Άνοιξη στο maisonmarasil.com!

Με χαρούμενη και ανοιξιάτικη διάθεση, το e-shop www.maisonmarasil.com παρουσιάζει τις νέες κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014 διαφόρων μεγάλων brands όπως Marasil, Mandarino Sprint, Puma, Levi’s, Kickers και πολλών άλλων για παιδιά με άνετο, κομψό και στιλάτο look.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα σε παιδικά και βρεφικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για παιδιά έως 16 ετών. Σας περιμένουν μια τεράστια ποικιλία από ανοιξιάτικα prints και χρώματα, για όλες τις περιστάσεις, που μπορείτε να αποκτήσετε με πολύ απλά βήματα. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και οι παραγγελίες σας φτάνουν σε μία πρωτότυπη και πολυτελή συσκευασία.

Επίσης, το www.maisonmarasil.com έγινε ακόμα πιο μοντέρνο, εύχρηστο και λειτουργικό. Προστέθηκαν νέες ενότητες που θα σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, καθώς και για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας:

-Θα βρείτε το Outfits & Looks, ενότητα στην οποία μπορείτε να δείτε πώς να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια για τους πιο trendy συνδυασμούς.

-Με το νέο Quick Shop οι αγορές σας γίνονται παιχνιδάκι, αφού με ένα κλικ στη φωτογραφία του προϊόντος, μπορείτε να κάνετε κατευθείαν την παραγγελία σας.

-Με το Προφίλ Πελάτη μπορείτε, εφόσον είστε εγγεγραμμένοι στο e-shop, να αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό προφίλ, να αποθηκεύετε τα στοιχεία σας για γρηγορότερο check out και να παρακολουθείτε τις τελευταίες σας παραγγελίες.

-Το Wishlist σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και να κάνετε τις αγορές σας αργότερα.

-Τέλος, στο Blog θα βρείτε συμβουλές στυλ, νέα, tips και πληροφορίες που σχετίζονται με την παιδική μόδα και τα παιδικά ρούχα.

Καλές αγορές!

Το development του νέου e-shop Maison Marasil πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Honest Partners.

Read More

And More