Τα ανοιξιάτικα προϊόντα που έφτασαν στο γραφείο αυτό τον μήνα!

Όταν είσαι beauty editor τον Ιανουάριο ζεις την Άνοιξη, τον Απρίλιο ζεις καλοκαίρι και τον Αύγουστο ζεις τον Χειμώνα (το τελευταίο δεν το θέλω καθόλου!). Και αυτό γιατί τα λανσαρίσματα μας παρουσιάζονται αρκετά νωρίτερα για να δούμε- μυρίσουμε- δοκιμάσουμε ό,τι νέο και να σε ενημερώσουμε. Και να τα beauty goodies που μπήκαν στο beauty routine μου τελευταία…

Φοράω αυστηρά και μόνο δύο αρώματα τον χρόνο: από το Φθινόπωρο μέχρι την Άνοιξη το Chloe (το κλασικό) και το Bronze Goddess της Estee Lauder το καλοκαίρι. Όμως, αυτά τα αρώματα με έβαλαν σε πειρασμό και μέσα στους προηγούμενους μήνες έκανα δυο- τρία διαφορετικά φσσσιττ στο σώμα μου. Το Endless Euphoria του Calvin Klein, το πολυαναμενόμενο Rosabotanica του Balenciaga και το See by Chloe Eau Fraiche φέρνουν την Άνοιξη με κοινό σημείο αναφοράς το τριαντάφυλλο. Και τελικά, δεν είμαι τόσο σταθερή όσο νόμιζα. Γιατί τώρα που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές μυρίζω See by Chloe Eau Fraiche από μακριά. Και αν το καλοσκεφτείς, δεν πρόδωσα τόσο τον αγαπημένο μου οίκο!

Λίγες μέρες πριν η Shiseido μας παρουσίασε τα ολοκαίνουρια beauty goodies σε ένα απολαυστικό event στο εστιατόριο F+W by Olivier Campanha. Και το απολαυστικό είναι διπλής ανάγνωσης: κάθε πιάτο είχε τα χρώματα ενός προϊόντος από αυτά που μας παρουσιάστηκαν. Ορκίζομαι στην αντηλιακή πούδρα από τότε που πρωτολανσαρίστηκε. Και κάθε φορά που μπαίνει στο νεσεσέρ μου ξέρω ότι είμαι μόνο μερικές ανάσες μακριά από την πρώτη βουτιά! Και όχι, δεν είμαι χειμερινή κολυμβήτρια, αλλά τελικά τι είναι το καλοκαίρι; 15 Σαββατοκύριακα μακριά (και μια πούδρα κοντά!).

Στα stands της Estee Lauder υπάρχουν πολλές αφίξεις: από την ολοκαίνουρια Sumptuous Infinity Mascara που δίνει huge όγκο στις βλεφαρίδες, μέχρι το συλλεκτικό Pleasures Pop (αν έχεις αδυναμία στα Pleasures βαλ’το οπωσδήποτε στη λίστα σου) και η νέα CC Revitalizing Supreme η οποία είναι το next step μετά τις BB. Και να σου πω ότι ήταν και ο λόγος που έβαλα την BB μου στην άκρη.

Από το γραφείο μου τον μήνα αυτό πέρασε και η νέα αντιρυτιδική σειρά της Kiehl’s, Powerful Wrinkle Reducing Cream για το πρόσωπο και τα μάτια (και μια φράουλα γίγας που δεν έχει καμία μπιουτοσημασία αλλά να, είναι σημάδι ότι έχει έρθει η Άνοιξη!). Η σειρά αυτή έχει μυστικό συστατικό τον χαλκό που βοηθά στην παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης (όσο μεγαλώνεις τόσο μειώνεται η παραγωγή τους και αυτή η κρέμα τους δίνει μια κάποια ώθηση) και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Αρκεί να έχεις θέμα με τις ρυτίδες. Λόγω ακμής η κρέμα προσώπου μου έκατσε κάπως βαριά αλλά η κρέμα ματιών είναι ό,τι πρέπει για πρόληψη!

Τα Bumble & Bumble έχουν περίπου έναν χρόνο που ήρθαν στην Ελλάδα (στα Sephora βεβαίως, βεβαίως!) αλλά υπάρχει μια σειρά που αγαπώ και που ναι, ταιριάζει πολύ εδώ, γιατί φέρνει μαζί της μυρωδιές καλοκαιριού. Πρόκειται για την Creme de Coco και όπως υποψιάζεσαι έχει μέσα της καρύδα.

Αυτό το συλλεκτικό κουτί της Vichy έφτασε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες. Και μπορεί να φτάσει και στα δικά σου αρκεί να πάρεις την αγαπημένη σου κρέμα. Στην δική μου περίπτωση αυτή είναι η Aqualia που τονώνει και ενυδατώνει και έχει αυτή την πολύ, πολύ ελαφριά υφή που είναι ό,τι πρέπει για την λιπαρή μου επιδερμίδα που σου έλεγα πριν!

Last but not least: αυτό τον μήνα έρχεται και το συλλεκτικό Viva Glam σε συνεργασία με την Rihanna. Και έχει προστεθεί ήδη στην συλλογή μου (εντάξει, εντάξει! Είμαι υπερτυχερή!) μαζί με όλα τα προηγούμενα. Τα έσοδα (κοστίζει περίπου 18 ευρώ) πάνε για την θεραπεία των ασθενών του Aids.

And More