ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 ως 26 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος αυτήν την εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Ποιες είναι οι προθέσεις των πλανητών;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι επαγγελματικοί σου προσανατολισμοί και οι πρωτοβουλίες σου θα αποδειχθούν επιτυχείς. Οι μέρες είναι ιδανικές για να αναλάβεις επιπλέον οικογενειακές υποχρεώσεις. Από την Πέμπτη και μετά θα διαπιστώσεις κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες από ανθρώπους που μέχρι τώρα εμπιστευόσουν και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσεις να ελέγξεις την συμπεριφορά σου. Διαχειρίσου την οργή και τα νεύρα σου καθοδηγούμενη από τη λογική σου και μην εκτίθεσαι απροκάλυπτα, γιατί στο τέλος μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου. Επίσης, στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής και μην παρασύρεσαι, ξοδεύοντας τα λιγοστά αποθέματά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην γίνεσαι απαισιόδοξη και απόλυτη όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμείς ή όταν ο σύντροφός σου έχει διαφορετική άποψη και ανάγκες από τις δικές σου. Αντιθέτως, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις και εσύ τακτική και νοοτροπία και να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Μονά-ζυγά δικά σου, δεν γίνεται! Όσο για τις singles, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας, πιθανότατα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα αν σχεδιάζεις να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψεις μια συνεργασία, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να το κάνεις. Αποκτάς την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε νέες βάσεις, που είναι και οικονομικά συμφέρουσες για σένα. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και ακολούθησέ το, για να κάνεις τις πιο κερδοφόρες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αποδειχθούν πολύτιμες οι γνώσεις που αποκόμισες στο παρελθόν για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν. Να περιμένεις περισσότερες συναλλαγές στη δουλειά σου και συναντήσεις με διάφορα πρόσωπα. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και ό,τι σε απασχολεί σε άτομα που εμπιστεύεσαι, αλλά μην ανοίγεσαι σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί στο τέλος μπορεί να απογοητευτείς.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου θα κάνεις έναν απολογισμό της σχέσης σου και θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Τώρα πια ξέρεις ακριβώς αυτό που ζητάς και σου είναι πιο εύκολο να το διεκδικήσεις. Οι singles θα αναστατωθείτε, καθώς με τις επιρροές που δέχεστε από την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας από εσάς μια δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κυνήγησε τους στόχους σου με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Παράμεινε ρεαλίστρια και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ενέργειες που πιθανόν θα σε ωθήσει να κάνεις ο Ήλιος, που από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα κινείται στον Υδροχόο. Αυτό ισχύει και στα οικονομικά σου. Όσες αποταμιεύσεις έχεις, μην τις ξοδέψεις εν ριπή οφθαλμού για μία περιττή αγορά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα αναθεώρησε λίγο τη στάση σου απέναντι στη ζωή σου και τα γεγονότα για να ξεφύγεις από την συναισθηματική φόρτιση που θα σου προσδώσει το πλανητικό σκηνικό. Μην παρασύρεσαι από απαισιόδοξες και καταθλιπτικές τάσεις. Φρόντισε να δεις από μία άλλη σκοπιά όλα όσα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή και να τα αξιολογήσεις αναλόγως και «δικαίως». Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν αλλαγές, που αν μελετήσεις καλά, μπορούν να σου χαρίσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Φέρσου με κατανόηση και τρυφερότητα στη σχέση σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και παραμέρισε για λίγο την κτητικότητα και την ανασφάλειά σου, ώστε να συμμεριστείς και τις ανάγκες των άλλων. Οι singles θα βιώσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης και μελαγχολίας. Δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και μην απογοητεύεστε. Διορθώστε αυτά που μπορείτε και θα δείτε ότι όλα σιγά-σιγά θα πάρουν το δρόμο τους κι εσείς θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές νέες ευκαιρίες και προτάσεις μέσα από τις οποίες θα προκύψει κάτι πολύ αξιόλογο. Δεν αποκλείεται όμως αυτή σου η πρόοδος να προκαλέσει τον ανταγωνισμό των συναδέλφων σου και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Χειρίσου αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση, προκειμένου να μην έρθεις σε ρήξεις. Απόφυγε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείς σε σημαντικές κινήσεις σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα κάποια μορφή συνεργασίας μέσα σε πλαίσια που εσύ έχεις καθορίσει πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο στον επαγγελματικό σου τομέα και στη γενικότερη φήμη που προσπαθείς να έχεις. Ταυτόχρονα, θα προκύψει βελτίωση και στα οικονομικά σου. