Καλεσμένη σε γάμο; Αρραβώνας; Αποφοίτηση; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου

Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου απαντήσουν σε όλες τις στιλιστικές απορίες που μπορεί να έχεις. Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Ορκίζεσαι για το πτυχίο σου; Έχεις το πρώτο ραντεβού με το αγόρι σου; Η Χριστίνα και η Σοφία είναι εδώ ώστε να σε καθοδηγήσουν και να σου δώσουν ιδέες, πάντα σύμφωνες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά, και με το τι θα κολακέψει καλύτερα εσένα. Μην ξεχνάς να μας δίνεις βασικές πληροφορίες όπως οι αναλογίες σου, ο τόπος και ο χρόνος του event.

Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις απάντηση μέσα από ένα άρθρο γεμάτο από styling tips.Πού; στο styling@tlife.gr

Eρώτηση:
Καλησπέρα! Σε μια εβδομάδα είναι η ορκωμοσία μου και θα ήθελα να με συμβουλεύεστε τι να φορέσω. Είχα σκεφτεί κάποιο φόρεμα σε Α γραμμή και γόβες, αλλά έχω ένα πρόβλημα στο πόδι και τα τακούνια δυστυχώς απορρίπτονται. Είμαι 1.67, 75 κιλά. Ψάχνω για κάτι κομψό…Σας ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Πηνελόπη, καλή σταδιοδρομία σου ευχόμαστε! Λοιπόν η ημέρα αυτή είναι ξεχωριστή οπότε σίγουρα χρειάζεται να επιλέξεις ένα κομψό σύνολο. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις φόρεμα σε Α γραμμή όπως το σκέφτηκες απλά πρόσεξε να τονίζει τη μέση σου ώστε να κολακέψει τη σιλουέτα σου. Αν οι nude γόβες απορρίπτονται τότε ένα ζευγάρι φλατ σε στιλ γόβα παπούτσια θα είναι η καλύτερη επιλογή.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας είμαι η Σοφία, έχω ένα φόρεμα σατέν χρυσό κι έχει ένα δέσιμο πίσω στον λαιμό και αφήνει την μισή πλάτη ανοιχτή. Ελπίζω να καταλάβατε κάπως το σχέδιο του! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το φορέσω ή είναι εκτός μόδας. Αν ναι με τι παπούτσια και αξεσουάρ; Όταν το φόρεσα για πρώτη φορά το είχα συνδυάσει με χρυσό πέδιλο.Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Σοφάκι, πολύ εντυπωσιακό το φόρεμα σου. Δεν θα σου έλεγα πως είναι εκτός μόδας αρκεί να το φορέσεις σωστά και στην σωστή περίσταση. Σε έναν φιλικό γάμο που γίνεται προς την Άνοιξη μπορεί να φορεθεί όπως και σε ένα φθινοπωρινό γάμο όπου εκεί το σώμα σου θα είναι και μαυρισμένο και το αποτέλεσμα θα είναι διπλά εντυπωσιακό. Συνδύασε το με μαύρα πέδιλα – απόφυγε τα total χρυσά σύνολα – και ρίξε μία πολύ φαρδιά και μεγάλη πασμίνα στην πλάτη σου με κλωστές σε μπορντό – μαύρες αποχρώσεις.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας, κορίτσια έχω μια-δυο ερωτησούλες! Αρχικά, θα ήθελα να μου πείτε για τη νέα τάση με τα μεταλλικά αξεσουάρ. Μπορώ να επενδύσω σε μια τσάντα clutch ή satchel σε ασημένιο μεταλλιζέ χρώμα ή να προτιμήσω το κλασικό ταμπά; Είναι ένα χρώμα που θα το φορέσω και με χειμερινά outfits, και με ποια καλοκαιρινά χρώματα συνδυάζεται; Βασικά, θα ήθελα να ρωτήσω και για ένα συγκεκριμένο σύνολο! Αν φορέσω σε ένα καλοκαιρινό γάμο ένα φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις με πλατφόρμες σε διάφορους συνδυασμούς πουά (έχει γαλάζιο-άσπρο πουά, ροζ-άσπρο πουά -το γαλάζιο και το ροζ υπερισχύουν) με μεταλλικό clutch, θα είναι OK; Kαι κάτι τελευταίο! Οι πλατφόρμες από φελλό ή οι ψάθινες, είναι αποκλειστικά καθημερινό κομμάτι ή μπορούν να φορεθούν και σε πιο επίσημες περιστάσεις, πχ γάμοι;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Λινάκι, ο συνδυασμός παστέλ (με πουά) και μεταλιζέ clutch μου αρέσει πολύ πχ. ένα σε παστέλ γαλάζιο χρώμα και πουά με μεταλιζέ ασημένιο clutch και μεταλιζέ 60s γόβες ή λευκές είναι ένα πολύ ωραίο και chic outfit για γάμους το καλοκαίρι.’Όχι στις πλατφόρμες από φελλό ή ψάθα για αυτό το φόρεμα, θα ήταν τέλειες με ένα μακρύ floral ή λευκό ρομαντικό. Και τέλος στις επίσημες εμφανίσεις αποφεύγουμε τον φελλό αλλά και την ψάθα (εκτός αν έχουμε ένα beach party με χαλαρό dress code).

