Με αυτό το κόλπο η αλογοουρά σου θα δείχνει πιο μακριά!

Αν είχα περάσει ποτέ από το ντιβάνι του Φροϊντ θα είχε βγάλει για μένα την εξής διάγνωση: αυτό το κορίτσι πάσχει από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ! Στην πράξη αυτή η… φροϋδική αντίληψη μεταφράζεται στο όσο πιο μακριά μαλλιά τόσο το καλύτερο! Και ξέρω ότι πολλές από εσάς εκεί έξω (σας βλέπω στον δρόμο, δεν με γελάτε!) θέλετε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Και αν μπορείτε να το έχετε χωρίς extensions, ακόμη καλύτερα!

Guess what: εμείς εδώ για ‘σένα φροντίζουμε μόνο για τα… (ακόμη) καλύτερα! Και κάπως έτσι, ζήτησα από τον Γιάννη Μιχαηλίδη (ο οποίος btw έχει κάνει το TLIFE το δεύτερο σπίτι του) να μου δείξει πώς και αν γίνεται.

Αφού περάσαμε, λοιπόν, κάποια λεπτά για το… μπιουτοχτίσιμο (aka λίγη βάση και ένα χτένισμα), προχωρήσαμε στην πράξη. Αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον να δεις τι γίνεται στα backstage, προτού κάθε θέμα φτάσει στα χέρια σου, ή καλύτερα, μάτια σου, ζήτησα από τον φωτογράφο μας, Χρήστο Κέδρα, να τραβάει ελεύθερα κάποιες λήψεις όσο εγώ υποφεροδιασκεδάζω!

/

Και αφού υποφεροδιασκέδασες κι εσύ μαζί μας, ας περάσουμε στο θέμα μας: Πώς μπορείς να κάνεις την αλογοουρά σου να φαίνεται πιο μακριά!

/

1. Κάνε μια οριζόντια χωρίστρα από το ένα ύψος του αυτιού στο άλλο.
2. Με ένα λαστιχάκι πιάσε τα μισά μαλλιά σου πάνω και σφιχτά.
3. Με ένα δεύτερο λαστιχάκι πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου πιο χαμηλά.
4. Άφησε την πρώτη αλογοουρά να πέσει κάτω από την δεύτερη.

Το κόλπο πιάνει ακόμη και αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά και θα ήθελα από ‘σένα:
Α) Να μου πεις πώς σου φάνηκε το κόλπο.
Β) Να στείλεις photo στο tlifenow@gmail.com έτσι για να δω αν τα tip μας πιάνουν τόπο (που ξέρω ότι πιάνουν, αλλά θέλω να το έχω και σε εικόνα! Χα!)

Αλλά ακόμη και αν δεν κάνεις το Α ή το Β να μην ξεχάσεις να είσαι όμορφη με τον δικό σου τρόπο!

Be… youtifull!

Read More

And More