Λούστηκα με σαμπουάν για άλογα και δες τι έγινε!

Είμαι αυτή η beauty editor που κάνει υπερπροσπάθεια σε σχέση με την επιδερμίδα της. Δεν κοιμάμαι ποτέ χωρίς ντεμακιγιάζ, αγοράζω πολύ συγκεκριμένα καλλυντικά για το πρόσωπό μου, δεν ακουμπάω ποτέ με τα χέρια μου το πρόσωπό μου και σχεδόν υστεριάζω όταν κάποιος πάει να το κάνει (εκτός αν μιλάμε… ΓΙ’ΑΥΤΟΝ τον κάποιο) αλλά τελικά η επιδερμίδα μου κάθε άλλο παρά τέλεια είναι. Για την ακρίβεια, έχω ακμή.

Από την άλλη, για τα μαλλιά μου δεν καταβάλω καμία προσπάθεια. Είμαι αυτή η (τυχερή!) beauty editor που πήρε τα ολόισια μαλλιά από τη μαμά της κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνω καν πιστολάκι. Και από το μπάνιο μου παρελαύνουν διάφορα σαμπουάν και conditioner και μάσκες που αλλάζω κάθε τόσο, περισσότερο για να δοκιμάσω. Κι έχω και καναδυό brands που αγαπώ πολύ για την περιποίηση των μαλλιών μου, χωρίς όμως- επαναλαμβάνω- να κάνω κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

ΟΜΩΣ, εδώ και κάμποσο καιρό διάβαζα στα ξένα sites και blogs ότι υπάρχει αυτό το σαμπουάν για άλογα και για ανθρώπους. Ναι, ξέχασα να σου πω πως δεν είμαι αυτή η (τρελή) beauty editor που θα πήγαινε να ζητήσει από ένα pet shop σαμπουάν για άλογα και να λουστεί με αυτό. Αν και ψάχνοντας για την συνάρτηση σαμπουάν για άλογα- άνθρωποι έπεσα πάνω σε άρθρα που έγραφαν ότι stars όπως Demi Moore, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker και κυρίως Jennifer Aniston ορκίζονται σε αυτό το μυστικό…

Και μετά έπεσε στα χέρια μου σε ένα ταξίδι αυτό το σαμπουάν και το conditioner Mane N Tail! Η ιστορία θέλει το σαμπουάν να πρωτοκυκλοφόρησε για την χαίτη και την ουρά των πόνυ (αυτό σημαίνει και ο τίτλος τους) και όταν είδαν πόσο λαμπερό αποτέλεσμα είχε στα άλογα άρχισαν να το χρησιμοποιούν και στους εαυτούς τους.

Λοιπόν, το δοκίμασα και έχω να σου πω: τα μαλλιά μου ήταν πάρα, πάρα πολύ λαμπερά! Αλλά να που τα μαλλιά μου, εκτός από λαμπερά, είναι και κάπως λιπαρά που σημαίνει ότι στην δεύτερη και κάτι μέρα η λάμψη έγινε λιπαρότητα. Βεβαίως, υπήρχε λύση. Θα μπορούσα να λούζομαι κάθε μέρα με το συγκεκριμένο σαμπουάν και να προσπεράσω κάπως το γεγονός αυτό, αλλά να που είμαι σε εκείνη την φάση που προσπαθώ να εκπαιδεύσω τα μαλλιά μου να μην είναι τόσο λιπαρά όπως σου είχα γράψει κι εδώ, κι έτσι αποφάσισα να το βάλω στην άκρη και να επιστρέψω στα εδώ αγαπημένα μου brands.

Επίσης, καναδυό ακόμη παρατηρήσεις για το Mane n Tail: κάνει αρκετό αφρό, αλλά στο δεύτερο χέρι, κι έτσι σου αφήνει αυτή την αίσθηση ότι τα μαλλιά σου καθαρίζουν πολύ καλά, η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και κοστίζει 7 λίρες πάνω- κάτω.

Αν με ρωτάς αν αξίζει τον κόπο να το παραγγείλεις, θα σου έλεγα α) πως δεν ξέρω αν μπορούμε ακόμη να παραγγέλνουμε πράγματα από το εξωτερικό και β) να ρίξεις μια ματιά στα reviews των καταναλωτών στο amazon (btw υπάρχει στην κατηγορία pet supplies) μιας και τα σχόλια προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους με πολλούς και διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

Και τελικά, πρέπει να ψάξεις πολύ και να δοκιμάσεις μέχρι να βρεις τον… τύπο σου! Ακόμη και αν μιλάμε για σαμπουάν!

Be… youtiful!

And More