The Voice and the… beauty! Δες τα τελειότερα μαλλιά που ξεχωρίσαμε από το 1o live με το Syoss!

Ξέρω τι έκανες την προηγούμενη Πέμπτη όπως ξέρω ακριβώς και τι θα κάνεις τις επόμενες τρεις… Πέμπτες που έρχονται. Δύο λέξεις: The Voice! Και όπως σου έχουμε πει α) δεν είσαι η μόνη και β) εμείς οι beauty addicts το πάμε ένα βήμα παραπέρα και κάνουμε focus στα τέλεια μαλλιά τα οποία οφείλονται στο Syoss.

Μπήκαμε στα backstage του 1ου live (όπως ακριβώς θα κάνουμε και στο 2ο, στο 3ο και στο 4ο!) και ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε τόσους παίκτες και άλλα τόσα χτενίσματα εκείνα που θα αντιγράψουμε asap ή και…a-Syoss! Δες παρακάτω αναλυτικά τα βήματα καθώς και το key product για κάθε προϊόν από αυτά!

Bouncy μπούκλες!


Οι πλούσιες και με όγκο μπούκλες είναι από τα πιο θηλυκά και αγαπημένα χτενίσματα. Και εν όψει Αγίου Βαλεντίνου (ή και των dates που θα έρθουν, γενικά!) αυτό είναι ένα χτένισμα που θα σε πάει εκεί που θες! Mυστικό για να πετύχεις αυτό το πλούσιο εφέ είναι αφού λουστείς να απλώσεις στα νωπά σου μαλλιά το σωστό προϊόν για μπούκλες που δεν είναι άλλο από το Syoss Curl Control Mousse που εξασφαλίζει μεγάλης διάρκειας μπούκλες με ελαστικότητα και λάμψη. Μετά από αυτό το step τύλιξε χοντρές τούφες από τα μαλλιά σου γύρω από ένα ψαλίδι για μπούκλες. Αφού ολοκληρώσεις, γύρισε ανάποδα και ανακάτεψε με τα δάχτυλά σου τρίβωντας τις ρίζες για να δώσεις extra όγκο. Τόσο απλά έχεις πετύχει ένα ultra sexy hair look, αρκεί να έχεις θέσει τις σωστές βάσεις με το σωστό προϊόν!

Hun


To hun ή αλλιώς το half bun, δηλαδή το μισό top knot πιασμένο στην κορυφή του κεφαλιού είναι από τα αγαπημένα χτενίσματα των it girls. Οι ενημερωμένοι experts του Syoss το επέλεξαν και για την παίκτρια του The Voice! Για να το πετύχεις, πιάσε τα μισά μαλλιά σου πάνω και στερέωσέ τα με ένα λαστιχάκι στην κορυφή του κεφαλιού. Έπειτα, ψέκασε το μήκος της κοτσίδας με την λακ Syoss Max Hold που γίνει mega δυνατό 24ωρο κράτημα και με τσιμπιδάκια πιάσε τούφες άτακτα ώστε να πετύχεις το μισό πιάσιμο που βλέπεις εδώ. Αφού ολοκληρώσεις ψέκασε πάλι με την λακ Syoss Max Hold που θα “κλειδώσει” το χτένισμα σου χωρίς, όμως, το αποτέλεσμα να δείχνει στιλιζαρισμένο!

Glossy undercut

Τα super λαμπερά μαλλιά δεν είναι καθόλου δύσκολο project αρκεί να έχεις τα σωστά προϊόντα! Είτε έχεις undercut (aka μαλλιά ξυρισμένα από τη μια μεριά) είτε όχι, κάνε μια βαθιά φράντζα, ίσιωσε τα μαλλιά σου και ολοκλήρωσε με τη λακ Syoss Glossing Hold που εξασφαλίζει τέλεια λάμψη, εντυπωσιακά ρεφλέ και δυνατό κράτημα που φεύγει, όμως, με ένα βούρτσισμα!

Ρομαντικές πλεξίδες

Ο ρομαντισμός επιστρέφει μέσα από τα μαλλιά σου και με το σωστό πάντα χτένισμα! Για να αντιγράψεις αυτό το hair look που ήταν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα αγαπημένα μας, πιάσε δύο μισές γαλλικές πλεξίδες τις οποίες θα τις ενώσεις προς τα πίσω και έπειτα κάνε στο μήκος των μαλλιών κυματισμούς χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι για μπούκλες. Αφού ολοκληρώσεις, αραίωσε τους κυματισμούς με τα δάχτυλά σου και ψέκασε με τη λακ Syoss Keratin Style Perfection, με κερατίνη πανομοιότυπη της τρίχας που προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τα μαλλιά! Επιπλέον, η λακ Syoss Keratin Style Perfection προστατεύει τα μαλλιά από τις ακτίνες UV και την υγρασία, οπότε ειδικά αν έχεις θέμα με το φριζάρισμα, ετοιμάσου να το λατρέψεις!

Αυτά ήταν τα τέσσερα χτενίσματα που λατρέψαμε από το 1o Live και τα οποία just on time για του Αγίου Βαλεντίνου μας δίνουν την τελειότερη έμπνευση! Αλήθεια, εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Stay tuned! Όπως σου είπα έχουμε μπροστά μας τέσσερα ακόμη live, δεκάδες τέλεια χτενίσματα και άλλα τόσα tips και προϊόντα από τα Syoss!

And More