Φιλιά πολλά


Eρώτηση:

Καλησπέρα! Έχω ένα γάμο αρχές Μαΐου και αγόρασα ένα maxi φόρεμα σε αμπίρ γραμμή strapless σε χρώματα μαύρου- εκρού. Μπορείτε να μου πείτε με τι παπούτσι (πέδιλο- γόβα) να το συνδυάσω και σε τι χρώματα; Ευχαριστώ! Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω και με τι τσαντάκι; Τα μαλλιά μου μάλλον θα τα κάνω χαλαρές μπούκλες και θα τα αφήσω απλά (είναι μακριά). Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Ωραίο το φόρεμα σου και επειδή η φετινή μόδα θέλει μεταλλικές λεπτομέρειες σου προτείνω να επιλέξεις ένα ζευγάρι γόβες σε μεταλλικό στιλ με χρώμα.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Hi, fashion experts! Θέλω να αγοράσω μπαλαρίνες, και επειδή θέλω να τις φοράω και με σορτσάκια κάθε υφάσματος μέχρι αρχές καλοκαιριού, θα ήθελα να μου πείτε, ποιες να προτιμήσω. Suede ή κρεμ λουστρίν; Ποιο υλικό είναι ιδανικό δεδομένου ότι θέλω να τις συνδυάζω και με καλοκαιρινά shorts; Μπορώ να προτιμήσω κρεμ χρώμα αν αγοράσω τις λουστρίν συνδυάζεται εύκολα; Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!

Απάντηση:
Γεια σου Λινάκι, οι εποχές που σετάραμε τις μπαλαρίνες μας με χειρουργική ακρίβεια πέρασαν! Τα ωραιότερα street style stylings δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς ειδικά αν είσαι νέο κορίτσι. Εμένα θα μου άρεσαν και οι δύο εκδοχές (οπότε πάρε όποια σου αρέσει πιο πολύ) και φόρεσε την με όλα τα σορτσάκια σου (floral, μονόχρωμα, με ρίγες κλπ).

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλημέρα! Παντρεύω την φίλη μου τον Σεπτέμβριο και δεν ξέρω τι πρέπει να φορέσω.

