Δέσποινα: “Λίγη βοήθεια;”

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι η Δέσποινα και είμαι 24 χρόνων. Το πρόβλημά μου είναι νομίζω κοινότυπο, αλλά δεν πειράζει.

Τι γίνεται όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και είσαι ακόμα ερωτευμένη με τον τύπο από το λύκειο; Πραγματικά είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου, παρ’ όλο που ξέρω πως αυτός έχει σχέση!

Είναι δύσκολο, γιατί αυτό που νιώθω δεν είναι απλά ενθουσιασμός όπως νόμιζα τότε, αλλά αγάπη.

Λίγη βοήθεια;

Δέσποινα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Με την κοπελα μπορει να χωρισει.. δεν κρατανε ολες οι σχεσεις για παντα.. δεν γραφεις πολλα πραγματα για το πως ειναι τα πραγματα μεταξυ σας.. αν μιλατε κτλ.

  2. Αφού έχει κοπέλα, τι ζητάς? Θες να τους διαλύσεις? Ξεπέρασέ το, πήγαινε παρακάτω και ο έρωτας με έρωτα περνάει.

  3. Το μόνο σίγουρο Δέσποινα είναι οτι αυτό δεν είναι αγάπη.Δεν εχει σχέση αυτό που περιγράφεις με αγάπη.Ενα κόλημα είναι το οποίο εχει να κανει με το γεγονοσ οτι δεν τον ειχες ποτέ αυτό τον τύπο.Ενα ανεκπληρωτο απωθημένιο ίσως.Απλα πρεπει να ψαξεις μέσα σου για πιο λόγο δεν μπορεις να κανεις σχέση με καποιο αγόρι!Νομιζω εχεις βρει δικαιολογια ότι θες αυτον για να μην πας παρακάτω..Ψαξε τι σου συμβαινει..
    Στα λεω όλα αυτα γιατι αυτο τον ανθρωπο δεν τον ειχες ποτε ,αρα ειναι αδυνατο να μην μπορεις να τον ξεπεράσεις γτ δεν τον εζησες,,
    Προχωρα στη ζωή σου..

  4. i ali9eia einai (toulaxiston opws tn niw9w egw) oti stn pragmatiki agapi 9eleis o allos na einai eutuxismenos ane3artita ap’to an 9a einai mazi s. parol’auta an pragmatika niw9eis oti dn boreis na sunexiseis allo etsi, boreis na t peis pws niw9eis k apo ekei k pera na tn afiseis na diale3ei ekeinos, apla skepsou na isoun esu st 9esi tc kopelas t pws 9a itan auto gia sena.borei tr na mn t pistepseis k toso alla borei na xaramizeis tr to xrono s adika k na tn stereis apo kapoion pou 9a eisai kalutera mazi t 🙂

  5. Se katalavainw apolyta koritsaki mou!!Se mia paromoia katastash eimai ki egw… 8 xronia pane apo tote…ki omws akoma epikoinwnoume…ki as exoume k oi 2 sxeseis… Einai kapoia pragmata pisteyw pou pote den ksexnountai…. Kseroume k oi 2 pws pote den 8a ksexasei o enas ton allon…exei kanei o ka8enas thn zwh tou omws…etsi einai ta pragmata…Gi ayto 8a sou proteina na kaneis ki esu to idio… Oxi na ton ksexaseis…apla na prospa8hseis na ton kseperaseis k na koitakseis mprosta…. Einai dyskolo,to xerw kala…Ola ginontai omws..ftanei na yparxei 8elhsh… K na xereis pws me ta xronia oles oi plhges giatreyontai…

  6. μα δεν ειπα ποτε οτι θελω να τους χωρισω.απλα εγω δεν μπορω να τον ξεπερασω προσωπικα.
    γιαυτο πιστευω οτι τον αγαπαω,θελω να ειναι ευτυχισμενος οτι και αν κανει.

