Εσύ ακόμη φοράς παρεό; Αυτά είναι τα updated outfits παραλίας για ενημερωμένα κορίτσια!

Μετά από έναν μακρύ χειμώνα και μια άνοιξη που δεν κατάλαβα καλά- καλά πώς πέρασε ήρθε η ώρα για λίγο (πολύ!) καλοκαίρι!

Pause: συνέχισε να πανηγυρίζεις όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Το μεγάλο task του καλοκαιριού που σετάρεται μόνο με τέτοιου τύπου προβληματισμούς είναι με τι θα φορέσεις φέτος το μαγιό σου ώστε να ξεχωρίσεις στην παραλία. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο πρώτος συνειρμός όταν σκεφτόμαστε μπικίνι είναι παρεό (κάτι σαν… combo γεύμα). Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό είναι κάτι παραπάνω από το “ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή”, είναι κάτι σαν “ας πάρουμε τα πράγματα από τα 90’s”! Γιατί το παρεό είναι 90’s και μπορεί πολλά πράγματα από αυτή την δεκαετία να έχουν επιστρέψει (βλ. μπαντάνες και mom jeans) αλλά αυτό το σκέτο πανί με το οποίο τυλίγεις όπως- όπως το σώμα σου δεν είναι μέσα σε αυτά.

Παρακάτω η λίστα με τα must- wear outfits του καλοκαιριού για την παραλία!

Τζιν φούστα σε συνδυασμό με λευκό boho bralette. Το φόρεσαν οι αγαπημένες σου fashion bloggers, το είδες παντού στα περιοδικά μόδας και το θες διακαώς. Και πολύ καλά κάνεις! – ΠΡΟΣΟΧΗ! Αντηλιακό και τζιν δεν πάνε μαζί! Ο λεκές από το αντηλιακό δεν θα φύγει εύκολα από την αγαπημένη σου denim φούστα οπότε φρόντισε να μην την κλαις με το πέρας του καλοκαιριού!

Μια καλοκαιρινή ρόμπα στυλ μπουρνούζι. Μην μπλέκεσαι. Δεν μιλάω για το λευκό χνουδωτό σου μπουρνούζι. Μιλάω για μια elegant αέρινη ρόμπα που με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα γίνει φέτος το καλοκαίρι το αγαπημένο σου ρούχο (και θα κάνεις και το απόλυτο statement – μην ξεχνιόμαστε)

Οι λεγόμενες «Culottes» έχουν έρθει φέτος για να μείνουν, όπως όλα δείχνουν. Πάνω από ένα ολόσωμο μαγιό σε χρώματα καλοκαιρινά κι έντονα θα δώσουν αυτό το κάτι διαφορετικό στην εμφάνισή σου!

Ολόσωμα φόρμες-σορτς. Σε λευκό χρώμα ή στο αγαπημένο denim style πάνω από το μαγιό σου. Ό,τι μαγιό!!

Κιμονό! Το αγαπημένο entry στην γκαρνταρόμπα σου τώρα μπορεί να σε ακολουθήσει και στην παραλία!

Το old time classic button down λευκό πουκάμισο. Έξτρα προσοχή κι εδώ με το αντηλιακό (Δεν το θες να είναι κίτρινο στο τέλος του καλοκαιριού. Το θες; ΟΧΙ!)

Αυτό το καλοκαίρι θα λάμψεις στην παραλία! Ωστόσο όλα αυτά τα υπέροχα outfits χρειάζονται φροντίδα και προστασία από αντηλιακά, έκθεση στον ήλιο κλπ. Για τον ήλιο δεν μπορείς να κάνεις πολλά αλλά πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν υπήρχε ένα αντηλιακό που θα προστάτευε τα αγαπημένα μας ρούχα παραλίας αντί να τα λεκιάζει, αφήνοντας επίμονους λεκέδες ακόμα και μετά το πλύσιμο; #SwseTaKalokairina.

And More