Hair challenge: δεύτερη μέρα! Το χτένισμα που θα κάνουμε σήμερα!

Είναι Πέμπτη, σχεδόν Σουκού. Και στο σημερινό hair challenge δεν θα σε κουράσω καθόλου! Γιατί το σημερινό hair look στηρίζεται σε μια πολύ απλή κίνηση που έχει, όμως, huge αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου! Μάλιστα, είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω στην καθημερινότητά μου, κάθε φορά που θέλω να αλλάξω λιγαααααααακι γιατί δεν θα σου κρύψω πως είμαι και λιγαααααααααακι τεμπέλα. Οπότε, όσο πιο εύκολο, τόσο καλύτερα!

Στο σημερινό hair challenge, λοιπόν, αλλάζουμε με την αγαπημένη μου hair stylist, Σοφία Νομικού, χωρίστρες και… voila! Πόσο εύκολα γίνεσαι από κορίτσι γραφείου σε κορίτσι… ποτού. Bonus track: το κόκκινο κραγιόν και ένα shiny πουκάμισο που προσαρμόζεται και στις δύο εκδοχές.



Βήμα 1:
αλλάζουμε χωρίστρα! Χα! Τόσο εύκολα! Όμως, υπάρχει ένα μικρό μυστικό που θα σου εξασφαλίσει μεγάλο αποτέλεσμα. Την χωρίστρα την κάνουμε στο ψηλότερο σημείο του φρυδιού για να υπάρχει μια συμμετρία. Είδες που τελικά δεν τα γνώριζες όλα;

Βήμα 2: βάζεις τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά. Μια ακόμη πολύ μικρή κίνηση που κάνει διαφορά προσθέτοντας πόντους sexiness στο τελικό αποτέλεσμα.
Ready, set, go, drink! Γιόρτασε το ότι τελειώνει η εβδομάδα με ένα super easy hair look που μπορείς να κάνεις ακόμη και στην τουαλέτα του γραφείου. Και αν έχεις το ταλέντο της Κάτιας Πασβάντη που έκανε το make up εδώ κόπιαρε οπωσδήποτε και αυτό το μακιγιάζ με τις γυαλάδες και τα κόκκινα χείλη!

Ποιο θα είναι το χτένισμα της Παρασκευής; Stay tuned για το hair challenge!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Αλέξανδρος Μακρής
HAIR STYLIST: Σοφία Νομικού
MAKE UP: Κάτια Πασβάντη, Make Up Lab by Yiannis Marketakis

Read More

And More