Ε. Λάσκαρη: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον αγαπημένο της λίγο πριν το γάμο στη Μύκονο!

Η Εύα Λάσκαρη σε λίγες μέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Ντίνο Τσιώρη. Το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται ήδη στη Μύκονο από τις αρχές Απριλίου και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές παράλληλα με τις προετοιμασίες.

Η επιδίωξή της είναι τις τελευταίες ημέρες πριν από τον γάμο να είμαι ήρεμη και να το ζήσει ολοκληρωτικά! Αυτό που κάνει λοιπόν είναι να περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ στην παραλία της Ψαρούς.

/

/

Απολαμβάνουν όμορφες στιγμές κάνοντας μπάνιο, ηλιοθεραπεία και βόλτες στα σοκάκια του νησιού! Το ζευγάρι είναι αχώριστο αφού όπως φαίνεται έχουν βρει τον ιδανικό σύντροφο ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

/

/

/

Οι λεπτομέρειες του γάμου και το νυφικό

Ο γάμος θα γίνει στις 25 Αυγούστου στη Μητρόπολη του νησιού. Ο αγαπημένος της έχει φροντίσει τις περισσότερες λεπτομέρειες αφού εργάζεται στο κοσμοπολίτικο νησί πάνω από δέκα χρόνια και ξέρει τα πάντα σε αυτό!

Οι καλεσμένοι θα είναι γύρω στα 150 με 170 άτομα ανάμεσα στους οποίους θα είναι στενοί συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς. Η τελετή θα γίνει στις 18:30 ενώ θα ακολουθήσει το βράδυ τραπέζι φαγητού. Στη συνέχεια θα γίνει οικογενειακό party σε ένα μαγαζί στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου. Δεν θα σταματήσουν μόνο εκεί όμως! Την επόμενη ημέρα θα έχει ένα prive party στο μαγαζί όπου εργάζεται ο Ντίνος και θα είναι προσκεκλημένοι πολλοί DJs από το εξωτερικό.

Η Εύα θέλει η μέρα αυτή να είναι ονειρεμένη! Όσον αφορά το νυφικό της είναι σχεδόν έτοιμο από την σχεδιάστρια Κατερίνα. Θα έχει στοιχεία αρχαιοελληνικά, αλλά θα είναι μοντέρνο, απλό και σε γήινες αποχρώσεις. Η μπροστινή του όψη θα είναι κοντή, ενώ η πίσω του μακριά.

Read More

And More