ζωή σου, αν είσαι single.

Επαγγελματικά
Θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή αυτήν την εβδομάδα σε κάποια ζητήματα στην εργασία σου. Οφείλεις να κινηθείς με αργά και προσεκτικά βήματα για να μην γίνουν λάθη. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Δείξε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας και μην κάνεις σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλά είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να κινείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι την Κυριακή. Μερικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν καλό θα είναι να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Συγκεντρώσου στους στόχους σου τους οποίους θα μπορέσεις να τους υλοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο αν κινηθείς έξυπνα.

Αισθηματικά
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Μαζί θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν ή ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη σχέση σας, από τρίτα άτομα που θα αναμιχθούν. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή είναι πιθανό να είναι καθοριστική για τη δημιουργία μιας νέας και δυνατής σχέσης.

Επαγγελματικά
Μερικά ζητήματα στην εργασία σου θα χρειαστεί να τα εξετάσεις με περισσότερη προσοχή κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Θα μπορέσεις να πετύχεις σημαντικά πράγματα. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συγκρατημένη και να αποφύγεις τα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και μπορείς να τα καταφέρεις με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου, που κινείται στην Παρθένο. Όμως θα χρειαστεί σε κάποια πράγματα να είσαι πιο συγκεκριμένη προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με τρίτα άτομα.

Αισθηματικά
Η σχέση σου με το σύντροφό σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα κυλίσει ομαλά. Μαζί θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας δυσκόλευαν. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Νέα πρόσωπα θα σου δώσουν άλλον αέρα. Φρόντισε να βάλεις σε μία τάξη τα πράγματα και τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου και προτίμησε τον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με δραστηριότητες, οι οποίες σε γεμίζουν.

Επαγγελματικά
Θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα στην εργασία σου, με τα οποία θα μπορέσεις να κλείσεις πολύ σημαντικές συμφωνίες. Αρκετά δύσκολα θα είναι τα πράγματα στα οικονομικά σου. Η πίεση που θα νιώσεις θα είναι έντονη. Απαιτείται οργάνωση και προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι πολλά. Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος σημαντικά και εσύ θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί είναι πιθανό να οδηγηθείς σε λάθη. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και μην κάνεις τίποτα εν βρασμώ ψυχής.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις προσοχή. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις με το σύντροφό σου θα είναι πολλά και θα προσανατολίζονται περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας. Αν είσαι single, φρόντισε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς παρέα με φίλους και την οικογένειά σου χωρίς να αναλώνεσαι σε εφήμερες περιπέτειες που τελικά σε απογοητεύουν.

Επαγγελματικά
Κάποιες καταστάσεις στην εργασία σου θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με διπλωματικό τρόπο. Απόφυγε τις κόντρες με τους συνεργάτες σου ακόμη και αν το δίκιο είναι με το μέρος σου και μην διστάσεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Στα οικονομικά σου επίσης οφείλεις να είσαι συγκρατημένη. Απόφυγε όσο μπορείς να κάνεις έξοδα που μπορούν να σε πιέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να αναδείξεις τον εαυτό σου. Είναι καλό να προωθήσεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο. Κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και καιρό. Οι δικοί σου άνθρωποι και η οικογένειά σου θα σε στηρίξουν πολύ.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα κυλίσουν αρκετά καλά και ήσυχα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Πέρασε όσο ξέγνοιαστα μπορείς και εκδήλωσε τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Αν είσαι single, θα μπορέσεις τώρα να κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικά
Κάποια προβλήματα στις αρχές της εβδομάδας στο χώρο της εργασίας σου θα σε αγχώσουν λίγο, αλλά σύντομα θα ξεπεραστούν. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην συμμετέχεις σε κουτσομπολιά εις βάρος συναδέλφων σου. Φρόντισε με σοβαρότητα σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Θα πρέπει να δείξεις δυναμισμό για να μπορέσεις να βρεις απαντήσεις στα ζητήματα που παραμένουν σε στασιμότητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές θα είναι οι συζητήσεις που θα έχεις στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα αυτή. Όμως θα χρειαστεί να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική σε αυτές, κυρίως όταν συμπεριλαμβάνουν και τους ανωτέρους σου. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνετή προκειμένου να μπορέσεις να καλύψεις μερικές σου ανάγκες και περιόρισε με κάθε τρόπο τα έξοδά σου.

Αισθηματικά
Είναι πιθανό αυτήν την εβδομάδα να αντιμετωπίσεις προβλήματα με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και να μην γίνεσαι εριστική. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα ταράξει ευχάριστα τη ζωή σου. Μην φοβηθείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, επειδή υποψιάζεσαι ότι μπορεί και να μην πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματικά
Ανανέωσε την εικόνα σου και μη διστάσεις να προβάλλεις τη δουλειά σου με κάθε δυνατό τρόπο. Μην εμπιστεύεσαι συναδέλφους που δεν τους γνωρίζεις καλά, αλλά προφύλαξε τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Λέοντα, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα για σένα.

Read More

And More