Απάντηση:
Γεια σου Άντζελα, η ερώτηση σου είναι πολύ γενική και δεν μας δίνεις κάποια λεπτομέρεια ούτε για τις αναλογίες σου αλλά ούτε και για την τοποθεσία που θα γίνεις ο γάμος. Θέλεις να μας στείλεις λίγες παραπάνω λεπτομέρειες ώστε να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα;

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη συμβουλή σας! Αρχές Ιουνίου παντρεύεται ο αδελφός μου. Αγόρασα ένα φόρεμα μακρύ, στο πάνω μέρος λευκό και το κάτω μαύρο. Τι παπούτσια-τσαντάκι-αξεσουάρ θα μπορούσα να βάλω για να του δώσω ίσως την επισημότητα που χρειάζεται; Είμαι 30 ετών. Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Η ασπρόμαυρη διχρωμία είναι πολύ της μόδας και μας αρέσει πολύ που την επέλεξες! Έχω να σου κάνω δύο προτάσεις η μία είναι να φορέσεις και πέδιλο σε ασπρόμαυρη διχρωμία και να παίξεις μαζί της. Και η δεύτερη είναι να φορέσεις πάλι πέδιλο σε χρώμα σμαραγδί που δένει με κορδόνι μέχρι τον αστράγαλο και να κρατήσεις ίδιας απόχρωσης τσαντάκι.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πως πρέπει να ντύνομαι σωστά με το σωματότυπο που έχω.
Είμαι 16 ετών και έχω σωματότυπο αχλάδι.Έντονη περιφέρεια και λίγη κοιλίτσα. Όπως είναι φυσικό στην ηλικία μου λατρεύω να φοράω κολλητά τζιν τα οποία απλά δείχνουν απαίσια πάνω μου. Διάβασα σε κάποια sites ότι οι κοπέλες με το σωματότυπό μου πρέπει να φοράνε παντελόνια καμπάνα τα οποία δε μου αρέσουν καθόλου. Σκέφτηκα το Σάββατο να πάω για ψώνια ώστε να πάρω τα ρούχα που χρειάζομαι. Τι μου προτείνετε;

Απάντηση:
Eυτυχία μου τα skinny τζιν αλλά και τα τζιν καμπάνα δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό σου εγώ θα σου πρότεινα κλασικά σκουρόχρωμα μπλέ τζιν που τελειώνουν 2 πόντους πριν το πάτωμα, φόρεσε τα με πέδιλα που έχουν χοντρό τακούνι τετράγωνο (θα βρεις φέτος παντού) και από πάνω παίξε με τοπ όχι πολύ κολλητά, όχι πολύ χρωματιστά και ιδανικά ένα blazer θα δώσει τέλειο σχήμα στην σιλουέτα σου.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας, Με λένε Βάσω, είμαι 27 ετών έχω ύψος 1,73 και 50 κιλά. Τέλη Μαΐου έχω έναν γάμο-βάπτιση και θα ήθελα την βοήθεια σας στο τι να φορέσω χωρίς να ξοδέψω πολλά. Το μυστήριο θα γίνει το πρωί και σε χωριό, δεν θέλω να πάω και υπερπαραγωγή αλλά ούτε και αδιάφορη μιας και παντρεύεται η κουνιάδα μου. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Bάσω μου για πρωινό γάμο στο χωριό νομίζω ένα μονόχρωμο μίνι φόρεμα (από οικονομική αλυσίδα ρούχων) με μία ωραία πλατφόρμα και ένα κολιέ είναι μιά χαρά. Όχι γόβες, όχι πέδιλα, όχι υπερβολές, ένα κολιέ με χρώμα και ένα clutch θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου οικονομικά και στιλάτα.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Ονομάζομαι Μαρία και είμαι 21 χρονών, 1,67, κανονικές αναλογίες. Στις 18 Μαίου έχω ένα γάμο κι έχω βρει το φόρεμα από το Asos.com σε βυσινί απόχρωση αλλά δεν είμαι σίγουρη με τι σακάκι μπορώ να το συνδυάσω από πάνω. Θα είναι Μάιος, που σημαίνει θα χρειάζεται να φορέσω κάτι από πάνω. Έχω ένα μαύρο Blazer (όχι πολύ αυστηρό αλλά ούτε και boyfriend στιλ) θα ταίριαζε; Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ γιατί jean ή leather jackets θα το έκαναν πολύ casual. Και επίσης σκέφτομαι να φορέσω τακούνια nude ή μαύρα. Μαρία

