Παγάκια από λάδι καρύδας! Γιατί θα σε κάνουν να ξεχάσεις το body lotion σου αυτό το καλοκαίρι!

Γιατί να λιώνεις στους 489 βαθμούς κελσίου όταν μπορείς να κάνεις αυτό (ρητορική ερώτηση); Ας πάρουμε τα πράγματα από μια κάποια αρχή…

Τις πολύ ζεστές μέρες βάζεις body lotion ή/και butter και βγαίνεις έξω. Και το αγαπημένο σου προϊόν με την τέλεια μυρωδιά λιώνει στην επιδερμίδα σου όπως το βούτυρο στο ψωμί σου. Για εκείνες τις μέρες, λοιπόν, και γιατί όχι, για οοοοολο το καλοκαίρι μπορείς να κάνεις αυτό το υπερτρικ και να α) δροσιστείς β) έχεις super ενυδατωμένη επιδερμίδα που γ) μυρίζει και τέλεια. Συγκεκριμένα, μυρίζει λάδι καρύδας.

Αυτό το post, λοιπόν, θα μπορούσε να έχει και τον εξής τίτλο: Ιδέα no 596 για το πώς θα χρησιμοποιήσεις το λάδι καρύδας!

Για αρχή θα χρειαστείς ένα λάδι καρύδας που μπορείς να βρεις σε φαρμακεία, σε μεγάλα super market και online (το συγκεκριμένο είναι της Neal’s Yard, βρώσιμο και το εντόπισα εδώ και κοστίζει €17.37 τα 300ml #notbad).
Επίσης, θα χρειαστείς και μια παγοκύστη.

Η πιο-απλή-δεν-γίνεται διαδικασία είναι ως εξής:
1. Ρίχνεις το λάδι μέσα στην παγοκύστη. Για να είσαι βέβαιη ότι τίποτα δεν θα πάει λάθος μπορείς να το κάνεις με ένα κουταλάκι.

2. Βγάζεις από το ψυγείο

3. Παίρνεις ένα παγάκι τη φορά το οποίο είναι υπεραρκετό για όλο σου το σώμα (όσο ψηλή ή/και όχι αν είσαι :P)

4. Πέρασε με το παγάκι την επιδερμίδα σου μετά το ντους, κατά προτίμηση όταν είναι βρεγμένη και σίγουρα ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ γιατί όπως λιώνει στο σώμα σου μπορεί να γλιστρήσεις!

5. Τώρα, γιατί να χρησιμοποιήσεις παγάκι από λάδι καρύδας ως ενυδατικό αντί για body lotion ή λάδι καρύδας στην υγρή του μορφή. Σημείωσε:
– Σε δροσίζει όπως λιώνει πάνω στο σώμα σου
– Είναι σε στέρεη μορφή και έτσι δεν πάει ποσότητα χαμένη (έχω χύσει τόνους λάδι καρύδας κατά λάθος)
– Προσφέρει σύσφιξη λόγω θερμοκρασίας
– Δεν φράζει τους πόρους

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ, μυρίζει καρύδα κι αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ δυνατό επιχείρημα

And More