Beauty tips για τέλεια μαλλιά από το Syoss και το 11o Blind του The Voice!

Βρισκόμαστε αισίως στην 11η Blind Audion του The Voice. Και όσο προχωράμε και προς τα live τόσο εθιζόμαστε στην ολοκαίνουρια και πολύ, πολύ αγαπημένη μας συνήθεια, την οποία οι κριτές κάνουν παραπάνω από απολαυστική. Όμως, ο εθισμός μας δεν σταματά εδώ γιατί χάρη στο Syoss πέρνουμε ιδέες και tips για super χτενίσματα, λαμπερά και εντυπωσιακά μαλλιά! Ανυπομονώ να μπούμε στα backstage για να σου μεταφέρω όλο τον beauty παλμό εκ των έσω καθώς και από την προετοιμασία των παικτών πριν βγουν να τραγουδήσουν σε κάθε επικείμενο live. Μέχρι τότε, όμως, ρίχνουμε κλεφτές ματιές από όλα όσα γίνονται στα backstage των Blind Auditions.

Παρακάτω, σου έχω συγκεντρώσει τα hair looks και προϊόντα που ξεχώρισα από το 11ο Blind. Γιατί ως beauty editor έχω (και) μια άλλη ματιά τα βράδια εκείνα που χαλαρώνω στον καναπέ μου απολαμβάνοντας το τελειότερο- απολαυστικότερο talend show, ακριβώς όπως κάνεις κι εσύ!

O Κωνσταντίνος Σαριανόπουλος αγαπά τα κλασικά αντρικά χτενίσματα αλλά και τους όγκους. Το hairspray Syoss Volume Lift εξασφαλίζει το αποτέλεσμα που θες και μέγιστο όγκο από τη ρίζα χωρίς, όμως, να βαραίνει τα μαλλιά. Plus: το αποτέλεσμα στο styling διαρκεί που σημαίνει ότι όση αναμονή και να υπάρχει στα Blinds οι παίκτες ξέρουν πως θα βγουν επί σκηνής έχοντας το τέλειo hair look!

Maximum έλεγχος και κράτημα μεγάλης διάρκειας για τον Ανδρέα Αλεξάνδρου χάρη στο hairspray Syoss Max Hold. Ωστόσο, παρά το δυνατό 24ωρο κράτημα που σου εξασφαλίζει αυτό το προϊόν αλλά και όλη η σειρά, φεύγει πολύ εύκολα με ένα βούρτσισμα ώστε να μπορείς να πειραματιστείς με πολλά και διαφορετικά hair looks!

Υπάρχει μια σειρά που σου χαρίζει και τέλειο styling μαλλιών και προστασία χρώματος. Η Μάιρα Ζέρβα την ανακάλυψε στην 11η Blind Audition του The Voice και τώρα ήρθε και η δική σου σειρά για την… σειρά Syoss Color Protect με UV φίλτρο που βοηθά στην προστασία του χρώματος μαλλιών. Έτσι, χαρίζει ένταση και λάμψη στο χρώμα με δυνατό κράτημα. Αν βάφεις τα μαλλιά σου θα διαπιστώσεις ότι ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο λαμπερά μετά τη χρήση ενός προϊόντος styling!

Δεκάδες νέες φωνές άλλα τόσα hair looks που εντυπωσιάσαν!

Stay tuned για περισσότερα tips, backstage info και προϊόντα από το Syoss και το The Voice. Ή αλλιώς, την πιο απολαυστική beauty συνεργασία που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας!

And More