  7. Despoina ayto pou niwtheis den plhsiazei oute sto elaxisto thn agaph kai tha to katalaveis otan tha exeis enan anthrwpo pou tha antapokrithei sta synaisthimata sou.Exeis faei kolhma.Den peirazei.prepei apla na katalaveis oti einai anousio na asxolisai me enan anthrwpo o opoios to pithanotero einai na mhn katanalwnei oute lepto th mera apo th faia ousia tou egkefalou tou gia na se skeftei!ainte move on!

  8. Καλησπέρα σε όλους και όλες!

    Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια και έχω σχέση με ένα παιδί της ηλικίας μου.Ή μάλλον είχα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ είμαστε από την ίδια πόλη, εγώ σπουδάζω στο εξωτερικό και αυτός είναι στο ναυτικό. Όταν γνωριστήκαμε και δημιουργήσαμε αυτή τη σχέση εγώ βρισκόμουν στην Ελλάδα για 6 μήνες και αυτός είχε μαθήματα στη σχολή του. Κανονίζαμε όμως πάντα να βρισκόμαστε συνήθως ΠΣΚ. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε τη χημεία μεταξύ μας και όλοι όσοι μας έβλεπαν μας έλεγαν πόσο ταιριαστοί είμαστε. Έκανε πάρα πολλά πράγματα για μένα, με βοηθούσε, νοιαζόταν πραγματικά και έδειχνε καθημερινά την αγάπη του. Και ευτυχώς για μένα με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.
    Ώσπου ήρθε η στιγμή να φύγει ταξίδι. Είχαμε συζητήσει πολλές φορές για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους και για 6 μήνες να βλέπεις μόνο θάλασσα και το καταλάβαινα απόλυτα.Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν φύγει άλλαξε η συμπεριφορά του απέναντι μου, τον ένιωθα απόμακρο και φυσικά του ζήτησα εξηγήσεις. Μου εξήγησε πως προσπάθησε να γίνει αντιπαθητικός για να τον μισήσω και να προχωρήσω τη ζωή μου καθώς δεν ήθελε να με βάλει σε αυτή τη διαδικασία να τον περιμένω για 6 μήνες αφού όπως έλεγε είμαι μια κοπέλα που δεν περνάει απαρατήρητη ποτέ από τους άνδρες. Κατάλαβα πως ένιωθε ανασφάλεια και πως όπως πάντα στη σχέση μας έβαζε εμένα πάνω από τον εαυτό του. Τον καθησύχασα λοιπόν και του έδωσα να καταλάβει πως θέλω να τον περιμένω, δεν με αναγκάζει και ούτε το κάνω από υποχρέωση. Τις τελευταίες μέρες γενικότερα προσπαθούσα να του δείχνω καθημερινά την αγάπη μου. Όλα ήταν καλά ώσπου ξανα έβγαλε τις ανασφάλειες του, έκλαιγε και έλεγε πως μ’αγαπάει αλλά δεν μπορεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία.Εγώ για ακόμα μια φορά τον διαβεβαίωσα για την αγάπη μου και όλα ήταν καλά.

    Έφυγε για το ταξίδι και κάθε τόσο με έπαιρνε τηλ να δει πως είμαι. Όλα φαίνονταν να είναι καλά, νοιαζόταν αν έχω χρήματα, πως πάνε τα μαθήματά μου και γενικά για ακόμα μια φορά μου έδειχνε την αγάπη του έστω κι από μακριά.
    Πριν λίγες μέρες όμως μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε πως τα αισθήματα του δεν είναι πια τα ίδια και πως δεν φταίω εγώ αλλά η συμπεριφορά του και πως αντιμετωπίζει αυτό το ταξίδι. Μου είπε πως δεν μου αξίζει γιατί αν μου άξιζε δεν θα με στεναχωρούσε και πως σίγουρα θα βρω κάποιον πολύ καλύτερο. Τέλος, μου έλεγε πως δεν θέλει να με χάσει από τη ζωή του για κανέναν λόγο και πως θέλει να διακόψουμε μόνο την ερωτική μας σχέση.

