Το πορτοκαλί κραγιόν είναι το νέο berry!

Η λέξη τάση είναι από τις αγαπημένες μου αυτή την περίοδο. Την αναφέρω τουλάχιστον 541 φορές την ημέρα (ναι, μιλάω τόσο πολύ!). Και είναι γιατί αυτή την περίοδο, και κάθε τέτοια περίοδο, έχω την… τάση να μελετάω (διπλής ανάγνωσης!) την Άνοιξη.

Και αν εκεί έξω έχει κρύο και Χειμώνα, εδώ μέσα, σε αυτό δηλαδή το blog, έχουμε μαργαρίτες, λιακάδα και Άνοιξη! Και ok, μπορεί στα ρούχα να μην έχεις την επιλογή να φορέσεις λουλουδάτα φορεματάκια χωρίς καλσόν με ankle boots αλλά στο μακιγιάζ, γιατί να μην τολμήσεις από τώρα ένα ανοιξιάτικο trend και να είσαι μπροστά.

Πάρε για παράδειγμα εμένα: σετάρω την καταχειμωνιάτικη ροζ γούνα μου με πορτοκαλί κραγιόν. Και αυτό είναι το θέμα αυτού του post: το πορτοκαλί κραγιόν που είναι πολύ, πολύ, πολύ hot για την επόμενη σεζόν!

Να δες…

/
Το είδαμε στους οίκους Dsquared, Galliano και Rag & Bone και είναι τέλειο να το φορέσεις στην καθημερινότητά σου. Γιατί το πορτοκαλί κραγιόν είναι το νέο berry!

Trick: πριν το φορέσεις κάνε ένα περίγραμμα στα χείλη σου με ένα λευκό μολύβι. Το trick μου το έμαθε η Άννα Φωτιάδου, make up artist της Tommy G, και αυτό που κάνει είναι να δείχνει τα χείλη σου ακόμη μεγαλύτερα!

Οι δύο εκδοχές: Μπορείς να το φορέσεις είτε εντελώς ματ, είτε να απλώσεις από πάνω ένα διαφανές lip gloss για μια πιο γυαλιστερή εκδοχή (αν με ρωτάς προτιμώ την πρώτη!).

Και με το υπόλοιπο μακιγιάζ τι γίνεται; Δεν θέλει και πολλά! Άπλωσε μια βάση αν θες να καλύψεις σπυράκια ή ατέλειες (εύχομαι να έρθει η μέρα που δεν θα το χρειαστώ!), βάλε μάσκαρα και that’s it!

Η απόχρωση που βλέπεις να φοράω εδώ είναι η no 6 της Tommy G.

Βάλε, λοιπόν, το νέο berry κραγιόν για να είσαι όμορφη. Αλλά, πάντα να θυμάσαι να είσαι όμορφη με τον δικό σου τρόπο. Να είσαι… εσόμορφη! Να, αυτό…

Be… youtifull!

And More