Δευτέρα με Παρασκευή: 5 διαφορετικά χτενίσματα για να κάνεις κάθε μέρα την εβδομάδα που έρχεται!

Όλες τις προηγούμενες μέρες είχα βάλει στον εαυτό μου αυτό το hair challenge: να κάνω κάθε μέρα και ένα διαφορετικό χτένισμα. Γιατί είναι ωραίο να παίζεις με τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, και είναι κάτι που σου ομορφαίνει τη μέρα και τη διάθεση. Αυτός είναι ο ρόλος της… ομορφιάς και αυτής εδώ της στήλης.

Σήμερα, για εμένα είναι η τελευταία μέρα του hair challenge και θα κλείσω με ένα casual, αγαπημένο, χαμηλό κότσο- έμπνευση της Σοφίας Νομικού με την οποία σκαρώσαμε αυτά τα χτενίσματα για να εμπνευστείς κι εσύ! Για εσένα, όμως, η εβδομάδα που έρχεται είναι μια καλή ευκαιρία να μπεις στο mood αυτού του challenge.

Έτσι, αποφάσισα να συγκεντρώσω εδώ όλα τα looks των προηγούμενων ημερών, plus αυτό που δεν έχεις ξαναδεί. Ready, set, go (get them)! Στο υπόσχομαι πως η εβδομάδα σου θα περάσει πολύ πιο ευχάριστα! Και μπορώ πια να στο πω και εκ πείρας!

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 1: Κόμποι οι ναυτικοί!

Βήμα 1: γι’αυτό το hair look είναι προτιμότερα να έχεις ίσια ή σπαστά μαλλιά και πλάγια φράντζα για να δείχνει πιο cute από μπροστά.



Βήμα 2:
ακολούθησε νοητά τη συνέχεια της χωρίστρας και χώρισε το μήκος των μαλλιών σου όπως βλέπεις εδώ.


Βήμα 3:
κάνε έναν κόμπο.

Βήμα 4: κάνε έναν δεύτερο κόμπο.

Βήμα 5: Στερέωσε την άκρη του κόμπου με ένα λαστιχάκι που θα πιάσεις σφιχτά.



Βήμα 6:
Δέσε πάνω από το λαστιχάκι μια μακριά κορδέλα την οποία θα κάνεις φιόγκο και για να καλύψεις το λαστιχάκι και για να δώσεις την αίσθηση των πιο μακριών μαλλιών.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 2: Double Trouble ponytail


Για να δεις πώς γίνεται βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΟ 5: The afro project




And the gang! Special thanx στην Σοφία Νομικού και την Κάτια Πασβάντη (Make Up Lab by Yiannis Marketakis) για τα φοβερά, για το make up, τα μαλλιά και την backstage διασκέδαση και φυσικά τον Αλέξανδρο Μακρή που χάρη στα φωτογραφικά του κλικ μπορείς να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με super ιδέες!

Read More

And More