Γιατί έχουμε φάει τόσο σκάλωμα με τον Mr Grey (και το beauty όπλο σου για να τον ρίξεις!)

Αν ζεις στον πλανήτη γη θα ξέρεις ότι αυτή την Πέμπτη (aka 12/2) κάνει πρεμιέρα το 50 Shades of Grey (αν δεν το ξέρεις πιθανότατα έχεις ένα μάτι και τρία στόματα, θέλω να πω δεν είσαι ανθρώπινο ον γιατί σε αυτή τη φάση οοοοολος ο πλανήτης συζητάει γι’αυτή την πρεμιέρα).

Και το 50 Shades of Grey είναι αυτή η ταινία που θα κάνει τις κοριτσοπαρέες να τραβηχτούν τρεις- τρεις για να την δουν (βεβαίως, θα υπάρξουν και κάτι καημένοι που θα την δουν με την κοπέλα τους. Και όχι καημένοι γιατί θα κάνουν το χατίρι στην κοπέλα τους. Αλοίμονο! Αυτό είναι προς τιμήν τους! Αλλά καημένοι γιατί βγαίνοντας από την αίθουσα θα εισπράξουν αυτό το τι-κάνω-εγώ-μαζί-σου τύπου βλέμμα. Και θα σου αναλύσω παρακάτω τα γιατί και τα πώς…)

Ας πιάσουμε την περίπτωση του Mr Grey, λοιπόν: γιατί έχουμε φάει όλες τέτοιο σκάλωμα με τον Mr Grey; Έχω κάνει πρόχειρες σκέψεις στο μυαλό μου που τις έχω κάνει και εικόνα παρακάτω (με την βοήθεια της Μαρίας από το ατελιέ). Να δες…

Λοιπόν, ο Mr Grey μας αρέσει γιατί είναι το… πολυκατάστημα των ονείρων μας σε άντρα. Γιατί τα έχει όλα: είναι και ρομαντικός και sexy και σκληρός και τρυφερός και kinky και πλούσιος (δεν θα βαριόμουν ποτέ έναν άντρα που μπορεί να στείλει το ελικόπτερό του να με πάει στη δουλειά αν έχω αποκλειστεί από το χιόνι) και έχει στιλ και είναι έξυπνος και αυτοδημιούργητος και ελαφρώς προβληματικός (έλα πες την αλήθεια. Μας αρέσουν οι προβληματικοί. Γιατί νομίζουμε πως εμείς θα τους κάνουμε καλά. Αλλά δεν γίνονται ποτέ καλά. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Και αυτός ο άντρας είναι και πολύ όμορφος και όλα τα και του κόσμου. Χωρίς διαζευτικά. Δεν έχεις, δηλαδή να διαλέξεις ανάμεσα στο ή έξυπνος ή όμορφος. Γιατί ο Mr Grey είναι και έξυπνος και όμορφος. Γι’αυτό και είναι και… Mr Grey: γιατί σου αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο στην ζωή αυτή. Είναι μίξεις. Είναι ο κος Γκρι.

Στο δικό μου μυαλό ο Mr Grey είναι κάτι σαν την χελώνα καρέτα- καρέτα σε άντρα, δηλαδή είδος υπό εξαφάνιση. Ή ακόμη χειρότερα: ο Mr Grey είναι ο άντρας που δεν εμφανίστηκε ποτέ στην καθημερινότητά μας παρά μόνο σε τρία βιβλία που ξετινάξαμε μέσα σε … τρεις ώρες και σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο MR GREY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Κι αν πιστεύεις ότι έχεις βρει τον δικό σου Mr Grey τότε απλώς… έχεις πείσει τον εαυτό σου και ζεις στο ροζ συννεφάκι του κυρίου Γκρι. Σύνελθε.

Γιατί τα δικά μας αγόρια (από αυτά που μιλάμε- έχουμε σχέση- αγαπάμε στ’αλήθεια- έχουμε καψουρευτεί κατά καιρούς- θέλουμε να φιλάμε συνέχεια ή ό,τι) δεν οδηγούν ελικόπτερα, αν ανοίξεις την ντουλάπα τους δεν έχουν 100 κατάλευκα πουκάμισα στη σειρά, δεν παίζουν πιάνο (ή αν παίζουν πιάνο δεν θα έχουν το ελικόπτερο).
Αλλά αυτά τα δικά μας αγόρια μας κάνουν πού και πού εκπλήξεις, μας προσέχουν και μπορεί να μην έχουν ένα δωμάτιο γεμάτο… παιχνίδια (από αυτά που παίζει ο Mr Grey) αλλά θα κάνουν υπερπροσπάθεια να μας ευχαριστήσουν (με τον τρόπο που καταλαβαίνεις).

Αν, λοιπόν, στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από το δικό σου αγόρι, άκουσε με (είναι το σημείο που περνάμε από την θεωρία στην πράξη και αυτό το blog δικαιολογεί τον τίτλο του beauty blog): υπάρχουν αυτές οι μάσκες που λέγονται Face Lace τις έχω στα χέρια μου από τις αρχές του Γενάρη και τις φύλαγα σαν τα μάτια μου για την επίσημη σημερινή τους πρώτη. Και είναι οι ίδιες οι μάσκες που λατρεύει ο Mr Grey (αφού επιμένεις!)

Τα Face Lace, λοιπόν, μου τα έστειλε η Ράνια Μπουντούρη (είναι make up artist και ιδιοκτήτρια της εταιρίας Make Me Up με τα πιο ψαγμένα δεν γίνεται beauty brands με έδρα την Θεσσαλονίκη) μετά από ένα τηλεφώνημα που ξεκινούσε κάπως έτσι: “Σου έχω κάτι που θα τρελαθείς” #true_story

Και αν δεν βάλεις κάποια από τις επόμενες μέρες Face Lace που παίζει το 50 Shades, που έρχεται η γιορτή των ερωτευμένων, που… έτσι, τότε πότε;

1. Τα Face Lace κοστίζουν από €7.00 μέχρι €30.00 περίπου
2. Μπορείς να τα παραγγείλεις online εδώ στην Make Me Up
3. Έχω ένα inside info ότι τις πήρε και η Lady Gaga (ίσως και να μην σε πολυνοιάζει αλλά εμένα με εντυπωσίασε το info!)
4. Και γιατί να μην δεν του κλείσεις ένα ραντεβού ρομαντικά κάπου οι δυο σας και μετά να αφήσεις να… πέσουν οι μάσκες;
5. Ακόμη και αν δεν αποφασίσεις να τις φορέσεις, ξέρω πως αυτό το info σου άρεσε. Γιατί είναι από αυτά τα κοριτσίστικα που σε όλες μας αρέσουν (εμένα και της Μαρίας, aka Μαρκαντωνάτου, πάντως μας άρεσαν πολύ. Βεβαίως, εκείνη είχε την δική της εναλλακτική για μάσκες).

Και επειδή δεν ξέρω πώς ακριβώς να κλείσω αυτό το post, λέω να κάνω το εξής (καθόλου!) πρωτότυπο και να κλείσω με το trailer. Αυτό. Κι αυτά.

Be… youtiful!

Photo: Χρήστος Κέδρας

And More