    Με όσους το συζήτησα μου είπαν ότι μάλλον βγάζει και πάλι τις ανασφάλειές του που εγώ είμαι μακριά, κοινωνική, όμορφη κατά τα λεγόμενά του και περιτριγυρισμένη από τόσους άντρες και πως δεν θέλει να νιώθει πως με δεσμεύει. Να τονίσω πως 1-2 μέρες πριν από αυτό το μήνυμα όλα ήταν πολύ καλά μεταξύ μας.
    Νομίζετε πως όντως βγάζει τις φοβίες του και πρέπει να τον στηρίξω και να του επιβεβαιώσω για ακόμα μια φορά ότι είμαι εδώ για αυτόν ή μήπως όντως δεν αισθάνεται πια όπως πριν και απλά πρέπει να το δεχτώ?Δεν μου έχει δώσει καμία αφορμή για σενάρια τρίτου προσώπου.

    Τι να κάνω????

    Μαρία

  9. δέσποινα..λίγο πολύ μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου!!!!για χρόνια ήμουν πολύ ερωτευμένη με ένα αγόρι, το οποίο μάλιστα τύχαινε να είναι μέλος της παρέας μου!!!!τον είχα αγαπήσει πραγματικά!!υπέφερα με κάθε του σχέση,τρελαινόμουν όταν μου έδινε έστω και την παραμικρή σημασία!!!!ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του…καθώς όμως τα χρόνια περνούσαν και δεν υπήρχε ανταπόκριση αποφάσισα να προχωρήσω..άλλωστε κι αυτός βρισκόταν σε σχέση!!!έκανα σχέση με ένα αγόρι που μου άρεσε πολύ!!όταν όμως με ρώτησε αν ήμουν ερωτευμένη μαζί του εμένα στο μυαλό μου ήρθε αμέσως το άλλο αγόρι..σκέφτηκα πως δεν ήμουν ερωτευμένη όπως ήμουν με τον άλλον και αποφάσισα να τον χωρίσω!!πέρασα μία άσχημη περίοδο σκεφτόμενη πως δεν θα αγαπήσω κανέναν όσο αγαπούσα εκείνον και δεν θα μπορέσω ποτέ να προχωρήσω μπροστά!!!μέχρι και την στιγμή που γνώρισα το αγόρι με το οποίο είμαι τώρα μαζί!!!είμαστε μαζί 2 χρόνια και πραγματικά … όσα νιώθω γι αυτόν δεν συγκρίνονται καν με αυτά που ένιωθα για το “κόλλημα ” μου!!!σήμερα ξέρω πως ήμουν πολύ ερωτευμένη με εκείνο το παιδί όμως τελικά ένας εκπληρωμένος έρωτας δεν συγκρίνεται με έναν ανεκπλήρωτο!!όλα όσα έχω ζήσει με το αγόρι μου αυτά τα δύο χρόνια δεν μπορούν με τίποτα άλλο να συγκριθούν.και κάθε φορά που συναντάω το άλλο αγόρι δεν νιώθω τίποτα!!!!σε συμβουλεύω λοιπόν να κοιτάξεις μπροστά, να προχωρήσεις!!!και σίγουρα θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε κάνει να ξεπεράσεις τον έρωτα σου!!!κάποιον που θα σε κάνει να ζήσεις πολύ όμορφα πράγματα!!γιατί σε όλες μας αξίζει κάποιος που μας αγαπάει πραγματικά!!!!!

  10. καποιες σχεσεις δεν ξεχνιουνται οσα χρονια κ αν περασουν……..δεν μπορεις ομως να ζεις με αναμνησεις,κοιτα να δωσεις την ευκαιρια σε καποιον να σε πλησιασει για να καταλαβεις πως ειναι να ζεις σε μια σχεση κ οχι να την φανταζεσαι…………αστον την επιλογη του την εκανε οσο κ να σε ποναει…….συνεχισε να προσπαθεις να ψαχνεις τον ενεν κ μοναδικο που θα σε κανει να ξεχασεις….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164