Mani Monday! Το χρώμα που θα βάψουμε τα νύχια μας σήμερα και για όλη την εβδομάδα!

Ας μιλήσουμε για χρονοδίνη! Εκείνη την κατάσταση κατά την οποία ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα που δεν έχεις ιδέα πότε ήταν Χριστούγεννα και πότε εφτασε το Πάσχα!

Ξέχασέ το! Ας μιλήσουμε καλύτερα για το τέλειο χρώμα με το οποίο θα βάψουμε τα νύχια μας αυτή την εβδομάδα που δεν είναι όποια εβδομάδα. Και όπως βλέπεις (και όπως εύλογα θα υποψιαζόσουν!) για το σημερινό Mani Monday διάλεξα κόκκινο! Αλλά όχι όποιο κόκκινο! Το πιο βαθύ, φλογερό, πλούσιο κόκκινο που θα βρεις εκεί έξω! Και κάτι ακόμη πολύ, πολύ σημαντικό: δεν πρέπει να αναβάλεις το σημερινό σου Mani Monday για μια μέρα πιο κοντά στο Μεγάλο Σάββατο από φόβο μη σου χαλάσουν τα νύχια. Με την σειρά Miracle Gel της Sally Hansen το μανικιούρ μας μένει λαμπερό και υπερτέλειο μέχρι και 15 μέρες!

Στο σημερινό Mani Monday, λοιπόν, πρωταγωνιστεί όπως σου είπα το πιο φλογερό, λαμπερό, τέλειο κόκκινο, το Rhapsody Red και το Miracle Gel Top Coat που “κλειδώνει” το χρώμα.

Και επειδή η φροντίδα των νυχιών μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, σημείωσε τα απαραίτητα γι’ αυτό το μανικιούρ αλλά και για κάθε μανικιούρ!
– Instant Cuticle Remover που εξαφανίζει τα πετσάκια. Απλώς βάζεις λίγο προϊόν περιμετρικά στη βάση του νυχιού, τα αφήνεις να μαλακώσουν για περίπου 15 λεπτά και σπρώχνεις με ένα ξυλάκι.
– Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment, η βάση που έχει και θεραπευτική δράση αφού ενδυναμώνει και φροντίζει τα νύχια σου
– Miracle Gel Top Coat, το top coat- θαύμα που σου χαρίζει διπλάσιο όγκο, διπλάσια λάμψη και την διάρκεια ενός ημιμόνιμου σπίτι σου!
– Vitamin E Nail & Cuticle Oil για την θρέψη των νυχιών σου και για μαλακά πετσάκια!
– Dry & Go Drops, επίσης θαυματουργές σταγόνες για να στεγνώνουν τα νύχια σου σε 60 δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα!)


Πολύ σημαντική σημείωση: η Sally Hansen δίνει μεγάλη βαρύτητα στην φροντίδα των νυχιών! Εδώ, λοιπόν, θα βρεις το προϊόν που αναζητούσες όποια κι αν είναι η ανάγκη σου: από ενυδατικά λαδάκια μέχρι θεραπείες που επαναφέρουν την υγεία ακόμη και στα πιο ταλαιπωρημένα νύχια!


Βήμα 1: Περνάς μια στρώση Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment. Έτσι, αφενός προστατεύεις τα νύχια σου από το σπάσιμο και αφετέρου δημιουργείς ένα προστατευτικό φιλμ ώστε το χρώμα να μην περάσει στα νύχια.


Βήμα 2: Περνάς μια λεπτή στρώση από το πιο πλούσιο κόκκινο και επαναλαμβάνεις με μια δεύτερη στρώση. Χάρη στο πρακτικό βουρτσάκι το χρώμα απλώνεται τέλεια ακόμη και αν δεν έχεις κανένα ταλέντο στο μανικιούρ (βλ. εμένα που βεβαίως χάρη στην nail artist και αγαπημένη του TLIFE, Κωνσταντίνα Μπασάνου και την Sally Hansen έχω περάσει στην αντίπερα όχθη!)


Βήμα 3: Ποιο λαμπερό κόκκινο γίνεται; Φυσικά! Μια στρώση Miracle Gel Top Coat και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Λοιπόν, εσύ σκέφτεσαι κανένα καλύτερο χρώμα για Πάσχα; Αναζήτησε τα αγαπημένα μου (και ΜΑΣ) Sally Hansen σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και ανακάλυψε πώς είναι όλοι να σε ρωτάνε τι χρώμα έχεις βάψει τα νύχια σου (δική μου καθημερινότητα πλέον μετά το πρώτο #manimonday εδώ)!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Ευχαριστούμε πολύ την nail expert, Κωνσταντίνα Μπασάνου, και την Άννα Ρούσσου από την σχολή Make Up Lab by Yiannis Marketakis για το μακιγιάζ

And More