“Χώρισε με αυτήν την κοπέλα και αντί να γυρίσει σε μένα όπως περίμενα, τα έφτιαξε με άλλη”

Γεια σας!

Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το εξής θέμα…

Λοιπόν, ήμουνα για ένα χρονικό διάστημα με ένα παιδί και μετά χωρίσαμε, αλλά τα ξαναβρήκαμε μετά από καιρό και ήμασταν μαζί επί έξι μήνες.

Μαλώναμε συχνά λόγω της ζήλιας μου κι επειδή δεν βρισκόμασταν συχνά.

Στο τέλος του έκτου μήνα χωρίσαμε μετά από έναν καυγά. Μου είπε πως άκουσε ότι βγήκα με άλλον -κάτι που δεν ίσχυε- και βγήκε αυτός με άλλη για εκδίκηση.

Με τα πολλά, τα βρήκαμε αλλά με απέφευγε. Μου έλεγε ότι θα βγούμε, αλλά έβγαινε με τους φίλους του. Τον είδα με πιπιλιά και χωρίσαμε.

Μετά άρχισε να λέει σε μια φίλη μου ότι θέλει να τα βρούμε, αλλά να κάνω κίνηση εγώ αυτή τη φορά. Εγώ όμως δεν έκανα τίποτα.

Τελικά, μετά από καιρό, ενώ τα είχε με άλλη, μίλησε σε μια φίλη μου για μένα ξανά και βγήκαμε για να τα λύσουμε μια και καλή. Του είπα ότι αν τα βρίσκαμε θα άλλαζα και δεν θα μαλώναμε συνεχώς.

Μου είπε ότι το μεταξύ μας δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά και ότι δεν θα μπει εμπόδιο στη ζωή μου. Χώρισε με αυτήν την κοπέλα και αντί να γυρίσει σε μένα όπως περίμενα από τα λεγόμενά του, τα έφτιαξε με άλλη.

Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας κι αν πιστεύετε πως θα έχει συνέχεια αυτό, γιατί είμαι εντελώς μπερδεμένη… 🙁

n.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ. ΑΝ Σ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ Σ ΕΣΕΝΑ Κ ΔΕΝ Θ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ!!!

  2. Μου δινει την εντύπωση ανωριμότητας ο κύριος αυτός. Μάλλον ζητάει να έχει μια σχέση της στιγμής. Δεν τον νοιάζει τι έχει πεί. Λέει ότι κάτσει μια δεδομένη στιγμή και μετά κάνει ότι τύχει την επόμενη στιγμή. Προσπάθησε να τον διαγράψεις από τη ζωή σου , γιατί μόνο πίκρα μπορεί να σου δώσει.

  3. Μαλλον μας κοροιδευεις γιατι αλλιως δεν εξηγειται! Καταρχην, τι ηλικια εχεις? και επειτα, καταλαβαινω οτι ισως το αγαπας το συγκεκριμενο παιδι αλλα σκεφτηκες ποτε οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει? σου ηρθε με πιπιλια ενω ησασταν μαζι και τωρα θες παλι να εισαι μαζι του? παλι τα ιδια θα κανει προφανως κοπελα μου οποτε μην σκας για αυτον.. Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολεισαι με κατι τετοια. Για να σου συμπεριφερθηκε ετσι μαλλον δεν ειναι ο ερωτας της ζωης σου οποτε μην ξανασχοληθεις γιατι μονο κακο σου κανει! Και αλλωστε το γεγονος οτι ενω και καλα σε ηθελε πισω παει και τα φτιαχνει με αλλη ξανα, τα λεει ολα για το ποσο ανωριμος ειναι ο τυπος! Βρε φυγε σου λεω!

  4. Η γνωμη μου μου ειναι να τον βγάλεις μια και καλη απο την ζωη σου γιατι πολυ απλα ο τυπος σε θελει μονο και μονο για να ακουει οτι τουλαχιστον τον θελει και καποια .Ασε που νομιζω οτι αυτη την συμπεριφορα την παραξενη την εβγαλε και στην αλλη κοπελα και τον σουταρε. Όσο υπαρχεις εσυ που ξερει οτι τον γουσταρεις και κανεις κρα να τα ξαναφτιάξεις μαζι του ετσι θα σου συμπεριφέρεται. Οσο για την ζηλια σου πιστευω πως απο την αρχη δεν αισθανοσουν καλα με την σχεση αυτη και σου εβγαζε τετοιο συναισθημα. Παρτο αλλιως και κοιτα τον εαυτο σου. Δεν νομιζω οτι εισαι και για πεταμα!

  5. Παράτα τον!!!

  6. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..έχετε απόλυτο δίκιο και από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να το κάνω..όλοι αυτό μου λένε άρα κάτι θα ξέρετε!Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας!:)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More