Έχεις σκεφτεί τη ζωή σου χωρίς το νεσεσέρ σου; Κάναμε το πείραμα!

Μερικά πράγματα στην ζωή τα θεωρούμε τόσο αυτονόητα. Ας πούμε: θεωρούμε αυτονόητο ότι αν θέλουν να φορέσουμε makeup αρκεί να βάλουμε το χέρι μας μέσα στο νεσεσέρ μας και να το κάνουμε. Ή αν έχει βγει εκείνο το σπυράκι επίσης και πάλι θα το καλύψουμε με λίγο concealer. Γιατί μπορούμε. Και γιατί έχουμε concealer.

Και μετά έρχεται ένα Survivor, ας πούμε, και διαπιστώνεις ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο και ένα από αυτά τα “τίποτα” είναι τα καλλυντικά σου! Και κάπως έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό το beauty πείραμα, στην πιο light εκδοχή του. Αντί να εξαφανίσω εντελώς το νεσεσέρ μου σκέφτηκα πως θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να ανταλλάξω το νεσεσέρ μου με μια συνάδελφο. Και για extra δόσεις ενδιαφέροντος, αυτή η συνάδελφος έπρεπε να μην είναι πολύ κοντά στις δικές μου beauty συνήθειες και τα 1500 προϊόντα (είμαι beauty editor! Δικαιολογούμαι!). Και τότε ήρθε στο μυαλό μου η fashion editor Σοφία Σούζα (το Σουζίνι μας!) που είναι της less is more λογικής. Χειρότερα: της nothing is more λογικής!

Μάντεψε ποιο νεσεσέρ ανήκει σε ποια!

Για τρεις μέρες η μια αντάλλαξε το νεσεσέρ της άλλης και έπρεπε να πειραματιστεί με τα προϊόντα η μια της άλλης. Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται με λόγια. Play and enjoy!

PS: την στιγμή που βλέπεις αυτό το βίντεο ελπίζω να έχω βρει ήδη μια πέτρα να κρυφτώ γιατί να… εγώ- στο internet- χωρίς makeup- με σπυράκια…

Τι μάθαμε από αυτό το βίντεο:

1. Δεν πάμε πουθενά χωρίς αντηλιακό. Χειμώνα- καλόκαιρι. Και αν θες να κάνεις και skip το foundation μπορείς να επενδύσεις σε μια αντηλιακή με χρώμα.

2. Το μακιγιάζ μας δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν είναι το παν. Βεβαίως, μας δίνει αυτοπεποίθηση.

3. Αν δεν έχεις μισό καλλυντικό να βάλεις στο πρόσωπό σου, βάλε μια μπαντάνα στο λαιμό σου (μετά συνειδητοποίησα ότι τις φοράω παντού).

And More