Αυτή η μάσκαρα μοιάζει με chopsticks! Αλλά κάνει δουλειά;

Κάποιος που με ξέρει, ξέρει ότι θα μπορούσα να τρέφομαι μόνο με sushi. Επίσης, τεστάρω με μανία ότι περίεργο βλέπω να κυκλοφορεί εκεί έξω (κυρίως σε καλλυντικό). Και από αυτή την εξίσωση (aka sushi+ καλλυντικά) προέκυψε και μια εντελώς διαφορετική μάσκαρα από ότι έχουμε συνηθίσει γι’αυτό και σε αυτό το post θα δώσω λίγη φροντίδα παραπάνω (γιατί εδώ συναντιούνται δύο από τις μεγαλύτερές μου αγάπες).

Αν έχεις πάει πρόσφατα σε κάποιο Sephora θα έχεις εντοπίσει αυτή την κάτι σαν chopsticks μάσκαρα, την Upside Down. Και είναι εντυπωσιακή! Αλλά αλήθεια, κάνει δουλειά; Και πώς την χρησιμοποιείς; Δεν είχα παρά να την τεστάρω (και ο Χρήστος Κέδρας, ο φωτογράφος μας εδώ στο TLIFE, να καταγράψει με μερικά κλικς το τεστ μου).

/

Και την συγκεκριμένη μάσκαρα την χρησιμοποιείς με τρεις διαφορετικούς τρόπους που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό (πρέπει να δικαιολογήσω αυτή τη λήψη αλλά σοβαρά τώρα, πόσες από εμάς όταν βαφόμαστε δεν ανοίγουμε αντανακλαστικά το στόμα μας; Ε; Ε;).

1ος τρόπος: Τοποθετείς το διπλό βουρτσάκι από πάνω κι από κάτω στις άνω βλεφαρίδες και πιέζεις από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Έτσι, οι βλεφαρίδες σου δεν βάφονται μόνο από μέσα όπως με τις κοινές μάσκαρα αλλά και απ’ έξω.

2ος τρόπος: Τοποθετείς τα δύο βουρτσάκια ανάμεσα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σου, όσο πιο κοντά στη ρίζα γίνεται και ανοίγεις τα βουρτσάκια ώστε να περάσουν από την μέσα μεριά των άνω και κάτω βλεφαρίδων σου. Ότι, δηλαδή, θα έκανες με μια κανονική μάσκαρα σε δύο κινήσεις, εδώ το κάνεις μόνο σε μια.

3ος τρόπος: Περνάς με το κάτω βουρτσάκι τις κάτω βλεφαρίδες.

Does this thing really work?
Βλέποντας το αποτέλεσμα λες πως ναι αυτή η μάσκαρα κάνει δουλειά. Όμως, θα χρειαστεί να κάνεις λίγο practice και φυσικά μην την φορέσεις πρώτη φορά πριν από ένα πρώτο ραντεβού ή αν έχεις μόλις 2 λεπτά στη διάθεσή σου για να ετοιμαστείς, γιατί σε πρώτη φάση θα σε παιδέψει. Λογικό! Θυμήσου την πρώτη φορά που πήγες για sushi: έπιασες τα chopsticks κατευθείαν; Άρα, αφού την δοκίμασα καταλήγω στο εξής:
1. Πρέπει να την συνηθίσεις!
2. Αν είσαι μπιουτογκατζετάκιας όπως εγώ, ε τότε ναι, αυτή η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Άσε που δείχνεις πόσο ψαγμένη είσαι!

Την κάτι σαν chopsticks μάσκαρα Upside Down θα την βρεις στα Sephora και κοστίζει €19.90.

Και κάτι τελευταίο που θα ήθελα να συζητήσουμε εδώ: ποιο είναι το πιο περίεργο προϊόν ομορφιάς που έχεις δοκιμάσει ποτέ; Σου αρέσει το sushi (just kidding, αλλά γιατί όχι, να μην συζητήσουμε και αυτό αν θες!);

Be… youtiful!

And More