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να είσαι προσεχτική σε κουβέντες που θα κάνεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να σεβαστείς και τις αντίθετες απόψεις που θα ακούσεις. Θέσε τη ζωή σου σε καινούριες βάσεις και σκέψου θετικά και με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, θα ξαναθυμηθείς τις παλιές, ένδοξες ημέρες της σχέσης σας. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, μπορείς να διασκεδάσεις, συναντώντας καλούς σου φίλους και την οικογένειά σου. Αν ακόμα είσαι μόνη, βγες περισσότερο αυτό το διάστημα, διότι πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία. Η τύχη είναι με το μέρος της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου χρησιμοποίησε τη δύναμή σου για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες που κάνεις και να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μεθόδευσε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σου. Στον οικονομικό τομέα τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα βρες χρόνο για την ανάπαυσή σου και την προσωπική σου ευχαρίστηση. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου από τη Δευτέρα, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που φέρνει θετική επίδραση τόσο στην εμφάνισή σου, όσο και στην σωματική σου υγεία. Η ζωντάνια που θα έχεις αυτές τις μέρες, σου επιτρέπει να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο τρόπο στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ σε αισθηματικό επίπεδο ο δυναμισμός σου είναι σίγουρο πως θα γοητεύσει τον περίγυρό σου, ιδίως αν ανήκεις στην κατηγορία των singles του ζωδίου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, οι ισορροπίες της σχέσης σου μπορούν να διατηρηθούν, αρκεί να φανείς διαλλακτική και να έχεις διάθεση συνεννόησης απέναντι στον σύντροφό σου. Την Κυριακή, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Τοξότη, είναι κατάλληλη για να βάλεις στην άκρη όσα σε προβληματίζουν και να ξεδώσεις με την ψυχή σου. Ανανέωσε τον δεσμό σου με κάποιο ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και με μία κοντινή εκδρομή. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες με συναντήσεις με παλιούς γνωστούς και φίλους και θα περάσεις πολύ όμορφα το χρόνο σου.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου πρόσεξε να μην καταπιάνεσαι με τις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Δείξε και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και η επιτυχία είναι δεδομένη. Μόνο η σκληρή δουλειά μπορεί να σε ανεβάσει σκαλοπάτια, για αυτό μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και “συμβουλές” τρίτων. Οικονομικά, θα έχεις αύξηση των εσόδων σου που πρέπει όμως να συντηρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα πάντα είναι σε διαρκή κίνηση για σένα αυτήν την εβδομάδα και δεν θα μπορείς να σταματήσεις τη ροή των πραγμάτων. Ίσως να χρειαστεί να επενδύσεις ακόμη περισσότερα στον τομέα της εργασίας σου και να δουλέψεις πιο εντατικά, για να έχεις γρήγορα αποτελέσματα σε αυτά που κυνηγάς. Σε αισθηματικό επίπεδο, έκφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συναισθήματα και την αγάπη σου στον σύντροφό σου και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες του. Βλέπεις, η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτό το διάστημα, προκαλεί σύγχυση και ανισορροπία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου και εσύ πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να γλυκάνεις το κλίμα στο σπίτι και στις επαφές σου.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα με κάποια πρόσωπα, που ανήκουν στο κοντινό σου περιβάλλον και αναμειγνύονται στη σχέση σου, προτίμησε μία ήπια στάση απέναντί τους και δώσε τους με όμορφο τρόπο να καταλάβουν πως δεν τους πέφτει κανένας λόγος για τις επιλογές σου. Αν είσαι ακόμα μόνη, προτίμησε να τονώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να την κάνεις ακαταμάχητη, και μετά πάρε μέρος στο παιχνίδι της αναζήτησης και κατάκτησης του αντίθετου φύλου.

