The Voice! Το μεγαλύτερο μουσικό show της χώρας ξεκίνησε και μαζί με το Syoss θα σου δείχνουμε τέλεια μαλλιά!

Ξέρω τι κάνεις τα βράδια. Τα βράδια, λοιπόν, κάνεις ό,τι κι εγώ, ότι και ο μισός σχεδόν ελληνικός πληθυσμός: παρακολουθείς The Voice! Γιατί είναι το μεγαλύτερο μουσικό show της χώρας και γιατί ο συνδυασμός του Κωστή Μαραβέγια, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά είναι απλά… α-πο-λαυ-στι-κός!

Όμως, ως beauty editor έχω κι έναν ακόμη λόγο που είμαι σίγουρη πως θα εθίσει και εσένα, ειδικότερα στα Live: τα τέλεια μαλλιών των παικτών! Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού το Syoss είναι ο Exclusive Partner For Hair για το The Voice με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και σίγουρα, στα μέχρι τώρα Blind Auditions δεν γίνεται το μάτι σου να μην έχει πέσει σε κάποια πολύ εντυπωσιακά ponytails, στα ρομαντικά half up ή στα απόλυτα, sleek, υγιή μαλλιά. Δεν γίνεται γιατί αυτά τα μαλλιά είναι τόσο λαμπερά και υγιή που λάμπουν στην οθόνη σου!

Το Syoss που περιλαμβάνει προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας στις κατηγορίες περιποίησης, styling και βαφής μαλλιών, ως Exclusive Partner for Hair του The Voice, θα βρίσκεται στα backstage, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, ώστε οι κομμωτές να επιμελούνται τη φροντίδα των μαλλιών των διαγωνιζόμενων του show! Το TLIFE κι εγώ, λοιπόν, μέσα από το Berenata’s World θα σε μεταφέρουμε στα backstage, σε όλη την προετοιμασία των παικτών, θα βλέπουμε αναλυτικά τα hair styling, τα προϊόντα Syoss που επιστρατεύτηκαν για καθένα από αυτά και θα σου μεταφέρουμε τον beauty παλμό από μέσα!

Παρακάτω, μερικά αποσπάσματα από τα δύο τελευταία live (aka όγδοο και έννατο) για να μπεις σιγά- σιγά στο κλίμα!

Ο χρόνος αναμονής στα Blind Auditions είναι αρκετός. Σε όλο αυτό το διάστημα, όμως, το χτένισμά τους παρεμένε σταθερό χάρη στην σειρά Maximum Hold για mega δυνατό 24ωρο κράτημα! Τα αγόρια του show, όπως ο Νίκος Μυτιληναίος λάτρεψαν το gel που εκτός των άλλων δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν κολλάει!

Το νέο SYOSS Repair Therapy με Micro-Repair-Peptides που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε σπό κομμωτές, δυναμώνει και βελτιώνει τη δομή κάθε τρίχας από τη ρίζα έως την άκρη. Πέραν του αποτελέσματος που έξασφαλίζει στα μαλλιά (ενδυνάμωση της τρίχας για έως και 90% λιγότερο σπάσιμο) θα λατρέψεις και το υπέροχο άρωμά του, όπως ακριβώς συνέβη και στον Πάρις Πλάνετς.

Ο πυροσβέστης Νίκος Κερκένης πρόκειται να “κάψει καρδιές” στο The Voice, όπως είπε και ο Σάκης Ρουβάς στου οποίου την ομάδα εντάχθηκε. Ένα από τα μυστικά της γοητείας του είναι και το hair styling που του εξασφαλίζει το Invisible Hold Spray με ειδική βαλβίδα ψεκασμού του spray για αόρατα αποτελέσματα styling, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά!

Η Χριστίνα Καζατζή δεν είναι η μόνη που αγάπησε το Syoss Beauty Elixir Oil! Αυτό το πολυχρηστικό λάδι που θρέφει, λειαίνει και δίνει λάμψη και υγεία στα μαλλιά είναι και το δικό μας αγαπημένο! Χρησιμοποίησέ το ως θεραπεία σε στεγνά μαλλιά πριν το λούσιμο για ιδιαίτερη φροντίδα, ως θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα σε νωπά μαλλιά, για εντατική θρέψη και ως τελείωμα ομορφιάς σε στεγνά μαλλιά, για λάμψη, αναδόμηση και απαλότητα. Θα το λατρέψεις, όπως ακριβώς και το The Voice!

Συντονίσου στο The Voice και στο Berenata’s World για να βγάλουμε τον δικό μας beauty νικητή και σου υπόσχομαι ότι μέχρι το τέλος των live (που στην πραγματικότητα δεν θέλουμε να τελειώσουν ποτέ!) θα έχεις μάθει δεκάδες tips και θα έχεις πάρει άλλες τόσες ιδέες για χτενίσματα και τη φροντίδα των μαλλιών σου! Έλα να κάνουμε, λοιπόν, το δικό μας The Voice and The Beauty Concept sponsored by Syoss

And More