Μετά τα boxer braids τι; Έχουμε το επόμενο #hairgoal!

Υπάρχουν κάποια trends στην ζωή μας που μπαίνουν και τα σαρώνουν όλα. Ένα τέτοιο trend ήταν το half up top knot που αργότερα βαφτίστηκε hun και στόλισε τα πιο διάσημα κεφάλια (και για το οποίο σου είχαμε γράψει εδώ κανένα δίχρονο πριν. Χα!). Και μετά ήρθαν τα boxer braids και το σκηνικό επαναλήφθηκε (ας μην πω ότι το είχαμε προβλέψει… αλλά να που το είχαμε προβλέψει!).

Και αυτά τα σαρωτικά hair trends για έναν λόγο που μοιάζει να είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, λατρεύεις να τα κάνεις ξανά και ξανά και μετά επέρχεται ο κορεσμός και δεν θες ούτε να τα κάνεις άλλο ούτε να τα βλέπεις παντού γύρω σου. Και φτάνει εκείνη η αμήχανη στιγμή που κάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα- κάτω- κάτω- κοτσίδα και τα μαλλιά σου βαριούνται μαζί με εσένα.

Εκείνη, λοιπόν, ακριβώς την στιγμή που είχε γίνει όλοοοοοος ο παραπάνω κύκλος ήρθε η Chanel Iman με το υπερτέλειο χτένισμά της που εγώ θα το βάφτιζα half up boxer braids στην λογική του μισού top knot ενώ το αμερικάνικο Harpers Bazaar το περιγράφει ως twisted hairline braids και βρίσκεις το επόμενο #hairgoal σου! Ok! Δεν αρκεί! Θα πρέπει να βρεις και εκείνον τον expert που θα στο κάνει τέλεια και θα σου δείξει και πώς να το κάνεις (αν και για να είμαι ειλικρινής θα πρέπει να εκπαιδεύσεις τη μαμά σου- αδερφή σου- κολλητή σου- όποιον γιατί το να το πετύχεις μόνη σου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο την έκανε να φαίνεται η hair stylist Φωτεινή Καραβά από τα κομμωτήρια Ikonomakis χθες το βράδυ!


PHOTO CREDIT: Αλέξανδρος Μακρής

PS: το συγκεκριμένο χτένισμα έγινε αργά το βράδυ ανάμεσα σε 2684 άλλα how to και make over που ετοιμάζουμε για σένα οπότε δεν υπήρξε step by step φωτογράφιση. Αυτό που, όμως, πρέπει να κάνεις για να το αντιγράψεις είναι να κάνεις μια αυστηρή χωρίστρα στο κέντρο κι έπειτα να πάρεις ισομερείς τούφες και να πλέξεις ανοδικά και μέχρι το ύψος του αυτιού δύο dutch braids (για τις dutch braids έχουμε how to εδώ).

Last chance info: Αν δεν αντέχεις τα μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό σου (δεν αντέχω τα μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό μου) είναι το τέλειο χτένισμα!

Άρα: αν θέλεις να κάνεις κάτι άλλο στα μαλλιά σου κάνε αυτό! Και προς θεού! Όχι άλλα boxer braids!

Read More

And More