Hair challenge: κάθε μέρα και ένα άλλο χτένισμα γιατί… μπορούμε!

Υπάρχει κάτι μαγικό στον κόσμο της ομορφιάς. Κάτι που σε ξεσηκώνει και μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Γιατί ναι, δεν διαφωνώ πως αν είσαι καλά μέσα σου λάμπεις, αλλά αν δεν λάμπεις μέσα σου ένα highlighter θα σε κάνει να νιώσεις κάμποσο καλύτερα. Αυτός είναι και ο ρόλος μου: να μην σε αφήνω να βαριέσαι! Κι όταν δεν νιώθεις καλά, να σε ξεσηκώνω! Ή κι αν ακόμη, ακόμη δεν πιστεύεις σε καμία φροϋδική προσέγγιση σε σχέση με την ομορφιά, μου αρκεί να πάρεις μερικές ιδέες για να κάνεις κάθε μέρα κάτι διαφορετικό.

Και για να σε παρασύρω σε αυτό, έβαλα στον εαυτό μου αυτό το beauty challenge: να κάνω κάθε μέρα κι ένα διαφορετικό χτένισμα. Για το challenge αυτό επιστρατεύτηκαν φυσικά οι experts (ναι, είμαι αυτή η τυχερή που για τις ανάγκες της δουλειάς ΠΡΕΠΕΙ να κάνω μακιγιάζ, μαλλιά και φωτογραφίσεις πού και πού).

Η Σοφία Νομικού ανέλαβε τα μαλλιά και μαζί καταλήξαμε σε κάποιες ξεσηκωτικές ιδέες τις οποίες μου έδειξε βήμα- βήμα για να αντιγράψεις steps κι εσύ και η Κάτια Πασβάντη από την σχολή του Γιάννη Μαρκετάκη, Make Up Lab by Yiannis Marketakis, ανέλαβε το μακιγιάζ. Φυσικά, ο Αλέξανδρος Μακρής απογείωσε με τα φωτογραφικά του κλικ το αποτέλεσμα!

Hair challenge day 1: double trouble ponytail

Βήμα 1: πιάσε μια ψηλή, σφιχτή αλογοουρά τα μαλλιά σου και χώρισέ τα σε δύο ίσα μέρη.


Βήμα 2: στριφογύρισε την κάθε τούφα αρκετά σφιχτά για να μην λυθεί. Για να το πετύχεις αυτό το μυστικό είναι να ξεκινήσεις από πάνω και να κατεβαίνεις στριφογυρίζοντας τα μαλλιά μερικά εκατοστά τη φορά.

Βήμα 3: στριφογυρίστε τη μια μέσα στην άλλη.
Καθόλου δύσκολο! Σωστά; Stay tuned για το χτένισμα της Πέμπτης. Ποιο λες να είναι;

PS: δοκίμασε το χτένισμα και μην ξεχάσεις να με ταγκάρεις (@berenata). Ή τουλάχιστον… αν ξεχάσεις να με ταγκάρεις μην ξεχάσεις να κάνεις αυτά τα μαλλιά!

Read More

And More