Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.02.2014 | 17:23

Το βραχιολάκι που θα σε βοηθήσει να βρεις το άλλο σου μισό! Ναι, υπάρχει!

Το βραχιολάκι που θα σε βοηθήσει να βρεις το άλλο σου μισό! Ναι, υπάρχει!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ακολουθεί ένα γουατέβερ (και γρήγορο και κάπως ετεροχρονισμένο) post για κάτι χαζορομαντικές σαν εμένα! Ή για κάτι άλλες που έχουν σταματήσει να πιστεύουν στις πεταλούδες στο στομάχι, στα βεγγαλικά από έρωτα και στα αστεράκια στα μάτια και είμαι εγώ (και αυτό το βραχιολάκι για το οποίο θα σου πω παρακάτω) που θα σε πιάσω από τους ώμους, θα σε ταρακουνήσω και θα σου πω "Εεεε! Ξύπνα! Το άλλο σου μισό υπάρχει! Και είναι εκεί έξω. Και σε περιμένει!".Παραπάνω με βλέπεις να φοράω το Imisi Bracelet μου. Αυτά τα βραχιολάκια που υπάρχουν παντού εκεί έξω (μπορείς να τα βρεις και στο ισόγειο του Golden Hall ή online) έφτασαν στα χέρια μου κοντά στου Αγίου Βαλεντίνου, δωράκι από την L'Oreal (άρα με έναν τρόπο αυτό το post είναι εκ του... beauty ορμώμενο). Τα Imisi Bracelets βασίζονται στον μύθο της Αριάδνης η οποία βοηθούσε τις γυναίκες να φέρουν παιδιά στον κόσμο και που όταν τα ξεγεννούσε τους φορούσε στο χέρι ένα βραχιολάκι το οποίο το έδενε τρεις κόμπους. Πολλοί γονείς από σεβασμό στο πρόσωπό της (είχε πολύ καλή φήμη, βλέπεις) δεν τα έβγαζαν, τα παιδιά τους μεγαλώνοντας γνώριζαν άλλους που φορούσαν αντίστοιχο βραχιολάκι στο χέρι και τελικά πίστευαν πως η μοίρα ήταν αυτή που τους έφερε κοντά και ότι αυτοί που γνώριζαν ήταν το άλλο τους μισό.Κάθε βραχιολάκι, λοιπόν, ψάχνει το άλλο του μισό που θα συμπληρώσει το quote του. Για παράδειγμα, το δικό μου γράφει: "Fighting happiness is your right". Που σημαίνει ότι αν βρω κάποιον εκεί έξω με βραχιολάκι που να γράφει "Fighting misery is your obligation" θα είναι το άλλο μου μισό.

Αλλά σοβαρά τώρα: Είναι πιο πιθανό μια μέρα να πιω καφέ με την Angelina Jolie παρά να έπεφτα πάνω σε ένα αγόρι που να φοράει ροζ βραχιολάκι. Αλλά και αν τον έβρισκα, θα ήταν πάντα ένα αγόρι με... ροζ βραχιολάκι. Duh!

Παρ' όλα αυτά, τα βραχιολάκια αυτά είναι πολύ cute και εγώ πολύ χαζορομαντική για να μην αφιερώσω μερικές γραμμές σε κάτι τέτοιο που ξέρω πως θα αρέσει και σε 'σένα!

PS: Αν με πετύχεις κάπου έξω κι αν σε πετύχω κάπου έξω, έλα μίλα μου και θα ΄ρθω να σου μιλήσω. Θα σε αναγνωρίσω από το βραχιολάκι και ξέρω πως διαβάζεις αυτό το blog. Σε ΄σένα μιλάω αναγνώστρια!

Be... youtifull!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10