The Voice and the Beauty! Όσα έγιναν στα backstage από το 5ο Battle!

Το πέμπτο Battle ολοκληρώθηκε και η αγωνία για το The Voice και τον μεγάλο νικητή ολοένα και κορυφώνεται! Βεβαίως, για εμάς τις beauty addicts εκτός από το ίδιο το show, ένα άλλο κομμάτι που αγαπάμε πολύ είναι τα backstage και τα beauty tips που παίρνουμε για τέλεια μαλλιά από τους experts του Syoss.

Στο τελευταίο επεισόδιο φυσικά και κράτησα τις απαραίτητες… μπιουτοσημειώσεις ώστε να κλέψουμε ιδέες για χτενίσματα και να βρούμε το ιδανικό προϊόν styling και για τα δικά μας μαλλιά από τις ολοκληρωμένες σειρές Syoss. Να, λοιπόν, το review από τα backstage…

Ποιος είπε ότι πρέπει να θυσιάσεις το εκτυφλωτικό χρώμα των μαλλιών σου στον βωμό του τέλειου styling (ή το αντίθετο;). Στο Syoss το ένα συμπληρώνει το άλλο χάρη στην σειρά Color Protect. Η επαγγελματική σειρά styling με προστασία χρώματος εμπνευσμένη από τα κομμωτήρια και με UV φίλτρο που βοηθά στην προστασία του χρώματος μαλλιών και χαρίζει ένταση και λάμψη στο χρώμα με δυνατό κράτημα. To hairspray είναι το ιδανικό τελείωμα κάθε styling για να διατηρήσεις το χτένισμά σου και να δώσεις λείανση στα μαλλιά σου!

Το δυνατό κράτημα στο hair styling είναι απαραίτητο επί σκηνής ώστε τα χτενίσματα των παικτών να είναι τέλεια, no matter what! Οι παίκτες μπορεί να έχουν αγωνία για οτιδήποτε εκτός από την εμφάνισή τους για την οποία φροντίζει το Syoss. Το hairspray Syoss Max Hold είναι ένα από τα προϊόντα που πρωταγωνιστούν στα backstage αφού εξασφαλίζει mega δυνατό 24ωρο κράτημα, στεγνώνει γρήγορα και φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα.

Οι δυνατές ομάδες στήνονται από δυνατές συνεργασίες! Δύο best sellers του Syoss… “συνεργάστηκαν” για να εξασφαλίσουν στον Δημήτρη Βούβαλη και την Γεωργία Κουτσιούμπα το τέλειο hair look! Ο λόγος για το Syoss Max Hold Styling Gel που εξασφαλίζει mega δυνατό 24ωρο κράτημα και είναι ιδανικό για κοντά μήκη και το hairspray Syoss Keratin με κερατίνη πανομοιότυπη της τρίχας, που ενδυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας για εντυπωσιακό styling. Για 100% κράτημα, δύναμη, απαλότητα & λάμψη.

Το hairspray Syoss Keratin λάτρεψε και η Ελπίδα Πραμάς. Και όπως βλέπεις, με το ίδιο προϊόν μπορείς να κάνεις πολλά και διαφορετικά hair looks: από sleek μέχρι wavy έως και πιο στιλιζαρισμένες μπούκλες και μάλιστα χωρίς να θυσιάσεις την υγεία και την ποιότητα των μαλλιών σου. Αντίθετα, στο προϊόν αυτό υπάρχουν ειδικά συστατικά που ενδυναμώνουν τη ρίζα!

Οι παίκτες του no 1 show της ελληνικής τηλεόρασης βρήκαν το αγαπημένο τους προϊόν για τέλεια μαλλιά χάρη στο Syoss. Εσύ;

Stay tuned για περισσότερα beauty tips από τα backstage του The Voice με το Syoss!

And More