Η πρώτη beauty διαδήλωση που έγινε ποτέ και πώς θα σώσεις τα καλοκαιρινά σου από λεκέδες αντηλιακού!

Τι συμβαίνει στο μυαλό των περισσότερων από εμάς: απολαμβάνουμε το καλοκαίρι. Μας αρέσει ο ήλιος και η θάλασσα. Πλέον έχουμε εκπαιδευτεί να βγαίνουμε στον ήλιο με αντηλιακό. Φοράμε αντηλιακό γιατί πλέον μάθαμε, αλλά ανακαλύπτουμε πως το αγαπημένο μας λευκό T-shirt (ναι, από τα εκατοντάδες που έχουμε στην ντουλάπα μας, όλες μας έχουμε ΕΝΑ αγαπημένο) έχει λεκέ από αντηλιακό το οποίο (surprise!) δεν φεύγει ποτέ! Και εκεί είναι το σημείο που σκέφτεσαι: ή το αντηλιακό ή το αγαπημένο μου ρούχο! Την επόμενη ίσως φορά να μην φορέσω αντηλιακό. Ή… να μην φορέσω το αγαπημένο μου ρούχο και να βάλω κάτι που θα με κάνει να νιώθω λιγότερη αυτοπεποίθηση.
THAT’S-MORE-THAN-ENOUGH! Ούτε το αγαπημένο σου outfit χρειάζεται να θυσιάσεις, ούτε φυσικά και την προστασία σου από τον ήλιο. Έχω επαναστατικά νέα να σου μεταφέρω από την πρώτη beauty διαδήλωση που έγινε ποτέ! “Διοργανωτής” της διαδήλωσης αυτής ήταν η NIVEA η οποία εκτός από την υγρασία της επιδερμίδα μας (πέρυσι η αντηλιακή σειρά NIVEA Protect & Moisture ανανεώθηκε με βελτιωμένη σύνθεση για 24ωρη ενυδάτωση κάτω από τον ήλιο και ήδη αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηρότητα της επιδερμίδας εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία) φέτος σώζει και τα καλοκαιρινά μας!
Νέα παγκόσμια καινοτομία από το Nivea Sun!
Για πρώτη φορά, το NIVEA Sun παρουσιάζει τη λύση που θα δώσει τέλος στο «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα μας. Μετά από 6 χρόνια ερευνών και 9 πατέντες, η NIVEA φέρνει μία πραγματική επανάσταση στην αγορά αντηλιακών. Η παγκόσμια καινοτομία στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture αφορά τη νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση.
Η ερώτηση είναι: γιατί το αντηλιακό αφήνει λεκέδες στα ρούχα; Ή, τουλάχιστον, μέχρι σήμερα; Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αντηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία. Η μοναδική φροντίδα που προσφέρει η NIVEA, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο. Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία να μην εφαρμόζεις συστηματικά αντηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας, για να μην λερώσει κάποιο αγαπημένο σου ρούχο, μαγιό ή πετσέτα. Φέτος το καλοκαίρι, #SwseTaKalokairina σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει.

Προστασία και τέλειο… styling για όλη την οικογένεια!

Στην σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture θα βρεις το τέλειο αντηλιακό που σου ταιριάζει. Όχι μόνο εσύ, αλλά και όλη η οικογένεια. Σε μορφή spray ή lotion και με το SPF που θα επιλέξεις εσύ, το φετινό καλοκαίρι θα είναι απολαυστικό! Γιατί το καλοκαίρι δεν πρέπει να έχεις κανέναν άλλο προβληματισμό από το “να φορέσω ολόσωμο ή μπικίνι;” και σίγουρα όχι το “να φορέσω αντηλιακό ή όχι;”.

And More