Απάντηση:
Γεια σου Μαράκι, το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και σου προτείνω να επιλέξεις ένα oversized σακάκι σε γκρι απόχρωση που να φτάνει μέχρι εκεί που τελειώνει το φόρεμα σου. Γύρισε τα μανίκια φόρεσε εντυπωσιακά χρυσά αξεσουάρ και πέδιλα και πίστεψε με θα είσαι κούκλα!

Φιλιά πολλά


Eρώτηση:
Γεια σας αρραβωνιάζομαι το Πάσχα και η τελετή θα γίνει στον κήπο του σπιτιού μου επίσης θα γίνει ανήμερα το Πάσχα το μεσημέρι. Θα θελα να μου προτείνετε τι φόρεμα θα μπορούσα να βάλω ώστε να είναι εντυπωσιακό και κομψό άλλα όχι υπερβολικό και άβολο για να ταιριάζει και με το όλο κλίμα . Είμαι 1,65 ξανθιά και 46 κιλά ευχαριστω ! Mairi

Aπάντηση:
Η ώρα η καλή Μαίρη μας να είστε ευτυχισμένοι! Σου προτείνω να επιλέξεις ένα φόρεμα σε γραμμή μακριάς πουκαμίσας ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό μιας και η ημέρα είναι αρκετά casual. Επειδή θα είναι σε κήπο την συγκεκριμένη γραμμή μπορείς να την φορέσεις με ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση και να φορέσεις από πλατφόρμες μέχρι και φλατ nude μπαλαρίνες.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας υπέροχη ομάδα του tlife! Τελευταία σε όσες βιτρίνες μαγαζιών κι αν κοιτάξω βλέπω παντού all star(σταράκια)! Κι έτσι λοιπόν λέω να πάρω την απόφαση να αγοράσω! Εγώ φοράω κυρίως φούστες και φορέματα ως το γόνατο ή λίγο πιο πάνω από αυτό. Δε φοράω μίνι κτλ. Γι’ αυτό και προβληματιζόμουν τόσο καιρό…Είμαι κανονική στα κιλά μου και έχω λίγη περιφέρεια. α πηγαίνει στο πόδι μου ή μήπως θα το κονταίνει και θα το δείχνει χοντρό;Τι στυλ φούστες και φορέματα θα μου προτείνατε να το συνδυάσω; Περιμένω απάντησή σας!!!!!

Απάντηση:
Γεια σου Ράνια, Ότι πιο in fashion στους κανόνες της street fashion μόδας είναι το να συνδυάζεις τα φορέματα σου με sneakers και παπούτσια που παραπέμπουν σε αθλητικά. Επέλεξε λοιπόν τις φούστες και τα φορέματα που ήδη φοράς και απλά αντικατέστησε τα παπούτσια που φορούσες μέχρι σήμερα με τα καινούρια σου all star.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλησπέρα! Αρχικά συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Θα ήθελα να προσαρμόσω στην εμφάνιση μου καπέλα τύπου panama ή fedora αλλα θα ήθελα να μου δώσετε μερικές ιδέες για ρούχα που να συνδυάζονται με αυτό! Επίσης που μπορώ να βρω γυναικεία Oxford shoes? ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Τα καπέλα μές την πόλη θέλουν λίγο προσοχή, για αρχή και για τώρα που δεν έχει και πολλές ζέστες στο προτείνω με ριγέ ή floral φόρεμα και χακί parka με τα oxfords που θα βρεις στον Xανιωτάκη σε πολύ ωραία μεταλιζέ αποχρώσεις, ή με ένα σκούρο τζιν και ένα ελαφρύ πλεκτό μπεζ ή σε παστέλ απόχρωση και οxfords shoes.

Read More

And More