Τι καλλυντικά κουβαλάει μια beauty editor στην τσάντα της!

Όταν είσαι beauty editor και συστήνεσαι σε μια παρέα πρέπει να περάσεις πάντα αυτό το test των 2465432 ερωτήσεων για το τι ακριβώς κάνεις:
α) Κάνεις νύχια
β) Κάνεις μαλλιά
γ) Κάνεις μακιγιάζ
δ) Κάνεις… τίποτα από τα παραπάνω

Bingo! Και μετά πρέπει να περάσεις το test των άλλων 485526 ερωτήσεων που σε κάνει να νιώθεις λίγο σαν γιατρός (πέντε λεπτά πριν ένιωθες σαν manicurist #γουατέβερ). Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που γνωρίζεις σε ρωτάνε πράγματα του τύπου έβγαλα ένα σπυράκι- τι να βάλω ή/και πες μου μια καλή κρέμα ή/και πονάει το μάτι μου μέσα. Λες να φταίει η μάσκαρα;

Όχι δεν φταίει η μάκαρα και όχι, δεν θα σου πω μια καλή κρέμα γιατί αυτό που μπορεί να δουλεύει για μένα μπορεί εσένα να μην σου κάνει καθόλου (θέλει να περάσεις κάποιες… εξετάσεις για να σου “συνταγογραφήσω” την σωστή κρέμα), αλλά μπορώ να σου πω ποια προϊόντα αγαπώ εγώ και έχω πάντα στην τσάντα μου σε σχέση με το μακιγιάζ και να πάρεις μερικές ιδέες.

Για αρχή, να σου πω ότι το να είσαι beauty editor δεν σημαίνει ότι φοράς τα πάντα πάνω σου και βγαίνεις από το σπίτι. Όταν είσαι beauty editor ξέρεις πως πρέπει να επενδύσεις περισσότερο στην φροντίδα παρά στο μακιγιάζ. Το μακιγιάζ σου δεν είναι φασαριόζικο γιατί είσαι και υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και γιατί ξέρεις πως σαν το flawless skin δεν έχει. Αυτά, λοιπόν, που κουβαλάω στην τσάντα μου εξυπηρετούν τα παραπάνω και bonus track με βοηθούν να πλησιάσω τον άλλο this close σε ένα ραντεβού και αυτός ο άλλος να μην κάνει την πού-πήγε-το-δέρμα-της σκέψη.

Σημείωσε, λοιπόν:
– Δεν μου αρέσουν τα make up. Τα φοράω κάποιες φορές κατ’ανάγκη αλλά προτιμώ τις BB Cream. Τις αγαπώ από τότε που έκαναν καριέρα ως… tinted moisturizers (aka ενυδατικές με χρώμα) και πολύ, πολύ με έχει βολέψει η Double Wear All Day Glow της Estee Lauder που έχει και SPF30 και που την φοράς και σου δίνει ομοιοχρωμία χωρίς, όμως, να ξεχνάς ότι από κάτω υπάρχει δέρμα!

– Το Touche Eclat του Yves Saint Laurent είναι θρυλικό προϊόν. Θα το βάλω στα σημεία που θέλω να δώσω φως αμέσως μετά τη BB και όχι δεν είναι concealer. Επανάλαβε μετά από μένα: δεν είναι concealer!

– Έχω αυτή την εμμονή με τα παχιά φρύδια. Step 3 το Brow Zings της Benefit (όλα τα καλλυντικά της Benefit κάνουν focus στα υπερφανταστικά φρύδια). Σημείωση: αν έχεις καμιά ατέλεια στα φρύδια σου μην κοιτάξεις να την διορθώσεις. Βγαλ’την μπροστά! Καν’την το σήμα- κατατεθέν σου!

– Οπωσδήποτε μάσκαρα. Αυτή την περίοδο φοράω με μανία την Roller Lash επίσης της Benefit κι έχω εφεύρει εκείνο το δικό μου trick να την φοράω μόνο στις εξωτερικές γωνίες.

– Φοράω μόνο ροζ ρουζ (εντάξει, φοράω ροζ ρουζ τις περισσότερες φορές!). Το no 500 fun του calvin klein είναι αγαπημένο μου από τότε σχεδόν που τα calvin klein ήρθαν στην Ελλάδα. Φοράω πάντα το compact (το πιο σκούρο στην συσκευασία) για να το απλώνω με τα δάχτυλα πολύ ψηλά στα μάγουλα, σχεδόν κάτω από τα μάτια. Σχεδόν. Το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να σε πήρε ο ύπνος κάτω από τον ήλιο ή σαν να πήρες εσύ μόλις το καλύτερο κομπλιμέντο του κοοοοσμου!

– Μιλώντας για beauty εμμονές: έχω εμμονή με τα lip balm. Lip balm κάθε τύπου: με χρώμα, χωρίς, σε pot, σε σωληνάριο, σε ό,τι! Το μεγαλύτερο μέρος του νεσεσέρ μου καταλαμβάνεται από lip balms και μέσα στην τσάντα μου υπάρχουν πάντα χύμα 2-3. Το Nuxe, το Jane Iredale και το Benefit είναι από αυτά που τελειώνω ξανά και ξανά!

– Μιλώντας για εμμονές (το σίκουελ): κάποιος που με ξέρει (στοιχειωδώς με ξέρει, χωρίς να έχω κλάψει απαραίτητα στον ώμο του) θα σου πει ότι ψεκάζομαι ανά μισάωρο (ό,τι το Air Wick για το σπίτι). Το Chloe είναι αγαπημένο μου επίσης από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Γρήγορα, όμως, άρχισα να το μυρίζω παντού κι έτσι τώρα ανακάλυψα το eau de toilette. To ξεκίνησα 1η Σεπτέμβρη και αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές βρίσκομαι στο δεύτερο μπουκάλι και το 4656ο ψεκασμό.

4657ο μόλις!

Be youtifull!

And More