Επαγγελματικές
Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου, την προσοχή σου φαίνεται ότι αποσπά αυτήν την περίοδο η εργασία σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και, με γνώμονα τη λογική, αναζήτησε τις σωστές λύσεις. Απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου. Το να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου, σε συνδυασμό με μία λεπτομερή ανάλυση, θα σε οδηγήσει σε επιτυχημένες αποφάσεις. Ωστόσο, απόφυγε να βγάλεις προς τα έξω τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και πρόσεξε να μην αποκαλύψεις τις προθέσεις και τις κινήσεις που σκοπεύεις να κάνεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Βοήθεια και υποστήριξη στις καθημερινές σου προσπάθειες και το μόχθο σου, θα υπάρξει από τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι single θα αρχίσει να ομορφαίνει αισθητά η ζωή σου λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς. Όσο για τις δεσμευμένες του ζωδίου, θα περάσετε μία πολύ όμορφη και ευχάριστη εβδομάδα και θα έρθετε πολύ κοντά στον σύντροφό σας. Με τις θετικές όψεις των πλανητών στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το πάθος και ο έρωτας πρωτοστατεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο εστίασε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελέτησε καλά τα δεδομένα πριν κάνεις επαγγελματικές κινήσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σου και θα πρέπει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Κάποια επαγγελματικά σου σχέδια απαιτούν από εσένα μία πιο σοβαρή και επίμονη διερεύνηση. Όσο για τα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένη, καθώς φαίνεται πως θα σε διακατέχει μια τάση άσκοπης σπατάλης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα δώσεις έμφαση στον τομέα των επικοινωνιών και των καθημερινών σου συναλλαγών. Παράλληλα όμως θα νιώσεις την ανάγκη να αποδράσεις από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας με κάθε τρόπο, επειδή θα βλέπεις πως ό,τι και να κάνεις θα πέφτει στο κενό και δεν θα έχει το αντίκρισμα που θέλεις. Βρες την απαραίτητη ισορροπία μέσα σου, οργάνωσε καλύτερα τις κινήσεις σου και μετά προσπάθησε να διορθώσεις τα πράγματα. Επίσης, ας είσαι και περισσότερο προσεχτική στη διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, που θα σε αγχώσουν αρκετά.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά, θα νιώθεις ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείς πολύ από τις υποχρεώσεις σου και θα βγάλεις γκρίνιες στο ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να είναι μετρημένες για να μην έρθεις αντιμέτωπη με ακραίες συμπεριφορές, που δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς. Εσύ που δεν έχεις βρει κάποιον να σε ενθουσιάζει στη ζωή σου, σήκω από τον καναπέ σου και βγες έξω, γιατί η Σελήνη από το ζώδιό σου την Παρασκευή και το Σάββατο, θα σε ευνοήσει για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να είσαι αντικειμενική στην κρίση σου και εξέτασε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά, για να αποφύγεις τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προπαντός μην είσαι ανυπόμονη και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Καλή θα είναι η εβδομάδα για να επανεξετάσεις και να διορθώσεις (αν χρειαστεί) κάποια ζητήματα σου, καθώς και να αυξήσεις τα έσοδα σου για αυτό να είσαι σε εγρήγορση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διανύεις μία περίοδο αλλαγών στη ζωή σου και προσπαθείς να αντλήσεις δύναμη από το καθετί. Αυτήν την εβδομάδα θα γίνεις πιο δυναμική και σίγουρη για τις κινήσεις σου και θα καταφέρεις να αντικρούσεις αποτελεσματικά τα προβλήματα που θα εμφανιστούν. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε προσεγγίσει και θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και πνευματικά. Στις οικονομικές σου συναλλαγές, προσπάθησε να συμπεριφερθείς όσο το δυνατόν πιο νομότυπα γίνεται, διαφορετικά θα έρθεις αντιμέτωπη με αδιέξοδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου γίνε εκδηλωτική και τρυφερή με τον σύντροφό σου και μην ντρέπεσαι να δείξεις τις πιο ευαίσθητες πτυχές του εαυτού σου, ιδιαίτερα σε αυτόν, που είναι τόσο κοντά σου! Αναζήτησε και βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στη διασκέδασή σου και θα διαπιστώσεις ότι έχεις χρόνο πραγματικά για όλα. Οι singles θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον, που θα σας γοητεύσει και θα επαναφέρει στο προσκήνιο την πίστη σας στον έρωτα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να δώσεις μία όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένη και σοβαρή εικόνα και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις και σχόλια που δεν σε αφορούν. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα για τελευταίες ημέρες, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, και μόνο αν είσαι διαλλακτική απέναντί τους θα προσπεράσεις επιτυχώς. