Φώτης και Μαρία Live: Βackstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα των τρέιλερ!

Με τρία ολοκαίνουρια τρέιλερς, χιουμοριστικές παρωδίες, αναγγέλλουν το ξεκίνημα της εκπομπής τους για τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 17:50, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου με τίτλο (λίγο «πειραγμένο» για φέτος)
Φ(ου)Μ(ου) Live.

1. Το σκηνικό μας δείχνει τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το κλασικό μαύρο βρετανικό ταξί σταματάει μπροστά στην πύλη, κατεβαίνει ο Ντάνιελ Κρεγκ, περπατάει στους διαδρόμους με το κόκκινο χαλί, τον ακολουθούν 2 σκυλάκια ράτσας και φτάνει στο ιδιαίτερο γραφείο της …μεγαλειοτάτης, ντυμένη με ταγέρ και καπέλο ροζ. Μόνο, που καθώς γυρίζει βλέπουμε τη Μαρία… Ο Φώτης, σε χρέη μπάτλερ, με άκαμπτο ύφος, μεγάλη στολή και παράσημα. Η Μαρία, αφού φυσάει ένα μπαλόνι, γίνεται η φωνή της τσιριχτή και λέει «Βρε…ο Μποντ. Πέταξέ με στο ΦΜ Live, είμαι καλεσμένη» και ο Κρεγκ απαντά «Certainly your highness».

2. Και αυτό το τρέιλερ σας θυμίζει κάτι…
Ανοίγει το πλάνο και βλέπουμε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με γκρίζα μαλλιά να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του. Η Μαρία, προφανώς, με γκρίζα περούκα και παλιομοδίτικο χτένισμα, και ο Φώτης με πολλά γκρίζα μαλλιά χωρίστρα και μπλε – κόκκινες τιράντες. Οι δυο τους ένα «μοντέρνο ζευγάρι» για το 1960.
Φώτης: ΦΟΥ ΜΟΥ Μαρία: Live
Ο γιατρός μας Το φάρμακό μας
Η χαρά μας Τα παιδιά μας
Το γέλιο μας ΦΟΥ ΜΟΥ
Live Άντε μπράβο!

3. Παρακολουθούμε τη «γόησσα της Κινέττας» ή, κατά άλλους, τη
«βασίλισσα της νύχτας», Ζωζώ Σαπουτζάκη, να τρέχει και να κάνει ναζάκια στον κήπο της βίλας της με το πλούσιο γκαζόν. Ο Φώτης και η Μαρία προσπαθούν να μιμηθούν τη χάρη και τα παιχνίδια της, τρέχουν, μισοκρύβονται πίσω από τους κορμούς των δέντρων, ξαπλώνουν στο γρασίδι. Η Ζωζώ, με το αμίμητο προσωπικό στυλ, τους απλώνει το χέρι. Ο Φώτης και η Μαρία το αρπάζουν αλλά αυτό, που τους μένει, είναι ένα χέρι κούκλας.
Τα γυρίσματα για αυτό το τρέιλερ έγιναν στο Άλσος Βείκου.

Read More

And More