Όοοοοοολααα αυτά τα κορίτσια έκαναν μακιγιάζ σε ένα λεπτό! Και αυτό το βίντεο πρέπει να το δεις!

Υπάρχει αυτός ο αστικός μύθος ότι τα κορίτσια αργούμε να ετοιμαστούμε. Ε, λοιπόν, είναι αυτό που σου είπα: αστικός μύθος! Γιατί εμείς τα κορίτσια του Calvin Klein τα καταφέρνουμε μια χαρά. Αρκεί να έχουμε στην διάθεσή μας… ένα λεπτό και πέντε θαυματουργά προϊόντα μακιγιάζ ck one color!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: την περασμένη εβδομάδα σου είχα μιλήσει εδώ για αυτό το φανταστικό event με τα ck one color και το challenge του μακιγιάζ σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Λοιπόν, το ραντεβού δόθηκε την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο notosgalleries Αιόλου και Σταδίου. Και από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 περισσότερα από 100 κορίτσια κατάφεραν να μακιγιαριστούν σε ένα λεπτό! Κάποιες μάλιστα, το έκαναν και σε μόλις 20 δευτερόλεπτα. Αλήθεια, ήμουν εκεί (και αν αυτός ο χρόνος δεν είναι για βιβλίο Γκίνες, τότε τι;).

Και να ποια προϊόντα έπρεπε να φορέσουν…

/

1. Κραγιόν. Εδώ βλέπεις την απόχρωση wow που εδώ και περίπου ένα μήνα έχει γίνει προέκταση των… χειλιών μου!
2. Σκιά. Η συγκεκριμένη είναι η απόχρωση beachblonde από την καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ ck one color. Επίσης, δική μου αγαπημένη!
3. 2 in 1 mascara, με δυο λόγια μια αγορά- δύο προϊόντα. Από το καπάκι μπορείς να περιστρέψεις το βουρτσάκι και να το κάνεις πιο μακρύ αν θες να εξασφαλίσεις μήκος και κοντύτερο αν θέλεις όγκο.
4. Water Fresh Face Makeup
5. Cream + Powder Blush Duo. Επίσης πολυχρηστικό προϊόν αφού στην συσκευασία του εμπεριέχονται ρουζ σε δύο διαφορετικές υφές: compact και powder.

Παρακάτω σου έχω και βίντεο από το event. Αλλά πριν από αυτό, μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από όλα όσα έγιναν εκείνη την γεμάτη ομορφιά ημέρα!

Από αυτούς τους πάγκους του Calvin Klein πέρασαν όλα τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν και τα κατάφεραν εξαιρετικά σε ένα λεπτό (και λίγότερο!). 4 θέσεις, 20 συνολικά προϊόντα, άπειρα γέλια!

Δύο από τις πολλές διαγωνιζόμενες του 60 minute make up event με ck one color! Στα 42 δευτερόλεπτα, κάποια έχει προλάβει να βάλει και μάσκαρα!

Η Νατάσα (όχι εγώ αλλά η make up artist του οίκου Calvin Klein!) ήταν το άλλο μου μισό στο beauty event! Και είναι η ίδια στην οποία οφείλω μερικά κομπλιμέντα που εισέπραξα μετά για το μακιγιάζ μου (ναι, δεν το έκανα μόνη μου! Καιρός να πω την αλήθεια!). Και για να μην ζηλεύεις, να ξέρεις πως μπορείς να την βρεις στο corner του ck one color στο notosgalleries. Και την ίδια και οοοοολοοο το φανταστικό team!

Και μιλώντας για φανταστικό team… Απλώς δες παρακάτω!

Και όσο κάποιες διαγωνίζονταν, κάποιες άλλες περίμεναν με αγωνία να έρθει η σειρά τους!

Κι επειδή αν με αφήσεις, μπορώ να σου δείχνω photos με τις ώρες, πάτησε play…

Και αν έπρεπε να βγάλω μερικά συμπεράσματα από αυτό το event, αυτά θα ήταν:
1. Γνώρισα πολλές από εσάς που μπαίνετε εδώ καθημερινά. Και είστε όλες υπέροχες!
2. Τα ck one color δεν διοργάνωσαν τυχαία αυτό το beauty event. Γιατί με τα ck one color κάθε λεπτό της ζωής σου είναι πανέμορφο!
3. (Και σε συνέχεια του 2). Και το διαπιστώνεις καθημερινά αποκλειστικά στο notosgalleries στην Αθήνα (Αιόλου και Σταδίου) και τώρα πια και στο notosgalleries στην Θεσσαλονίκη (Στοά Χιρς και Τσιμισκή).

Be youtiful

Read More

And More