Mani Monday! Το χρώμα που θα βάψουμε τα νύχια μας σήμερα και για όλη την εβδομάδα!

Μια άλλη Δευτέρα, ένα άλλο #mani_monday έρχεται να μας φτιάξει την διάθεση και να… αποπροσανατολίσει την προσοχή! Δώσε μου λίγα λεπτά και θα σου εξηγήσω αμέσως! Βρισκόμαστε στα μέσα Μαϊου, γεγονός που μεταφράζεται διττά:
α) Ο καιρός ανοίγει και η διάθεσή μας φτιάχνει όλο και περισσότερο
β) Ο καιρός ανοίγει, περισσότερη επιδερμίδα εκτίθεται σε κοινή θέα, για μια ακόμη φορά δεν καταφέραμε να μείνουμε πιστές στον “θα γυμναζόμαστε όλο το χρόνο” όρκο μας, το σώμα μας δεν είναι όπως θα θέλαμε και η διάθεσή μας χαλάει

Λοιπόν, λοιπόν! Εντόπισα εκείνη την τέλεια απόχρωση από την αγαπημένη μου Sally Hansen για να πιάσεις τα βαράκια με περισσότερη διάθεση (χαζεύω τα νύχια μου όσο το κάνω και κάπως η διαδικασία γίνεται πιο ευχάριστη στο μυαλό μου). Αλλά ακόμη και αν δεν έχεις την διάθεση να πιάσεις τα βαράκια (εντάξει, ανήκω σε αυτή την κατηγορία! Ότι βλέπεις εδώ έγινε για τις ανάγκες του shooting) με αυτή τη flashy απόχρωση όλοι θα προσέχουν τα νύχια σου! Όχι παραπάνω, όχι παρακάτω!

Αλλά πριν γίνει η αποκάλυψη της απόχρωσης, ας θέσουμε τις βάσεις!

Όπως σου έχω πει, η Sally Hansen δίνει μεγάλο βάρος στην φροντίδα των νυχιών σου (σκέψου το: είναι εξίσου σημαντική με την φροντίδα του προσώπου σου για να γράψει τέλεια το μακιγιάζ) οπότε εδώ θα βρεις μια τεράστια γκάμα από προϊόντα απόλυτα εξειδικευμένα για κάθε ανάγκη. Σου παραθέτω τα αγαπημένα μου που χρησιμοποιήθηκαν και για αυτό το μανικιούρ!
– Instant Cuticle Remover που εξαφανίζει τα πετσάκια. Απλώς βάζεις λίγο προϊόν περιμετρικά στη βάση του νυχιού, τα αφήνεις να μαλακώσουν για περίπου 15 λεπτά και σπρώχνεις με ένα ξυλάκι.
– Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment, η βάση που έχει και θεραπευτική δράση αφού ενδυναμώνει και φροντίζει τα νύχια σου
– Miracle Gel Top Coat, το top coat- θαύμα που σου χαρίζει διπλάσιο όγκο, διπλάσια λάμψη και την διάρκεια ενός ημιμόνιμου σπίτι σου!
– Vitamin E Nail & Cuticle Oil για την θρέψη των νυχιών σου και για μαλακά πετσάκια!
– Dry & Go Drops, επίσης θαυματουργές σταγόνες για να στεγνώνουν τα νύχια σου σε 60 δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα!)

Και η ώρα για το χρώμα: λέγεται Pink Up και είναι το πιο ζωηρό- girly- pin up ροζ χρώμα που έχεις δει! Διαρκεί έως δύο εβδομάδες και το άλλο του… μισό είναι το Miracle Gel Top Coat που “κλειδώνει” το χρώμα, δίνει απίστευτη λάμψη και ολοκληρώνει το θαύμα!

Για να ακολουθήσεις το πρόγραμμα τέλεια νύχια που θα τραβήξουν την προσοχή οι… ασκήσεις που πρέπει να κάνεις είναι οι εξής:

1ο σετ ασκήσεων : Περνάς μια στρώση Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment. Έτσι, αφενός προστατεύεις τα νύχια σου από το σπάσιμο και αφετέρου δημιουργείς ένα προστατευτικό φιλμ ώστε το χρώμα να μην περάσει στα νύχια.

2ο σετ ασκήσεων: Περνάς μια στρώση από το flashy και ultra girly ροζ, Pink Up της Sally Hansen. Επαναλαμβάνεις το… σετ με μια δεύτερη στρώση!

3ο σετ ασκήσεων: Ολοκληρώνεις με το Miracle Gel Top Coat!

Σοβαρά τώρα, με ένα τόσο τέλειο χρώμα ποιος θα προσέξει ότι δεν έχω κάνει όση γυμναστική πρέπει; Εκτός αν πιάνεται για γυμναστική η αγαπημένη μου #Mani_Monday συνήθεια να βάφω τα νύχια μου κάθε Δευτέρα με Sally Hansen!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Ευχαριστούμε πολύ την nail expert, Κωνσταντίνα Μπασάνου, και την Άννα Ρούσσου από την σχολή Make Up Lab by Yiannis Marketakis για το μακιγιάζ

Read More

And More