A week in beauty! Ή αλλιώς, όλα τα νέα προϊόντα ομορφιάς σε αυτό το post!

Σημείωση: αυτές οι γραμμές πληκτρολουγούνται με ταχύτητα φωτός και όλη αυτή την φόρα της εβδομάδας. Και ήταν πολύ, πολύ γεμάτη. Νταξει! Ξέρω πως δεν σε νοιάζει που βρισκόμουν και τι έκανα όλη την περασμένη εβδομάδα (έχεις τα δικά σου προβλήματα να λύσεις). Αλλά πώς σου φαίνεται αν σου έλεγα ότι η εβδομάδα μου ήταν γεμάτη νέα λανσαρίσματα και λαχατιστά προϊόντα που βγαίνουν ή ΘΑ βγουν στα καταστήματα από μέρα σε μέρα (Τι έγινε; Ξαφνικά ξέχασες τα προβλήματά σου;).

Να, λοιπόν, τι συνέβαινε στον κόσμο της ομορφιάς και στον δικό μου κόσμο (κάνει καριέρα και ως Berenata’s wolrd) την στιγμή που εσύ βρισκόσουν κάπου αλλού. Και τώρα είναι η στιγμή που συναντιόμαστε μέσα από εδώ 😉

Λατρεύω το καλοκαίρι, τα cocktails (θα το κατάλαβες κι από ΄δω), τα αρώματα καρύδας, την άμμο που κολάει στα πόδια, τα flip flops, την θάλασσα. Και οοοολο πάλι από την αρχή. Και την Δευτέρα την πέρασα κάπως έτσι: Η μέρα ξεκίνησε με επαγγελματικό ραντεβού σε βροχερό τοπίο μέχρι που στα χέρια μου έφτασε από την αγαπημένη μου Π. αυτό το άρωμα. Σημείωσε: Sol da Bahia της Lancaster και μακάρι να μπορούσα να σου μεταφέρω την συγκλονιστική μυρωδιά του. Αλλά να, με το που το μυρίζεις στο μυαλό σου χοροπηδούν κύματα, αντηλιακά και καρύδες που πέφτουν από το ταβάνι. Α! Και κάτι σημαντικό: δεν περιέχει αλκοόλ που σημαίνει ότι το φοράς και όσο κάνεις ηλιοθεραπεία (αν και αμφιβάλω ότι δεν θα το έχω τελειώσει μέχρι τότε, εκτός αν ξεκινήσω τα μπάνια… χμμ, αύριο). Μετά το ραντεβού επιστροφή στο γραφείο. Και πάνω στο γραφείο ένα σωσίβιο- δώρο από τα αντηλιακά Vichy με το οποίο έκανα χούλα- χουπ καμιά ώρα (Γκούχου! Γκούχου! Κάπου εδώ να αναφέρω έτσι τυχαία, ότι ήμουν συνεπής επαγγελματίας και φρόντισα αυτή την ώρα να την αναπληρώσω!).

Η Τρίτη το πρωί με βρήκε στο Hondos Center στην Ομόνοια. Δεν ξέρω αν έχεις πάει τελευταία, αλλά εδώ θα βρεις το πιο ψαγμένο corner της Lancome και αν πας και σε περίπου έναν μήνα από τώρα θα βρεις και την ολοκαίνουρια κρέμα Visionnaire. Η κρέμα έρχεται σαν συνέχεια του πολύ, πολύ επιτυχημένου ορού και έχει λεπτόρρευστη υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα.
Δεύτερη στάση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Εδώ θα βρεις ένα από τα ωραιότερα spa της Αθήνας και την σειρά περιποίησης προσώπου Valmont, για ένα πολύ exclusive και ψαγμένο κοινό.

Να σηκώσει το χέρι της τώρα όποια έχει εμμονή με το Bronze Goddess. ΄Ημουν σίγουρη πως είμαστε πολλές. Λοιπόν, αυτή την Τετάρτη έφτασε στο γραφείο μαζί με την ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ (θα έχεις σύντομα review). Αλλά μέχρι τότε, δώσε μου μισή ώρα να κλαίω από συγκίνηση γιατί… το καλοκαίρι γύρισε!
Μισή ώρα μετά: Εκτός από το καλοκαίρι, γύρισε και ο Michael Kors στην Ελλάδα! Και αν θες να λέγεσαι ενημερωμένη, σίγουρα θα ξέρεις (ή πρέπει να μάθεις!) τον αμερικάνο σχεδιαστή. Γιατί στο stand του θα βρεις την πιο sexy μυρωδιά που γνώρισες ποτέ. Α! Και το άρωμα λέγεται Sexy!

Η Πέμπτη έχει ακόμη μια αρωματική έκπληξη που σε πάει κατευθείαν τέσσερις μήνες μέτα. Το θρυλικό λάδι της Nuxe, Huile Prodigieuse, απέκτησε άρωμα. Και μυρίζει καλοκαίρι σε νησί, εκεί περίπου στις 2 το μεσημέρι (που εντάξει, ξέρω πόσο λάθος είναι να κάνεις ηλιοθεραπεία εκείνη την ώρα, αλλά ας το παραδεχτούμε ότι ο πειρασμός και η ευχαρίστηση είναι τεράστια για να μπορέσεις να αντισταθείς) και θα το βρεις σε φαρμακεία και σε Hondos Center. Και όταν το μυρίσεις θα καταλάβεις γιατί υπήρξε τόσο ενθουσιασμός από όλες τις beauty editors όταν μας το παρουσίασαν.
Επιστρέφοντας στο γραφείο βρήκα στο γραφείο μου την σειρά Hydration των Moroccanoil που είναι ότι πρέπει για ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά. Και λίγη ιστορία: τα Moroccanoil έχουν πάρει το όνομά τους από το Μαρόκο και το λάδι argan που βγαίνει μόνο εκεί και που πραγματικά κάνει θαύματα!

Και η εβδομάδα έκλεισε με brunch (αυτό το κάτι μεταξύ breakfast και lunch που έγινε πολύ μόδα μέσα στη χρονιά, ειδικά για κάτι Κυριακές που ξυπνάς αργά) και νέα λανσαρίσματα από την Nivea. Θα στα πω όλα σιγά σιγά αλλά κράτησε ότι η θρυλική κρέμα της Nivea στο κλασικό μπλε βαζάκι έγινε αφρόλουτρο! Και έχει την ίδια εκείνη μυρωδιά που όλα αυτά τα χρόνια μύριζες στη μαμά σου, την γιαγιά σου και, και, και… (και το τελευταίο δικό μου και είναι ότι είμαι ξετρελαμένη με την μυρωδιά της και πόσο απαλή αφήνει την επιδερμίδα).

PS: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινάει και σου εύχομαι να είναι γεμάτη ομορφιές όπως η δική μου. Διπλής ανάγνωσης…

Be… youtiful


And More