Mani monday! Το χρώμα που θα βάψουμε τα νύχια μας σήμερα και για όλη την εβδομάδα!

Οι Δευτέρες είναι βαρετές. Λάθος: οι Δευτέρες ήταν βαρετές γιατί βρήκα αυτό τον… μαγικό τρόπο (κράτησε την λέξη μαγικό) να κάνουμε την πιο βαρετή μέρα της εβδομάδας, την ημέρα που θα περιμένουμε πώς και πώς να έρθει! Και κάπως έτσι η στήλη του Mani Monday ξεκινά. Κάθε Δευτέρα, λοιπόν, πριν έρθω στο γραφείο αποφάσισα να βάφω τα νύχια μου για να μου φτιάχνει η διάθεση.

PAUSE: Αλήθεια, έχεις σκεφτεί πως τα νύχια σου είναι αυτά που έχεις συνεχώς μπροστά σου; Και όσες έχετε μάθει να πληκτρολογείτε 4996 λέξεις το δευτερόλεπτο (ΒΛΕ-ΠΕ-ΜΕ!) θα ταυτιστείτε απόλυτα. Άρα, υπό αυτή την έννοια, είναι πολύ πιο σημαντικό και για λόγους ψυχολογίας και καλής διάθεσης να έχεις βαμμένα νύχια παρά πρόσωπο.

Από την θεωρία (μου) στην πράξη! Με άλλα λόγια: πώς θα έχεις super λαμπερά νύχια κάνοντας μανικιούρ μόνη σου!

Αν χρησιμοποιείς ήδη τα βερνίκια Sally Hansen, ξέρεις! Σε κάθε άλλη περίπτωση αυτό το info θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που κάνεις μανικιούρ στο σπίτι. Να σου συστήσω, λοιπόν, την… μαγική σειρά Miracle Gel της Sally Hansen για διπλάσιο όγκο και λάμψη στα νύχια σαν να έκλεισες ραντεβού! Plus: διαρκεί έως και δεκαπέντε μέρες (με όλες τις δουλειές του σπιτιού που μπορώ να με φανταστώ να κάνω!) ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το Miracle Gel Top Coat που απογειώνει το αποτέλεσμα!

Για το σημερινό Mani Monday, λοιπόν, χρησιμοποιήσαμε με την Κωνσταντίνα Μπασάνου (αγαπημένη μου nail expert που μου έδινε τις κατευθύνσεις για το σωστό μανικιούρ) το Miracle Gel Top Coat και το Miracle Gel no 710 Beatnik. Και φυσικά, κάποια steps περιποίησης που είναι α-πα-ραί-τη-τα για τέλειο αποτέλεσμα. Εξάλλου, στην Sally Hansen δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην φροντίδα των νυχιών (φαντάσου κάτι σαν… μια φροντισμένη επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ. Πάντα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο!) κι εδώ θα βρεις μια τεράστια γκάμα από προϊόντα φροντίδας για κάθε ανάγκη!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν (αριστερόστροφα):
– Instant Cuticle Remover που εξαφανίζει τα πετσάκια. Απλώς βάζεις λίγο προϊόν περιμετρικά στη βάση του νυχιού, τα αφήνεις να μαλακώσουν για περίπου 15 λεπτά και σπρώχνεις με ένα ξυλάκι.
– Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment, η βάση που έχει και θεραπευτική δράση αφού σκληραίνει και φροντίζει τα νύχια σου
– Miracle Gel Top Coat, το top coat- θαύμα που σου χαρίζει διπλάσιο όγκο, διπλάσια λάμψη και την διάρκεια ενός ημιμόνιμου σπίτι σου!
– Vitamin E Nail & Cuticle Oil για την φροντίδα των νυχιών κάθε βράδυ!
– Dry & Go Drops, επίσης θαυματουργές σταγόνες για να στεγνώνουν τα νύχια σου σε 60 δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα!)

Βήμα 1: Περνάς μια στρώση Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment

Βήμα 2: παίρνεις την τελειότερη cobalt blue απόχρωση (aka 710 Beatnik) και περνάς τα νύχια σου. Δύο στρώσεις.

Βήμα 3: Περνάς το Miracle Gel Top Coat

Και να! Ως δια μαγείας αυτή η Δευτέρα δεν είναι πια καθόλου βαρετή. Γιατί είσαι κορίτσι και μόλις έβαψες τα νύχια σου στο πιο τέλειο, φωτεινό χρώμα. Και ως δια μαγείας… το Miracle Gel της Sally Hansen σου έφτιαξε την διάθεση!

Λοιπόν, λοιπόν! Έρχεται επόμενο #mani_monday την Δευτέρα! Εν τω μεταξύ φρόντισε να βάζεις χρώμα στην Δευτέρα σου (και την κάθε μέρα σου)! Και το χρώμα στην ζωή σου ξεκινάει από το χρώμα στα… νύχια σου 😉

Αλήθεια, εσύ τι χρώμα τα έχεις βαμμένα αυτή τη στιγμή;

LAST CHANCE INFO: Τα αγαπημένα βερνίκια Sally Hansen καθώς και την σειρά περιποίησης θα την βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής
Ευχαριστούμε πολύ την nail expert, Κωνσταντίνα Μπασάνου, και την Άννα Ρούσσου από την σχολή Make Up Lab by Yiannis Marketakis για το μακιγιάζ

And More