Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.05.2014 | 16:29

Ένα γρήγορο post για την πιο... μυρίζει καλοκαίρι κρέμα σώματος!

Ένα γρήγορο post για την πιο... μυρίζει καλοκαίρι κρέμα σώματος!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η ζωή μιας beauty editor είναι κάπως έτσι: πηγαίνει σε παρουσιάσεις, γυρνάει στο γραφείο για να γράψει σαν παλαβή όλα αυτά που βλέπει κι ενώ πληκτρολογεί courrier μπαινοβγαίνουν και φέρνουν σακούλες και με άλλα νέα λανσαρίσματα (για να μην σταματάει ποτέ να γράφει σαν παλαβή. Ευτυχώς!). Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, αυτή την εβδομάδα ένας από τους αγιοβασιλιδοκούριερ έφερε την πιο... μυρίζει καλοκαίρι κρέμα σώματος.

Και όπως είδες πρόκειται για την limited edition body cream Bronze Goddess από την Estee Lauder. Έχει τέλεια και πολύ πλούσια υφή και όταν την απλώνεις στο σώμα σου αποκτάς μια μυρωδιά σαν να γεννήθηκες με αυτή (και από αυτές που ο άλλος δεν χορταίνει να μυρίζει!).Κι επειδή κάποιες φίλες μου κάνουν παράπονα ότι το άρωμα δεν τους κρατά και τόσο, αυτή η κρέμα σώματος θα είναι η σωτηρία τους γιατί κάνει κάτι σαν ποτίζω-το-δέρμα effect!

Και εντάξει, όλα αυτά γράφονται με κάθε αντικειμενικότητα παρά το γεγονός ότι εδώ υπάρχει προσωπική αδυναμία αφού μιλάμε για οοοολα μου τα καλοκαίρια σε ένα άρωμα. Και καναδυό λήψεις για να καταλάβεις το μέγεθος της αδυναμίας...

Απρίλιος 2014: Το Bronze Goddess φτάνει στο γραφείο!Απρίλιος 2013: Το Bronze Goddess φτάνει στο γραφείοΑπρίλιος 2012: Δεν είχα instagram ;)

FIY: Το άρωμα κοστίζει €63.50 ενώ η κρέμα σώματος και το shimmering λάδι €42.00

Be youtiful...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10