Ποια είναι η πιο hot, hot, hot σκιά για την Άνοιξη; Την φορέσαμε κι έχουμε άποψη!

Βρίσκομαι σε εκείνη την φάση της ζωής μου που θέλω μια μεγααααλη αλλαγή! Κι εδώ που τα λέμε, βρίσκομαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου πάντα όταν τελειώνουν οι γιορτές και θέλω να πατήσω εκείνο το κουμπί διακτινισμού για την Άνοιξη, για να αλλάξουν κάπως τα πράγματα: να φορέσουμε πιο ανοιχτόχρωμα ρούχα, να βάλουμε στο νεσεσέρ μας νέα beauty goodies. Α! Και να μεγαλώσει η μέρα, έτσι για να φωτοσυνθέτουμε περισσότερο και να αυξάνουν τα επίπεδα βιταμίνης D, η οποία με την σειρά της αυξάνει τα επίπεδα αισιοδοξίας.

Και για να επιστρέψω σε… εκείνη την φάση της ζωής μου: κάθε φορά που βρίσκομαι κάπου εδώ (σου ‘πα, δεν είναι η πρώτη φορά) σκέφτομαι πόσο-τυχερή-είμαι-που-κάνω-αυτή-τη-δουλειά-κι-εντάξει-ζηλέψτε-ελεύθερα και που στο γραφείο μου έχουν φτάσει σχεδόν όλα τα ανοιξιάτικα λανσαρίσματα και που τώρα δουλεύω τις ανοιξιάτικες τάσεις. Άρα με έναν τρόπο έχω το κουμπί διακτινισμού!

Και μετά από οοοολο αυτόν τον πρόλογο (δείξε κατανόηση, στο μυαλό μου επικρατεί πάντα ότι και στην τσάντα μου: ΤΟ ΧΑΟΣ!) το σημερινό task είναι το εξής: δοκίμασα την πιο hot σκιά της Άνοιξης: την μπλε! Για την ακρίβεια, η Άννα Φωτιάδου, make up artist της Tommy G, μου έβαλε την πιο hot σκιά της Άνοιξης!

Για να ξέρεις μερικά πράγματα: η μπλε σκιά, ή καλύτερα η electric blue (η πιο έντονη εκδοχή του μπλε) βαφτίστηκε από πολλούς ως ένα από τα hottest things της Άνοιξης. Το είδαμε στο show του Marc Jacobs για την συλλογή Marc by Marc Jacobs και το ξαναείδαμε στον David Koma.

Ηθικό δίδαγμα: Το είδαμε από το κάναμε είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Και όταν φτάσεις από το ένα στο άλλο, φτάνει και απομυθοποίηση. Γιατί ναι, το κορίτσι του Marc by Marc Jacobs με αυτή την σκιά είχε στοιχειώσει τα όνειρά μου και με έκανε να ζητάω κάπως απελπισμένα να αγοράσω μια μπλε σκιά, αλλά όταν πια την δοκίμασα α) χάρηκα που δεν βιάστηκα να επενδύσω αυτά τα 10-15 ευρώ β) διαπίστωσα για μια ακόμη φορά ότι μερικά πράγματα δεν πρέπει να τα δοκιμάζεις. Εκτός, αν θες να τα απομυθοποιήσεις, οπότε go for it…

Επίσης: πολύ, πολύ ενδιαφέρον είχαν οι αντιδράσεις των συναδέλφων μου. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι έπρεπε να τους τραβήξω καναδυό photos για να τους έδειχνα το πρόσωπό τους όταν έσκυβα πάνω από τα κεφάλια τους και τους ρώταγα: πώς σου φαίνομαι;
– “Εεεε… Τι έπαθες;” (εντάξει, σου αναγνωρίζω το γεγονός ότι είσαι ειλικρινής!)
– “Εεε… Πολύ ωραία!” (εντάξει, δεν ξέρεις να λες ψέμματα!)
– “Και για πες, αυτή είναι η νέα τάση;” (εντάξει, το εκτιμώ ότι μου έχεις τυφλή εμπιστοσύνη, αλλά δες πίσω από το trend!)

Πάντως: αν θες να φορέσεις την μπλε σκιά υπάρχει τρόπος. Φόρεσε απλώς μια βάση σε όλο το πρόσωπο, απόφυγε το ρουζ, βάλε στα χείλη μόνο lip balm και τράβηξε μια μπλε γραμμή στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Το αποτέλεσμα δεν θα φαίνεται τόσο extreme. Και ίσως εκεί και να κρύβεται το μυστικό της μη απομυθοποίησης: στο να δοκιμάζεις κάτι σε μικρές ποσότητες και να μην το παρακάνεις ώστε να το βαρεθείς!

PS:
Έρχεται και δεύτερο trial a trend από την Άννα Φωτιάδου και την Tommy G. Αυτή την φορά τεστάρουμε ένα υπερφανταστικό χρώμα στα χείλη! Stay Tuned! Αλλά μέχρι τότε…

Be… youtiful!

And More