Τα τρία μυστικά μιας beauty editor για το μακιγιάζ των γιορτών!

Let’s face it (και κράτα το): στις γιορτές θέλουμε να είμαστε πιο λαμπερές και glam από ποτέ. Να δούμε τους εαυτούς μας και να μας δουν οι γύρω μας εντελώς διαφορετικές και ανανεωμένες.

Πάρε εμένα για παράδειγμα: στην καθημερινότητά μου δεν πολυκάνω μακιγιάζ. Προτιμώ το Flawless skin, λίγο ρουζ και οπωσδήποτε balm. Α! Και τέλειες βλεφαρίδες σε κάθε περίπτωση. Για τις γιορτές, όμως, κρατάω τις τέλειες βλεφαρίδες που μου δίνει η Better Than Sex mascara της Too Faced (yeap, τη χρησιμοποιώ χρόνια τώρα αλλά φέτος μπήκε στο νεσεσέρ μου και η waterproof εκδοχή της) και με δύο ακόμη προϊόντα bonus μεταμορφώνομαι.

Scroll down για να ανακαλύψεις τα προϊόντα αυτά!

Step 1: huge βλεφαρίδες!


Τι μπορεί να είναι… better than sex; Αν είσαι beauty addict έχεις ήδη την απάντηση. Better than sex, λοιπόν, μπορεί να είναι η μάσκαρα της Too Faced η οποία σου χαρίζει huge βλεφαρίδες με όγκο και με μια κίνηση. Το μυστικό έγκειται στο βουρτσάκι της το οποίο είναι σε σχήμα κλεψύδρας, το οποίο απελευθερώνει μια σύνθεση εμπλουτισμένη με κολλαγόνο που πυκνώνει, επιμηκύνει και γυρίζει τις βλεφαρίδες, χαρίζοντας απίστευτο όγκο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μάλιστα, φέτος κυκλοφόρησε και ήρθε αποκλειστικά στα Sephora η Better Than Sex Waterproof Mascara που μένει εκεί από το 2016 μέχρι το 2017! Τι θέλω να πω; Τη φοράς στο ρεβεγιόν πολλές ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου- αλλάζει ο χρόνος και μέχρι το πρωί είναι εκεί στα-θε-ρό-τα-τη!
PS: φυσικά και ο περισσότερος κόσμος βάζει μάσκαρα σαν τελευταίο step αλλά να που είναι μια beauty ιδιαιτερότητά μου. Εσύ φυσικά μπορείς να αντιστρέψεις τα steps 1 και 2. Ελεύθερα!

Step 2: τέλεια γραμμή eyeliner!

Λατρεύω την παχιά γραμμή eyeliner που είχαν στα μάτια τους οι stars του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Και είναι το μακιγιάζ που επιστρατεύω όταν θέλω κάτι γρήγορο. Ξέρω τι θα πεις: το eyeliner δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και θες κάποια (πολλά) λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη σου για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Το λες γιατί δεν έχεις δοκιμάσει το Sketch Marker της Too Faced! Είναι εμπνευσμένο από το ιαπωνικό στιλό καλλιγραφίας, super πρακτικό στην εφαρμογή του και μπορείς να σχηματίσεις τη γραμμή σου όσο λεπτή ή παχιά θες εσύ ανάλογα με τον τρόπο που θα το δουλέψεις. Αλλά να ξέρεις πως σε κάθε περίπτωση είναι τόσο εύχρηστο που το να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner μοιάζει παιχνιδάκι!

Step 3: το super κραγιόν που θα μείνει για πάντα εκεί!

Το μακιγιάζ σου μπορεί να σε απογειώσει και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Την ίδια στιγμή, όμως, μπορεί να σε κουράσει και να σε κάνει να νιώσεις ανασφαλής. Σκέψου όλες εκείνες τις φορές που φόρεσες έντονο κραγιόν και τσέκαρες το πρόσωπό σου κάθε λίγο και λιγάκι στον καθρέφτη μη τυχόν και έχει τρέξει ή μήπως έχει λερώσει τα δόντια σου. Κάτι που δεν συμβαίνει αν φοράς το Melted Matte της Too Faced, το υγρό κραγιόν που όταν στεγνώνει πάνω στα χείλη σου αφήνει την τέλεια ματ όψη ενώ επιπλέον έχει ένα ειδικό συστατικό που τους δίνει όγκο. Στ’αλήθεια, τα χείλη μου δεν έχουν από μόνα τους τόσο όγκο. Βεβαίως, στο step 3 είναι πάντα που δημιουργούνται τα μεγαλύτερα beauty διλήμματα. Τα μεγαλύτερα δεν-ξέρω-ποια-απόχρωση-να-πρωτοδιαλέξω διλήμματα.
Συνήθως, λοιπόν, κινούμαι ανάμεσα στις δύο best sellers: Lady Balls (η φλογερή κόκκινη) και Sell Out (η τελειότερη που είδες ποτέ nude).

Τρία βήματα- τρία προϊόντα (ή και… τέσσερα ;)- ένα εντυπωσιακό total make up για τις γιορτές! Ανακάλυψε τα Too Faced εδώ στα Sephora, εκμεταλλεύσου τις online προσφορές και καν’τα add στο besket σου σήμερα κιόλας!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Graphics: Μαρία Χριστοπούλου
Μακιγιάζ: Κάτια Σερπάνου, Make Up Lab by Yiannis Marketakis

And More