8 beauty quotes για να ανεβάσεις στο instagram σου! Γιατί οι selfie είναι ξεπερασμένες!

Ξέρω, ξέρω! Έχω καταντήσει λιγαααααακι γραφική με το instagram (οι 13 καλύτεροι λογαριασμοί στο instagram που πρέπει να ακολουθήσεις για τα fashion week, οι 10 beauty θεραπείες που δεν πρέπει να ανεβάσεις στο instagram και μπλα, μπλα, μπλα) αλλά να που η φάση τώρα είναι αυτή και αν σκεφτείς ότι η λέξη selfie ήταν η πιο hot λέξη του 2013, μπορείς να μου βρεις και κάποια ελαφρυντικά. Αλλά οι selfies είναι πλέον τοοοοοσο ξεπερασμένες (όσο και το ’13) και είναι πιο cool να ανεβάζεις στο instagram σου quotes παρά close ups του εαυτού σου σε διάφορες εκδοχές (το κάνει η Cara κι ένα σωρό ψαγμένοι στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς εκεί έξω).

Σε αυτό το post, λοιπόν, μας έχω μαζέψει κάμποσα beauty quotes (Καλά! Καλά! Κάποια από αυτά είναι και motivation quotes από αυτά που σε κάνουν να νιώθεις υπερκούλ) για να κάνουμε update το instagram μας με πιο ενημερωμένα πράγματα και να περάσουμε και το μπιουτοκοινωνικό μας μήνυμα. Χα! Διάλεξε, πάρε και ανέβασε ελεύθερα στο δικό σου instagram. Δεν θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!

Και τώρα βάλε το πιο χρωματιστό κραγιόν σου και βγες εκεί έξω! Α! Και να μην ξεχνάς να είσαι (ή πως είσαι!) όμορφη με τον δικό σου τρόπο!

Be… youtifull!

And More