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις αγορές που δεν σου χρειάζονται, όσο κι αν η επιθυμία σου να το κάνεις είναι έντονη. Σκέψου ότι στο μέλλον μπορεί να έρθουν πιο δύσκολες ημέρες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εμπόδια και φοβίες που σε βασανίζουν και θα αναγεννηθείς. Οι πλανήτες προωθούν για σένα θέματα επαγγελματικά, αλλά και ψυχαγωγίας, και φέρνουν στο πλευρό σου υποστηρικτικούς φίλους. Η αναλυτική σου ικανότητα θα είναι αξιοσημείωτη και θα προωθήσει δυναμικά τους στόχους σου, τόσο αυτούς που αφορούν στην επαγγελματική σου ανέλιξη, όσο και αυτούς που αφορούν στα οικονομικά σου. Το Σαββατοκύριακο έκφρασε άφοβα τον συναισθηματικό σου κόσμο και ζήσε αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου για να δρομολογήσετε κάποια κοινά σας όνειρα, όσον αφορά στη σχέση σας ή το σπιτικό σας. Αν “κατεβάσεις” τους τόνους στον τρόπο που του μιλάς και σταματήσεις να τον κατηγορείς και να τον επικρίνεις, θα έχεις την συμπαράστασή του που θα είναι πολύτιμη. Αν ακόμα είσαι μόνη, φρόντισε να βάλεις σε μία τάξη τις αισθηματικές σου υποθέσεις, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις και μην μπερδεύεσαι και χάνεις τον καιρό σου με άτομα που βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικές
Προώθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαγγελματικές σου υποθέσεις που από καιρό είχες ξεχάσει και μην παραδίνεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Τα ξεκαθαρίσματα και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου είναι απαραίτητα για να κάνεις την αρχή σε νέα πράγματα. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις από τη σκληρή σου δουλειά θα είναι πολλά και άκρως ενθαρρυντικά. Μην το βάζεις κάτω τώρα που μπορείς, με τη βοήθεια του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας οι ευθύνες και η καθημερινότητά σου απαιτούν από εσένα περισσότερες προσπάθειες. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα όσον αφορά στη δουλειά σου, καθώς και τις «χρήσιμες» επαφές που έχεις κάνει στο παρελθόν για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Το Σαββατοκύριακο σε προτρέπει σε ταξίδια αναψυχής ή σε επαγγελματικά. Παράλληλα, θα έχεις έντονη την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι αισθητικά όμορφο και πρακτικό στην εργασία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να βιώσεις αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή στη σχέση με τον σύντροφό σου γι’ αυτό πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις, γιατί θα πρέπει να τις τηρήσεις κιόλας. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν και πρέπει να διαφυλάξεις την ηρεμία και τις ισορροπίες σου. Αν αυτήν την περίοδο δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τη Δευτέρα, θα σου χαρίσει συναντήσεις με κάποια άτομα, που στο παρελθόν είχες ερωτευτεί. Ίσως τώρα σου δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για να το ξανακάνεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επωφελήσου από τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ή να συμβουλευτείς διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για σένα και την καριέρα σου. Εξέτασε προσεκτικά τι είναι αυτό που σε συμφέρει και μετά προχώρα στις αλλαγές που σκέφτεσαι. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία μικρή αύξηση των εσόδων σου και θα νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα εμφανιστούν δυσκολίες και εμπόδια στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου κάτι που θα σε κάνει είτε να παλέψεις περισσότερο, είτε να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες σου. Προτίμησε την πρώτη εκδοχή, γιατί καθώς οι μέρες θα περνούν, η παραγωγικότητά σου θα αυξηθεί και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται σιγά-σιγά. Κάποιες συνεργασίες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σου αποδώσουν τα μέγιστα φέρνοντάς σου αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένες κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έρθετε κοντά στον σύντροφό σας και μην αφήνετε οικογενειακά σας πρόσωπα να παίρνουν θέσεις στη δική σας σχέση. Όσο για σένα που ακόμα είσαι μόνη να θυμάσαι πως οι σπασμωδικές κινήσεις συνήθως σου δημιουργούν προβλήματα για αυτό απόφυγέ τες και φανέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό, που σίγουρα, αυτό το διάστημα είναι αξιολάτρευτος.

Επαγγελματικές
Οι οιωνοί για να ξεκινήσεις κάτι νέο, που έχεις κατά νου στον επαγγελματικό σου τομέα είναι θετικοί, αρκεί μόνο να παραμείνεις ρεαλίστρια, δίκαιη και να μην ενεργήσεις με γνώμονα μόνο το δικό σου συμφέρον. Μην επιτρέπεις σε κανέναν και σε τίποτα να σε αποδυναμώνει ή να σπέρνει μέσα σου αμφιβολίες και παράλογες έννοιες. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεχτική στα έξοδα που θα κάνεις.

Read More

And More