My Burberry Festive eau de parfum: αυτό το άρωμα κρύβει την πιο… sparkling έκπληξη που είχες ποτέ!

Είναι αυτή η περίοδος που όλες βγαίνουμε για shopping για να αγοράσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας και τον εαυτό μας! Και είναι και αυτή (η ίδια) περίοδος που θέλουμε να είμαστε πιο λαμπερές από ποτέ! Και να που ανακάλυψα εκείνο το δώρο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω με το… παραπάνω!

Ας γίνουν οι συστάσεις: το άρωμα My Burberry έχει γίνει αγαπημένο από την πρώτη- πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε. Από τότε που είδα τα μεγαλύτερα beauty icons ΤΩΡΑ, την Cara Delevingne και την Kate Moss, να φοράνε αυτό το άρωμα. Η επόμενη αντανακλαστική κίνηση ήταν να γίνει και το δικό ΜΟΥ άρωμα: ΜΥ Burberry!

Για τις γιορτές, λοιπόν, κυκλοφορεί στην πιο… festive και λαμπερή εκδοχή του! Το My Burberry Festive Eau De Parfum ντύνεται με φύλλα χρυσού και μεταμορφώνεται στο καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στις αγαπημένες σου και φυσικά στον εαυτό σου!

Το ολοκαίνουριο, συλλεκτικό άρωμα που αποτελεί έμβλημα του βρετανικού οίκου θα το βρεις σε δύο εκδοχές των 50 και 90ml.

Όσον αφορά τη μυρωδιά του, νότες Κορυφής από γλυκομπίζελο και περγαμόντο αναμειγνύονται με νότες καρδιάς από γεράνι, χρυσό κυδώνι και φρέζια και συμπληρώνονται με νότες βάσης από τριαντάφυλλα Δαμασκού, centifolia και πατσουλί.

Με λίγα λόγια, είναι αυτή η μυρωδιά που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου, τόσο που μοιάζει να γεννήθηκες με αυτή. Και αυτός είναι ο ορισμός του sexy αρώματος!

Ανακάλυψέ το και εξωτερίκευσε τον πιο sparkling εαυτό σου!

And More